שפ"ש הטופ מודל הבאה

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif דאמ היא נראית מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

חבל רק שיש משהו מקולקל בה

always be my mc

New member
מישל באבין../images/Emo27.gif

מישל באבין היא דוגמנית בשאיפה(כמו כולן
), מאנאהיים, קליפורניה. היא ואחותה התאומה אמנדה שתיהן נבחנו לתוכנית ומתוך 33 הנבחנות הן זכו להיות בתוך 13 הבנות בעלות המזל שעברו לשלב הבא. מישל היא אינדיבידואלית הפתוחה בקשר להיותה לסבית ומודה שהיא הייתה טום בוי(בן-בת) כשהיא הייתה בתיכון, ולמרות שדוגמנות הינו משהו שבו מישל מאוד מעוניינת אך התשוקה האמיתית שלה נמצאת במשחק הכדורסל

always be my mc

New member
קרידי אנגליש../images/Emo27.gif

קרידי אנגליש נולדה ב-22/5/1986 בעיירה קטנה בשם פרגו, בצפון דקוטה. לפני שהיא הופיעה ב'טופ מודל' היא הייתה צלמת בשאיפה. מגיל 5 ובמשך 15 שנה קרידי סבלה ממחלת עור שכיסתה כמעט כ-75% מגופה ואשר גרם לה לחשוב שלא תצליח להשיג את מטרתה ולהיות דוגמנית. כאמור רק בשנת 2005 כשאשר היא קיבלה תרופה חדשה לטיפול במחלה, רק אז היא הצליחה להשתלט עליה. (לקוח מ-TV.COM)

afterglow1

New member
קרידי יפה...

אבל אני מקווה שהיא תנפץ את הסטיגמה שבד"כ נצמדת למועמדות כמוה: שלא תיפול לבינוניות. שתהיה מיוחדת, כי בסופו של דבר יש מיליון דוגמניות בלונדיניות ויפות... המטרה היא להתעלות מעל כולן.

always be me mc

New member
אהבתי את הניסוח שלך../images/Emo45.gif

לא יכולתי להסכים יותר עם כל מילה שכתבת

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif

היא לא משעממת ודופקת אחלה פוזות!(למרות שאישית בתור בן אדם אני לא מתחברת אליה
)

always be my mc

New member
ג'דה יאנג../images/Emo27.gif

ג'דה יאנג(18) היא דוגמנית בשאיפה מפארקנסבורג, לואה. לפני שהיא התמודדה ב'טופ מודל' היא השקיעה את רוב זמנה בלימודים. לג'דה היו קשיים בזמן התבגרותה, כי חבריה לכיתה לרוב הקניטו אותה על השיער שלה והיו גם זורקים הערות גזעניות לעברה אך למרות זאת ההורים שלה תמיד דאגו להחמיא לה ומתי שהיא הלכה לקולג', גם אחרים התחילו לשים לב ליופי שלה

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif

אני אתן לה הזדמנות למרות שלא נראה לי שהיא מהבנות האלה שיודעות לגוון בפוזות ויש לה מראה דיי אחיד בכל התמונות

always be my mc

New member
מלרוז ביקרסטף../images/Emo26.gif

וכיוון שבעברית זה לא נשמע משהו אז שתדעו שבאנגלית כותבים את שם המשפחה כך : Bickerstaff
מלרוז(18) היא מסן פרנסיסקו, קליפורניה. היא הייתה תלמידה בבית ספר West Bloomfield, היא עבדה כמעצבת אופנה לפני שהצטרפה ל'טופ מודל- מחזור 7' והיא אף זכתה בפרס על עבודתה כמעצבת אופנה מהמוסד לאומנות שבסן פרנסיסקו. לצד אהבתה לתוכנית 'הטופ מודל', 'טעם האהבה', 'עובדות החיים', 'עולם אמיתי', 'פרויקט מסלול' , 'יו מאמה' היא גם מחשיבה את האל, הוריה ודוגמנית העל טיירה בנקס כגיבורים שלה. כמו כן יש מקום לציין ששמה המלא הוא מליסה רוז ביקרסטף

למעלה