תוכניה ומתנדבים בכנס עולמות

../images/Emo47.gifתוכניה ומתנדבים בכנס עולמות

אנו שמחים לבשר שטיוטה מתקדמת של תוכניית הכנס עלתה לאתר "עולמות 2007": www.olamot.org . תקצירי כל ההרצאות, ההקרנות והסדנאות יעלו בימים הקרובים, אולם כבר עכשיו תוכלו להתרשם משלל ההפתעות והעיסוקים שהכנו בשבילכם בכנס עולמות. אנא שימו לב: יתכנו עדיין שינויים קלים בתוכניה. אנא עקבו אחרי דף התוכניה במהלך השבועיים הקרובים, עד לסגירתה הסופית. מתנדבים ומתנדבות!‏‏‏ הנהלת כנס "עולמות" קוראת לכם להתנדב בכנס "עולמות 2007" 1.במה מדובר? ============================= בחול המועד פסח יתקיים במדיטק חולון כנס "עולמות" השלישי. הכנס, שיתקיים בימים שלישי עד חמישי, 3-5 באפריל מנוהל ומאורגן על ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, מועדון סטארבייס 972, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. כבכל שנה, הכנס מחפש מתנדבים ומתנדבות אשר יאפשרו את קיומו. ההתנדבות פתוחה לכל המעוניינים לקחת חלק באחת מהפעילויות השנתיות הבולטות של קהילות חובבי המדע הבדיוני והפנטסיה בישראל 2. מה כוללת ההתנדבות? ============================= המתנדבים ממלאים שורה ארוכה של תפקידים, ובכלל זה: א. איוש דוכני הכרטיסים ב. איוש דוכני העמותות והקהילות המשתתפות בכנס. ג. סדרנים ד. אנשי סיוע ושליחויות (גופרים) 3.מי יכול להתנדב? ============================= כל מי שמלאו להם 14 שנה 4. למה כדאי להתנדב? ============================= כל מתנדב מקבל כניסה חופשית לכל הארועים המתקיימים ביום ההתנדבות. מובן שמי שיתנדב בכל ימי הכנס יזכה בכניסה חופשית לכנס כולו התנדבות לכנס משמעה לקיחת חלק פעיל מאחורי הקלעים של הכנס, בארגונו, ובהוצאתו אל הפועל. המתנדבים הם הלב הפועם של הכנס ועבודתם הנאמנה מבטיחה כנס מוצלח. מדובר בכיף אמיתי. 5.איך נרשמים כמתנדבים בכנס? ============================= א.נכנסים לדף ההרשמה האוטומטית, ניגשים ל"הרשמה למערכת", מזינים את הפרטים ונרשמים. לאחר ההרשמה למערכת, תופנו למסך ההרשמה להתנדבות בכנס. במסך זה תישאלו בנוגע לתפקידים שתעדיפו למלא, ואם תרצי להשתתף בצוותי ההרכבה, הלילה או הפירוק. תם הרישום. שימו לב!
מאחר שמספר המשמרות בכנס מוגבל, אין ביטחון שתתקבלו לכל המשמרות שאליהן נרשמתם – או בכלל תתנדבו בכנס.
יש לעיין בתוכנייה המוצגת באתר הכנס לפני ביצוע ההרשמה להתנדבות.
חלק מהנרשמים יתקבלו כעתודה בלבד, ויופעלו כמתנדבים רק אם יהיה צורך בעזרתם.
נשתדל להתחשב ככל הניתן בהעדפותיכם, אך אין זה אומר שכל אחד יקבל את העדפותיו.
בכל שאלה נוספת או הבהרה ניתן לפנות לאחראי מתנדבים וכוח אדם של הכנס אורי נוימן בכתובת: [email protected]. זהו! להתראות ב"עולמות 2007".

האבק

New member
../images/Emo63.gifההשתתפות שלנו בכנס../images/Emo63.gif

היי כולם
כפי שאתם כבר יודעים, אנחנו השנה גם משתתפים בכנס עולמות, וגם השנה יש לנו הרצאות מצויינות ממרצים מצויינים בכנס. שתי ההרצאות יהיו ביום רביעי, ה-4 באפריל 2007 בשעות סבירות למדי (אם בתוכניה כתוב אחרת - זה ישתנה
). והנה התקצירים של הרצאותינו :
שם: "חומריו השאולים" / נתנאלה דוידוביץ' תקציר: איך השפיע מילטון על פולמן? למה לואיס מתהפך בקברו, ואיך ספר בראשית משתלב כאן? ההרצאה סוקרת את מקורות ההשראה של "חומריו האפלים", טרילוגיית הספרים של הסופר הבריטי פיליפ פולמן. ממיתוס אדם וחווה כפי שהוא מופיע בספר בראשית, דרך "גן העדן האבוד" של מילטון וכלה בסופרים האוקספורדיים של אמצע המאה הקודמת. ההרצאה מכילה הערות והארות לאירועים שונים משלושת הספרים.
שם: "אמור לי מי הדמון שלך ואומר לך מי אתה" / חגית וינר תקציר: בכמעט כל תרבות אנושית יש האנשה של חיות, בסיפורי פנטסיה רבים יש חיות מדברות או אנשים שהופכים לחיות אבל ב"חומריו האפלים" פיליפ פולמן הפך את החיה לחלק בלתי נפרד מבני האדם. מהן התכונות האנושיות שהענקנו לחיות שונות? והאם באמת יש קשר בין צורת הדמון והאישיות של בעליו? גם חגית וגם נתנאלה הן מרצות מעולות וגם ההרצאות מעולות (ואני יודע!
) חסר למי שלא מגיע
המפגש
גם בכנס הזה אנחנו מתכננים מפגש, אבל הפעם הוא יהיה גדול מתמיד. למה? כי ביום רביעי, ה-4 באפריל יש לסהר (ליידי סמלאקיה) שלנו יום הולדת ואנחנו מתכננים לחגוג לה ביחד עם בקבוק טוקאי משובח (כמובן רק אנשים חוקיים יקבלו כוסית
). חוץ מחגיגות יום ההולדת של סהר יהיה במפגש סבב היכרות כדי שאלה שעוד לא מכירים את האחרים יוכלו להכיר וגם - תחרות מהנה שהזוכה בה יקבל ספר נוסף על חומריו האפלים, והפעם - Philip Pullman, Master Storyteller של הסופרת קלייר סקווירס (ביקורת בקרוב!). במפגשים האחרונים היה כיף חיים ואני בטוח שגם הפעם יהיה כיף ושהרבה יגיעו
אם יהיה ביקוש נעשה מפגש גם ביום חמישי, שאני אהיה גם בו כמובן. אחרי שיתפרסמו הקתצירים בתוכניה אני אוסיף לפה רשימה של הרצאות מומלצות שיכול להיות שיעניינו גם אותכם. במועד קרוב יותר לכנס אני אפרסם את מס' הפלאפון שלי (וגם את שלך, יעל!
) כדי שמי שירצה להגיע ויהיו לו שאלות כלשהם יוכל להרים טלפון ונשמח לעזור לכם. ועכשיו....
התנדבות!
אז כפי שקראתם בהודעה מעלי - מאד שוה להתנדב, ואני באמת ממליץ לכם להתנדב. לא רק שזה יחסוך לכם בהוצאות של הכנס (לא תצטרכו לשלם על הרצאות ואירועים, רק נסיעות ואוכל) זה גם ממש כיף להכיר אנשים נהדרים ולהרגיש שאתם תורמים לכנס הזה! אני חושב שזה חשוב מאד. וזהו! נתראה בכנס

SNTD

New member
נשמע נחמד!

אני עכשיו בשלבי הסיפוח לתזמורת צה"ל אז אני עוד לא יודע בדיוק מה השעות שאני אוכל לצאת, אבל אני מבטיח לעשות הכל כדי להגיע! במקסימום אני פשוט אבוא בצהריים-אחה"צ, עכשיו שאני חייל ויש לי נסיעות חינם
בכל אופן, ההרצאות בהחלט נשמעות מעניינות, אני בהחלט לא מתכוון לפספס אותם אם זה באחריותי! באשר להתנדבות, לצערי, בגלל שאני רק מתחיל עם התזמורת ואני צריך לעבוד עכשיו קשה כדי להכיר את היצירות ולחזור לכושר, אני לא יכול להרשות לעצמי להתנדב, לפחות לא כרגע, אולי זה ישתנה, אבל ימים יגידו. בשורה התחתונה - טוב לחזור!

כמה אירוני,

שביום ההולדת שלי ינתן טוקאי רק לאנשים חוקיים, ואני בעצמי לא חוקית. אני בעצמי אתנדב, כנראה. בואו בהמוניכם! וחסר למי שלא מביא לי שוקולד

IamNoa

New member
יאי!

אני באה ביום רביעי! איזה מגניב :) :) פעם ראשונה שאני בכזה כנס וגם במפגש פורום! מווחעחע היכונו לסבל P:

האבק

New member
התוכניה תתעדכן בקרוב

תשימו לב לעדכונים. קרוב יותר למועד הכנס אני אפרסם פה מחדש את ההרצאות שלנו עם הזמנים המדוייקים (גם של המפגש)

Fairywitch

New member
לאאא../images/Emo10.gif

יום רביעי זה כנראה היום היחידי שלא אוכל להגיע
מתי ההרצאה על הדמונים? זה נשמע לי מרתק

Fairywitch

New member
יש../images/Emo70.gifחגית מרצה ביום חמישי../images/Emo70.gifאז אוכל

לשמוע אותה

האבק

New member
אממ... ../images/Emo10.gif

כנראה שההרצאה שלה תעבור ליום רביעי
למה את לא יכולה לבוא?

Fairywitch

New member
99% שלא אוכל-

רביעי זה היום היחידי שאין מי שייצא עם הכלב שלי בבוקר ובצהריים. אני אנסה לראות- אולי אמא שלי לא תעבוד, ואז יהיה שמרטף לכלב

חגיתלו

New member
כי אודי בוחש בקלחת

היי, אני חגית (למי שלא הבין מהלינק) ואני אהיה המרצה שלכם על הדמונים (עכשיו כולכם צריכים להגיד we love you hagit) גם ההרצאה שלי תהיה ביום רביעי - אל תאמינו למה שכתוב באתר, כולו שקרים - אני יודעת כי אני כתבתי את רובו (נכון הציטוטים של השירים מוסיפים המון?) לכל מי שהיה במיתופיה האחרון אני "הזקנה" שהתערבה לכם במפגש-פורום וניסתה לנהל את העסק, אבל זה בסדר כי אודי הסכים לי. לגבי ההרצאה - אני עושה עכשיו שיעורי בית ועוברת על ראיונות שפולמן נתן בנוגע לדמונים וגם על הספר "האלמנטים של ח"הא" וכמובן שגם באתי לכאן כדי לחפש עזרה: האם לדעתכם יש קשר בין החיה ובין האופי של בן האדם? האם התכונות שאנחנו משייכים לחיות הן תכונות אמיתיות או שהן נובעות מהתרבות בה אנו חיים? במלים אחרות, האם ילד סיני או יפני יבין את הדמונים כפי שאנחנו ופולמן, מהיותנו בני תרבות המערב, מבינים? מקווה שההודעה לא תיקבר בפתילפלצת הזה. נתראה בעולמות דרך אגב - שמעתם על שתי התחרויות המגניבות של עולמות? יאללה להתחיל לכתוב פילקים על ליירה!

ס א י

New member
../images/Emo115.gifחנה, איך את מתכוונת להגיע

לכנס? אני תוהה איך חיפאים יגיעו. מה הדרך הכי זולה בכלל?

Fairywitch

New member
רכבת וחופשי יומי-

כרטיס רכבת+כרטיס חופשי יומי באזור המרכז- כך אפשר לנסוע בתוך ת"א והסביבה בלי לשלם שוב ושוב, ונדמה לי שזה כולל את חולון.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif~פורצתבבכי~ אוףאוףאוף.

ממש רציתי להיות לפחות בהרצאה אחת של חומריו. דאמט, באסה! אני אהיה ביום השלישי של הכנס, יום חמישי. אאלץ לראותכם רק בכנס הבא.

האבק

New member
אני גם אהיה ביום השלישי

וכמוני עוד רבים מהקהילה. אני מניח שיווצרו עוד כמה מפגשי-פורום-לא-מאורגנים. אני יודע איך את נראית (פחות או יותר - השתנית ממיתופיה?) לכן אם אראה אותך אז אני אגיד לך שלום ואולי תצטרפי אלינו

למעלה