תוכניה ומתנדבים בכנס עולמות

ס א י

New member
../images/Emo115.gifלא, לא השתניתי.

ואני בטוח אזהה אותך אם אני אראה אותך [אם לא השתניתD::] אז אני אקפצץ ואגיד שלום. ^___^;;.

האבק

New member
הנחות לחברי הפורום ודוכן ../images/Emo140.gif

דברים ששכחתי לציין בהודעה הקודמת
הנחות לחברי פורום - כל חבר פורום שמעוניין, יכול לגשת לדוכן הקהילה (שיהיה ביחד עם דוכן הטולקינאים), להזדהות בשמו וכינויו בפורום (ולהגיד שהוא מפורום 'חומריו') ויקבל כרטיס הנחה איתו הוא ניגש לדוכן קניית הכרטיסים ומקבל הנחה כמו כל שאר הארגונים.
הדוכן - כן גם לנו יהיה דוכן. זה יהיה דוכן משותף לקהילת טולקין, לקהילת הארי פוטר לבוגרים והקהילה שלנו (ותהיה שם גם סימניה של ששאו"ק!). בדוכן יהיו כמה "מרצ'נדייז" חדשים ויפים במחירים זולים. כמובן שכל קנייה הולכת ישר לכיס האישי שלי ותממן אותי לצרכים שונים כמו סיגריות ונשים זולות. סתאאם - כל הכסף עובר לקופת הקהילה שאיתה אנחנו קונים דברים בשביל הקהילה כמו: מרצ'נדייז, מימון פרוייקטים כמו "חומריו הבהירים" וסיגריות ונשים זולות לאודי.
נתראה בכנס

netser1

New member
אודי, אמינוב התקשר

הוא אמר שאתה על הכוונת - אין מספיק סיגריות ונשים זולות בעיר הזאת לשניכם. מתוקף היותי מרגל על... אמממ... כלומר... מתווך בין ארגוני מטעם קהילת טולקין, אני יכול לאשר שהמרצ'נדייז החדש אכן יפה מאוד.

JustRain

New member
ררר

גם מעשן, גם לא אוהב צמחונים וגם קורא לי ברוריה? לא מדברת איתך יותר. סתם. אני אנסה להגיע, עוד לא יודעת באיזה יום. הכי נוח לי דווקא רביעי...

האבק

New member
שכחת את "נוווגה" ../images/Emo9.gif

תגיעי, יהיה שווה. יום רביעי זה היום שהכי כדאי להגיע אליו

IamNoa

New member
נגה,

אני בעד לעשות חרם על אודי כי הוא דוחף ו' לא נחוצה לכל שם רק כי אצלו יש אחת :p סתםP:

האבק

New member
הא!

ואני בעד חרם על כל אלה בעלי שם שאפשר לשים בו ו' והם לא עושים את זה כמו "נועה" "נוגה" "עומר" "יעול" "חונה" "רועייייייי"

ס א י

New member
../images/Emo115.gifואני בעד לעשות חרם על כל אלה

שיכולים להוריד את הו' מהשם שלהם אבל לא עושים זאת.

Fairywitch

New member
סימניית ששאו"ק../images/Emo99.gif

זאת שעיצב איזה בחור לא מוכר לי בכלל בשם אהוד-"אני מעצב סימניות מדהימות"-מירון? אגב- לגבי התנדבות- מכיוון שאני לא מהמרכז- אני יכולה להתנדב רק באחד מהימים? או שזאת התחייבות לכל הכנס?

האבק

New member
כל הכבוד! ../images/Emo24.gif

אבל שכחת את הספר הרביעי בסדרה - "משתה לעורבים". בדקת שהם הזמינו את שני החלקים של הספרים? כי "עימות המלכים" מחולק לשני כרכים וכך גם "סופת החרבות" (וגם "משתה לעורבים"...) בכל מראה - כל הכבוד
את 'חומריו' יש להם?

Fairywitch

New member
הם בדקו והזמינו הכל, וגם את

טרילוגיית "הרואים למרחק" הם הזמינו בזכותי
את "חומריו" יש להם מזמן (בלי עידוד שלי
)- כך קראתי את זה. רק אחרי ששאלתי את הספרים- התלהבתי ורכשתי אותם.

למעלה