הקפצה

שונטלית

New member
3

Foreigner-Waiting For A Girl Like You Lyrics When you love someone, when you love someone It feels so right, so warm and true, I need to know if you feel it too Maybe I'm wrong, won't you tell me if I'm coming on too strong This heart of mine has been hurt before, this time I wanna be sure

שונטלית

New member
מודה ומתוודה רק על השיר האחרון,,,

פשוט ממש הייתי במתח המילים נשמעו לי מוכרות מדי...לא לעיניין
אני יודעת

המממ

New member
כתבנו בהודעה הראשית...

שאנחנו סומכים על היושר שלכם. גם אם תמחק כל הוכחה להעתקה, זה עדיין לא יהיה הוגן. וזה לכולם, תהיו ישרים עם עצמכם ואיתנו.
בעקרון לא נקבל תשובות מועתקות...

ֹDaysleeper

New member
לא...

הרעיון הוא שתגלי את השירים לפי הידע שלך, לפי השורות או הרמזים (או כל דבר אחר, תלוי במשחק). מה הטעם להפוך את המשחקים לתחרות מי מחפש בגוגל יותר מהר
את זה כולם יכולים לעשות. כמובן שאי אפשר לדעת (בדרך כלל), כשאת כותבת תשובה, אם לקחת אותה מגוגל או שידעת אותה בעצמך, ולכן נעה כתבה שהיא סומכת על היושר שלנו.

hilali1

New member
הבנתי... תודה רבה!!

אני נראה לי קלטתי פה את החוקים והכללים. נמתין למשחק הבא...

מה שעשית כרגע

זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו להעתיק ממישהו במבחן ולהעתיק גם את השם שלו.

ה-איה

New member
../images/Emo47.gif רמזים ל-2 שלא נפתרו ../images/Emo47.gif

(קצת לא נעים לי שבגללי נתקע המשחק...) 7. And out of love with you I never loved someone the way that 12. You see that its late at night I’m very tired and I'm not אם נמאס, אולי פשוט נוותר על השניים האחרונים ואפרסם סיכום הפותרים לפי 12 הציטוטים שנפתרו? מה דעתכם?

ה-איה

New member
אוקי דוקי - רמזים לגבי המבצעים

וגם לגבי השירים. לצערי ממחר בצהריים אני לא כאן, אז ניתן צ'אנס עד מחר בבוקר ואם לא ייפתרו שני האחרונים - אספור את התשובות הנכונות של כל אחד ואפרסם את התוצאות הסופיות: שיר מס' 7 - מבוצע על ידי זמרת שחורה, צעירה ויפה נורא (בעיניי), מוכשרת כמו שד (כותבת ומלחינה רבים מהשירים שלה). השיר הוא מהעשור האחרון. שיר מס' 12 - להקה אוסטרלית, שהיו לה כמה להיטים, 5 גברים. השיר הוא משנות השמונים.

Chandler Rulz

New member
אה אה!! 12:

Men At Work - Who Can It Be Now? Can't you see that it's late at night? I'm very tired and I'm not feeling right.​

ה-איה

New member
כן ! ../images/Emo127.gif

תתחיל להשחיז חרבות, יש לי תחושה שיש לך את מספר התשובות הרב ביותר במשחקון הזה.

ה-איה

New member
../images/Emo47.gif סיכום! ../images/Emo47.gif

מתוך 14 ציטוטים נפתרו 12 ותשובה אחת נפסלה: אנונימית 1234 היחידה - נקודה 1. jily - נקודה 1. sacrament - נקודה 1. נטע daysleeper. שתי נקודות. שונטלית - 2 נקודות (תשובה אחת נפסלה) נקודות. ו... איגור chandler rulz - חמש נקודות!!!! ואתה זוכה ב
יש לך יומיים לפתוח משחק חדש. כל הכבוד ובהצלחה! ככל הנראה לא אספיק להשתתף בשלב הבא, אבל אשמח להצטרף לשלב שאחריו.

המממ

New member
../images/Emo45.gif לאיה ולאיגור!

איגור, תוכל להשתמש בקובץ וורד שנתתי בפעם הקודמת, להעתיק אותו להודעה ולשרשר אליה את המשחק שלך עם הכותרת "שלב שלישי"...
שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo35.gif

מה עם מספר 7? זה ממש ממש מוכר לי ואני לא מצליחה להיזכר.. ואגב כל הכבוד על המשחק!

Chandler Rulz

New member
ייאי, איזה כיף../images/Emo70.gif

המשחק שלי יהיה מוכן ב-25.10 בסביבות השעה ארבע בצהריים..

למעלה