חג המולד 2009

lion 7

New member
Fairouz - Christmas Part 3 فيروز

Fairouz - Christmas Part 3 فيروز فيروز المؤمنه الحقيقيه الجديه لا تبتسم ابدا الله يطول بعمرك يا رب http://www.youtube.com/watch?v=a5vOKaIrVvU&feature=related מצורף תמונה ל- אלסיידה פירוז אלרחבני שתמיד היתה רצינית לכל דבר ומצב

lion 7

New member
משאיר לשרשור המאה תגובות עוד מקום לתהלוכה של

היום .. או שיש מחר עוד אחת אור יקרה? כל עאם ואינתו בכיר יא רב גמיען תודה למי שעזר בהשלמת המשימה ישוע יברך את כולם כאן מצרף עוד תמונה של הודא אחותה של פירוז (לא יודע מה היא עושה היום ואלה תמונה מלפני 40 שנה בערך) ella fitzgerald god bless u all and the usa http://www.youtube.com/watch?v=uAn-bJbmDYs Dean Martin "let it Snow

ואינתי באלף כיר יא רבי ../images/Emo24.gif רק עכשיו יצא

לי לראות את השרשור הזה, וההודעה הראשונה שבמקרה לחצתי עליה, הייתה זו
חג שמח - ولد المسيح هاّلويا - המשיח נולד, הללויה התהלוכה הייתה אתמול, היה מרהיב, מאוד מאוד יפהת המונים השתתפו עם זאת היה מסודר ויפה, פשוט אוירה מקסימה

lion 7

New member
זה אולי שייך לגמעיית אלכתאב אלמוקדס של

פאדי רמדאן,,לא? סתם תהיה הוא לא אחר עם המופע של הבובות בכנסיה הבפטיסטית, ואם זה נכון אז כנראה אני לא מעודכן שבפטיסטים יש להם פינה בתהלוכה תמונות יפות, רק חבל שלא הלכתי לצלם,, אני לא בקטע של תהלוכות, שונא פקקים

לא בטוחה מי הם, אבל בהחלט יש מקום לקהילות

בפטיסטיות בתהלוכה, מאז ומתמיד.. לכולם יש
דווקא הקבוצות הבפטיסיות תמיד עושות דברים מאוד מיוחדים בתהלוכה. לגבי הפקקים, ברגל ברגל
אפשר ללכת מכאנו2 לאם וואסף ברגל, כולה רחוב אחד
אבל אנחנו עצלנים
חוץ מזה, אני אומרת שאנשים מגיעים מרחוק להשתתף, ואנחנו, בני העיר, לא נשתתף??

lion 7

New member
צודקת יש לנו בעיה עם האגו

שלא נלך ברגל לשום מקום , רק במכונית .ואיך בעצם נביא גם מצלמה ונצלם אם לא עם אוטו .. עצלנים אמרתי כבר .. שיהיה לכם המשך חג שמיח אחותי .. תודה שוב על התמונות .

רואים את המלאכים?? זה היה התפקיד שלי כשהייתי

ילדה
היו משיבים אותנו באוטו עם התלבושת של המלאכים, וככה לאורך כל התהלוכה
רציתי לצרף תמונה יותר טובה אבל לא מסתדר

התמונה היחידה שהספקתי לצלם מהבית!

בריצה הביתה פספתי את רוב הזיקוקים
למרות שהייתי ממש מתחת לכנסיה אבל רציתי לצלם מלמעלה! יעני טליענא לא מן הון וואלא מן הון

lion 7

New member
ואני תהיתי אם הרעש בבבנין שלנו

/tapuzforum/images/Emo4.gifאחרי שיחה התברר שזה היה זיקוקים (בינינו אור המנהג זה מתחיל לעצבן כי כולם מפציצים בכל יום שני וחמישי ובם בצהרי היום !! חג צריך להיות צנוע לא כך?).. הבן היה בלמסירה מע מדראסית אלטליאן ,לא היתה לו מצלמה ומה שהבנתי שהתמונות יהיו באתר פאניט היום לא ? לא בדקתי האמת .. יאללה שיהיה חג שמח ורגוע אינשאללה ואינתו סאלמין. למעלה תבדקי יש שירים למנסור לבקי אחד מהם מוגש אליך ..

lion 7

New member
סליחה שלא שמתי לב לשרשור זה

מה גם אני ביליתי אתמול אצל קרובי אישתי בערב החג מצטער שלא קיבלת תשובה ממני קבלי את התנצלותי ,ומה שידעתי לגבי החג זה שהיתה תהלוכה אתמול בעיר נצרת אחרי הצהריים , ראי את התמונות שהביאה אור העולם למעלה, תמונות יפות לדעתי

ولد المسيح هلّلويا - המשיח נולד, הללויה ../images/Emo79.gif

אמן וישוע יוולד מחדש בליבנו ואהבתו תגדל בנו לכדי אהבתו לנו
لما جاء ملء الزمان ارسل الله ابنه مولودا من امراة, مولودا تحت الناموس ليفتدي الذين تحت الناموس لننال التبني, ثم بما انكم ابناء ارسل الله روح ابنه الى قلوبكم صارخا يا ابا الاب, اذا لست بعد عبدا بل ابنا و ان كنت ابنا فوارث لله بالمسيح. וּבִמְלֹאת הַיָּמִים שָׁלַח הָאֱלֹהִים אֶת־בְּנוֹ יְלוּד אִשָּׁה וְנָתוּן תַּחַת יַד־הַתּוֹרָה׃ 5 לִפְדּוֹת אֵת אֲשֶׁר הָיוּ תַּחַת יַד־הַתּוֹרָה לְמַעַן נְקַבֵּל מִשְׁפַּט הַבָּנִים׃ 6 וְיַעַן כִּי־בָנִים אַתֶּם שָׁלַח הָאֱלֹהִים בִּלְבַבְכֶם אֶת־רוּחַ בְּנוֹ הַקּוֹרֵא אַבָּא אָבִינוּ׃ 7 לָכֵן אֵינְךָ עוֹד עֶבֶד כִּי אִם־בֵּן וְאִם־בֵּן אַתָּה הִנְּךָ גַם־יוֹרֵשׁ נַחֲלַת הָאֱלֹהִים עַל־יְדֵי הַמָּשִׁיחַ׃
אגרת פאולוס לגלטיים 4:4-7 ولد المسيح هلّلويا - המשיח נולד, הללויה

lion 7

New member
אמן כן

אמן וישוע יוולד מחדש בליבנו ואהבתו תגדל בנו לכדי אהבתו לנו אמין

למעלה