ניבה ידים למעלה!או שאני יורה!! פיו פיו!!!!
M Music4Life New member 20/9/04 #23 אח איזה מתוקה היא היתה ! ניקול ומור - מוכנות מחר נפשית??? זה הפעם הראשונה שאתן תראו את גברת שרית חדד פנים אל פנים!
אח איזה מתוקה היא היתה ! ניקול ומור - מוכנות מחר נפשית??? זה הפעם הראשונה שאתן תראו את גברת שרית חדד פנים אל פנים!
נ ניקול NiCoL New member 20/9/04 #24 טוב שתקי כבר-אחרת שוב הבטן תשתגע חחחחח ומור בסלון משחקת טאקי-דירדרו אותה...כל היום היא משחקת..מכורה...חייבת גמילה !
טוב שתקי כבר-אחרת שוב הבטן תשתגע חחחחח ומור בסלון משחקת טאקי-דירדרו אותה...כל היום היא משחקת..מכורה...חייבת גמילה !
M Music4Life New member 20/9/04 #25 הלו הלו! להרגיע שם! כן הבטן...היא סיפרה לי על זה. חחחח איזה מצחיקה מור מור הבטן משתגעת לה
M Music4Life New member 20/9/04 #27 בקיצור להרגיע ונו....מי עוד משתתף במשחק????? יאללה איזה מעפנים... איזה עוד שירים אתם מוכנים להוציא? יבש פה היום ורק 10 בלילה...
בקיצור להרגיע ונו....מי עוד משתתף במשחק????? יאללה איזה מעפנים... איזה עוד שירים אתם מוכנים להוציא? יבש פה היום ורק 10 בלילה...
M Mini מור New member 20/9/04 #28 חחחחחחחחחחח אני משחקת טאקי ואתם מדברות עליי להנאתכם - נחמד.. קיצר כן הבטן שלי משתגעת פה עדיין במיוחד ברגע זה שהם מדברות חחחחח ויאללה מי רוצה עזרה מחר יא קניבלים?? סתם קיצר תהיו בריאיםפ אני מקשיבה לשיחה חשובה חחחח
חחחחחחחחחחח אני משחקת טאקי ואתם מדברות עליי להנאתכם - נחמד.. קיצר כן הבטן שלי משתגעת פה עדיין במיוחד ברגע זה שהם מדברות חחחחח ויאללה מי רוצה עזרה מחר יא קניבלים?? סתם קיצר תהיו בריאיםפ אני מקשיבה לשיחה חשובה חחחח
M Music4Life New member 20/9/04 #30 גמילה נעימה בכןל מקרה אני פרשתי להערב..נראה את שתיכן מחרץ אני אשקול אם להשאיר את הניקול בחיים..מסכנה..כל החיים לפניה ושיהיה אחלה מחר! לילה טובבבבבב
גמילה נעימה בכןל מקרה אני פרשתי להערב..נראה את שתיכן מחרץ אני אשקול אם להשאיר את הניקול בחיים..מסכנה..כל החיים לפניה ושיהיה אחלה מחר! לילה טובבבבבב
M Mini מור New member 20/9/04 #32 חחחחחח ניבה תשאירי לי אותה לפחות לשבוע סבבה?? יש משהו חשוב שבוע הבא באמת..
נ ניקול NiCoL New member 20/9/04 #34 נכון!! ../images/Emo13.gif בכל מקרה מחר אני מביאה שומרי ראש אי אפשר לדעת מה הבחורה מתכננת למחר...
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 20/9/04 #33 לאאאא אורררר אור זה השיר הכי יפה כמעט אני ניראה לי הכי אוהבת אותו מכל הדיסק