א נ ג ל י ה

• פותח הנושא PATD
  • פורסם בתאריך

PATD

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo160.gif../images/Emo23.gifא נ ג ל י ה../images/Emo23.gif../images/Emo160.gif../images/Emo47.gif

וואל, כמו שכתבתי לפני 10 ימים טסתי ללונדון ולפסטיבל רדינג המדהים DD: עכשיו כשחזרתי יש לי המווווון תמונות וסרטונים [שאני אעלה אחר כך במרוכז :) ]
אז.. שנתחיל?

PATD

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gifdecaydance fest../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif

אוקיי... ההופעות הראשונות שהייתי בהן היו באפולו המרסמית' בלונדון. ההופעות היו לפי הסדר הזה- קוברה סטארשיפ, TAI, ג'ים קלאס הירוז, פאניק! אט דה דיסקו, הופעת אורח של פליין וויאט טיז, ולבסוף הופעה מפציצה של פול אווט בוי
כל ההופעות נמשכו בערך 4 ומשהו שעות, ואני וחברות שלי קנינו את הכרטיסים רק שהגענו לשם, והיה תור ממממממממממממממממש ארוך!

PATD

New member
אחרי ההופעה...../images/Emo75.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

אחרי שכולם יצאו לבחוץ לחכות שהאוטובוסים\מיניבוסים של הלהקות יצאו ראינו את השומר ראש של פאניק! אט דה דיסקו , זאק, והלכתי לדבר איתו והבאתי לו מכתב לפאניק, שיבואו לישראל.. הוא אמר שהם ממש ישמחו לקבל את המכתב והם ממש רוצים לבקר בישראל D:

PATD

New member
../images/Emo73.gifטראוווווווווווווויס../images/Emo89.gif

פתאום שמענו המון בנות צועקות וראינו את זאק רץ לכיוון הכניסה למקום של ההופעה, שם ראינו את טראוויס, הזמר של ג'ים קלאס הירוז שישב בתוך הבניין , דיבר בטלפון ועשה לאנשים שלום.. [חחח ההרגשה הייתה ממש כאילו שהוא איזה חיה בקלוב בגן חיות
]

PATD

New member
../images/Emo112.gifקוברה סטארשיפ../images/Emo112.gif

אחרי בערך חמש דקות, מישהו יצא מהבניין... גייב- הזמר של קוברה סטארשיפ [למי שלא יודע, הוא יהודי
] איך שהוא יצא חברה שלי צעקה לו " we came all the way from israel"!!! ואז הוא ישר הסתובב ואמר- "יזראללללל?!
" ואז הוא אמר לנו שהוא ידבר איתנו עוד כמה דקות אחרי שהוא יצטלם עם המעריצים... כשהאנשים הפסיקו להדחף עליו ולבקש ממנו חתימות\תמונות, הוא בא ודיבר איתנו והיה הכי חמוד בעולםםםם.. ודיבר איתנו בעברית! וזה היה ממש ממש מצחיק.. אחרי זה התחבקנו איתו
והוא כתב לכל אחת מאיתנו מכתב בעברית
והוא גם אמר שהוא היה בארץ פעמיים- בירושלים ובתל אביב.. וכל הזמן אמרנו לו שהם חייבים לבוא לארץ וכו' וכו'...

PATD

New member
חחחח

הוא אחד האנשים הכי חמודים שיש! הוא גם ממש שווווה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאאאאאאא

ידעתי שהוא יהודי וזה.. אבל אבל
הוא יודע עברית
חחחחחחח מגניב!! אני כלכך מקנאה

SoDamnClever

New member
OMG.

את.. את.. פגשת.. גייב.. אהההההההההההההההההההההה. כל כך, כל כך, כל כך, כל כך, כל כך, כל כך, כייף לך!!!1 גם לונדון [
], גם גייב.. חלום.

SoDamnClever

New member
די יואו, אני כל כך רוצה!

אם רק היית יודעת כמה אני מקנאה בך עכשיו. כל כך כייף לך!!11

SoDamnClever

New member
ועכשיו שקראתי-

את ראית את Plain White T's בלייב? בוהו
. כל כך כייף לך [זאת הפעם המאה שאני אומרת את זה].

PATD

New member
ראיתי רק חצי שיר כי

זה היה אחרי ההופעה של פאניק וממש התעייפתי והייתי חייבת לקנות שתיה מבחוץ...

SoDamnClever

New member
הו, חבל.

הם מעולים ^__^ טוב נו, עדיין.. פגשת את גייב!!11 [אני יותר מתלהבת ממך
]

למעלה