../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifP!ATD../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
הסיבה שבגללה טסתי לפסטיבל פארמור הופיעו ראשונים בבוקר והיו אמורים לחתום ישר אחרי ההופעה.. משום מה דחו את החתימות שלהם לערב, והלהקה הראשונה שפגשתי היו
פאניק! אט דה דיסקו. התור היה מאאאאאאאוד ארוך, והייתי ממש ממש בלחץ כל הדרך.. אחרי שעה בערך שחיכנו נכנסתי ראשונה לאוהל של החתימות.. ממש קשה לי לתאר איך הרגשתי כשנכנסתי לאוהל.. זה היה הדבר הכי סוריאליסטי ב-ע-ו-ל-ם! ראשון ישב ספנסר- שהוא פשוט אחד האנשים הכי יפים שפגשתי אי פעם [ואף פעם לא חשבתי שהוא עד כדי כך יפה..אבל הוא פשוט מדהים..]. איך שנכסתי לאוהל הוא כזה הרים את הראש ויש לו עיניים כחולות מדהימות! הייתי לגמריי בהלם.. פשוט לא יכלתי לדבר. אז ספנסר חתם לי על הגלויה של פאניק, ואני אפילו לא בטוחה שאמרתי תודה מרוב שהייתי בשוק
.. אחריו ישב ברנדון, שעד שלא רואים אותו פנים מול פנים לא קולטים כמה מדהים הוא.. ומי שבאמת מכיר אותי יודע שיש לי אובססיה קשה מאוד לברנדון, ותמיד חשבתי שהוא יפה.. אבל כשראיתי אותו זה היה פשוט... אין לי מילים.. ובאמת שלא יכלתי לדבר.. הסתכלתי עליו בשוק טוטאלי והוא חייך וחתם לי על הגלויה, והמשכתי טיפה ללכת ואמרתי לו " brendon i love u" וכמה שזה מפגר זה פשוט היה הדבר היחיד שיכולתי להוציא מהפה באותו רגע.. ואז הוא חייך את החיוך הכי מדהים בעולם והמשכתי ללכת.. אחריו ישבו ג'ון וראיין , שניהם חתמו לי על הגלויה אבל בקושי קלטתי את זה כי הייתי paniced לגמריי [תרתיי משמע
].. בגלל שהתור היה ממש ארוך וצפוף אמרו לי לצאת ממש מהר , עוד לפני שקלטתי מה הולך ושניסיתי לחזור כבר לא נתנו לי
אחרי זה הייתי פשוט בשוק כללל היום .. ואיך שיצאתי מהאוהל פשוט לא הפסקתי לבכות מהלם.. ואז זאק [השומר ראש שלהם שכבר הכיר אותנו
] הסתכל עליי וכזה עשה פרצוף עצוב כזה חחח הוא היה ממש חמוד.. אחרי איזה 10 דקות , ממש לפני שהם יצאו מהאוהל, ג'ון הסתכל עליי בערך 3 דקות ועשה לי כזה puppy face כזה חמווווד
~עדיין לא קולטת שפגשתי אותם~