שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo26.gifשאלון שישי../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

בעיקרון זה שאלון לפורום נובה שאני עושה כל שבוע אבל החלטתי שאני אוהבת אותכם אז אני אביא גם לכם
לבקשת הקהל- שאלות פתוחות:
קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)
קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)
כמה אצבעות יש לך ברגליים?
כמה אצבעות יש לך בידיים?
התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?
כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית?
מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?
סוג ציפור אהוב?
צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?
מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?
דעתכם על דו"ח דוברת?
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?
פעם אתם :Waiting for grace?
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? זה או זה?
בוקסר או תחתונים?
כורסא או ספה?
קוראסון או בורקס?
טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)
ביג בן או אייפל?
אמריקה או אירופה?
אסיה או אפריקה?
חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)
לימור לבנת או פשוט לא!? שבת שלום ומבורך!

אחרי שנים על גבי שנים החלטתי להוסיף

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? פעם אחת קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need?יאפ!!!! (קולדפליי) קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep?כן כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )לא נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?לא שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?10 שעות כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית?חודש מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?החברה הכי טובה שלי עדיאל כבר לא החברה הכי טובה שלי ואין ספר שהיא לא תהיה זאת שתזכה בתואר הזיכרון הכי חזק ומההתבגרות! סוג ציפור אהוב?אין צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)שחור ושקוף זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?לבצפר מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?הם אף פעם לא טובים!!!!!!! דעתכם על דו"ח דוברת?אין תגובה אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?רק על להקות וזמרים כול השאר שיילכו להזדיין! פעם אתם :Waiting for grace?לא מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? את שניהם אבל את שניהם אני שונאתץ!!!!!! זה או זה? בוקסר או תחתונים?תחתונים כורסא או ספה?ספה קוראסון או בורקס? טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)מה ההבדל? ביג בן או אייפל?אייפל אמריקה או אירופה?אירופה אסיה או אפריקה?אפריקה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)פסח לימור לבנת או פשוט לא!?]פשוט לא!!!!!!!!! שבת שלום ומבורך!

lol lypop

New member
brong

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)..ממ..קרה שניסיתי ולא הצלחתי, אבל לא שניסיתי my best..אז לא
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) הרבה מאוד קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) הרבה מאוד מאוד כמה אצבעות יש לך ברגליים? 20 בשתיהן כמה אצבעות יש לך בידיים? 20 בשתיהן התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )כן, חישמול קל, וקיללתי נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, בכיתב ב', ובכיתי
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא.. כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? שבוע בחופש הגדול שעבר כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? אמממ..זה תלוי מה אתם מגדירים בית..בעיקרון חודש... מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? כל מיני דברים על מלונות ואוכל...אה ושאיבדתי תכלב שלי <ההורים מסרו אותו לחווה
> סוג ציפור אהוב? מה?? צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) אממ כזה חום בהיר בהיר..זה יפה לציפורנים שלי
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? לא נראה לי מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? אם הם באמת יודעים לשחק סבבה. אם לא צריך לירות בהם. דעתכם על דו"ח דוברת? לא הייתי בארץ באותו זמן אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? כשממש משעמם פעם אתם :Waiting for grace? הרבה..גריס הזאת תמיד מאחרת
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? כן, המורדים זה או זה? בוקסר או תחתונים? בוקסר כורסא או ספה? ספה קוראסון או בורקס? בורקס!! <אני אאהרוג מי שיגיד קרואסון..נסו לחיות שנה וחצי בלי בורקס!> טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) אף אחד ביג בן או אייפל? ביג בן אמריקה או אירופה? שניהם אסיה או אפריקה? אסיה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) חנוכה כי בפסח אסור לאכול חמץ <זה קשה כשאתה צימחוני> לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא, דהה

lol lypop

New member
חחחח אופסי

נו יש לי הנגאובר אני לא יכולה לספור, יש לי רק 10 אצבעות

ברררר

New member
חח את חמודה את!

GRACE זה חנינה!! ונסעת כבר לראות את קולדפליי?

lol lypop

New member
אני יודעת

זאת בדיחה שלי
... אממ..אני נוסעת עוד שבוע ויום!!!! אהההההה!! ואני עכשיו רואה את קולדפלי בהופעה בטלוויזיה

דיתוּש

New member
../images/Emo3.gif.

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) ברור.
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) לא יודעת, אולי. אני בת 16 מה כבר יש לי להשיג, עבודה בחנות חרוזים?
קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) וואו, המון.
כמה אצבעות יש לך ברגליים? 27.349
כמה אצבעות יש לך בידיים? 12
התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) כן, עברו לי זרמים בגוף חצי שעה.
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, אממ, נהייתה לי כוויה כאילו דוה
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? שברתי משהו אבל שילמתי עליו. ככה כתוב בפתק.
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? שבועיים, כאב גרון.
כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? חודש, הייתי בחו"ל.
מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? יש הרבה אני לא יושבת ומדרגת את זכרונות הילדות שלי. אחד מהם הוא נפילה מאופניים בגיל 6
סוג ציפור אהוב? אע? מי אוהב ציפורים?
צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שחור
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? כן, למיטה.
מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? זה לא מעניין אותי ממש.
דעתכם על דו"ח דוברת? אם רק הייתי יודעת מה זה...
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? כן זה נחמד
פעם אתם :Waiting for grace? אף-פעם לא חיכיתי לגרייס. טוב, חיכיתי ל"וויל וגרייס" בטלוויזיה.
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? אני לא יודעת אם מישהו ראה, אני לא ראיתי. זה או זה?
בוקסר או תחתונים? תחתונים נו מה, אני בחורה. אפילו מתחת לבוקסר יש לי תחתונים.
כורסה או ספה? כורסה. זובה שאני מתחלקת במקום שלי עם מישהו.
קוראסון או בורקס? קרואסון, קודם כל. וקרואסון.
טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלות. לפחות זה נגמר.
ביג בן או אייפל? ביג-בן! צרפתים sucks.
אמריקה או אירופה? אירופה
אסיה או אפריקה? למי איכפת
חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) סוכות. נא לך.
לימור לבנת או פשוט לא!? יהודי לא מגרש יהודי!

ברררר

New member
דיתוש כפרעעע

1. גרייס= חנינה הבעברית.. אפאחד לא הבין
2. שקט שקט צרפתייה גאה! 3. יהודי לא מגרש יהודי. הוא רק מזיז אותו קצת

7

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות: קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) כן קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) כן קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) כן כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 ? כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 ? התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות ) חחח לא נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, סתם צלקת מכוערת שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? אה, לא יודעת כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? אה, לא יודעת מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? שנפלתי לביוב סוג ציפור אהוב? :X צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) יש לי מן סגול חציל כזה שאני מחבבת.
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? בצפר? מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? לא חושבת שומדבר דעתכם על דו"ח דוברת?
. ימים ארוכים
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? וואלה סלבס
פעם אתם :Waiting for grace? איזה שאלות מרגיזות מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? BOTH! האהא! זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים כורסא או ספה? ספה ^^ קוראסון או בורקס? קוראסון. איכ בורקס טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלות ביג בן או אייפל?
|חסך בחופשות בחו"ל| אמריקה או אירופה? אירופה
אסיה או אפריקה? :X טפו חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח. חופש לימור לבנת או פשוט לא!? לא

ברררר

New member
למה שאלות מרגיזות? נעלבתי!

קיץ נצחי והמורדים! יייאיאאואו אני מתרגשת! לא קורה לי כל יום שיש עוד מישו כמוני! נכון שתדאו הכי חתיך?

ברררר

New member
לא!! ממש ממש לא!!! ../images/Emo6.gif

תדאו אהובי! אני עוד אתחתן איתו!

Drorrrrrr

New member
בררר ../images/Emo99.gif

|קפוא| קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed
כן. |קפוא| קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need
כן. |קפוא| קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep
כמובן. |קפוא| כמה אצבעות יש לך ברגליים
חמש בכל רגל. |קפוא| כמה אצבעות יש לך בידיים
חמש בכל יד. |קפוא| התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך
לא. |קפוא| נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך
כן, כלום. |קפוא| שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת
לא. |קפוא| כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית
לא יודע. |קפוא| כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית
שבוע? |קפוא| מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך
אין. |קפוא| סוג ציפור אהוב
דרור. |קפוא| צבע לק אהוב
שחור עם נצנצים ורודים. |קפוא| זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו
כן. |קפוא| מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה
מירי בוהדנה
. |קפוא| דעתכם על דו"ח דוברת
הוא לא ממש מזיז לי. |קפוא| אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים
לא יודע. |קפוא| פעם אתם :Waiting for grace
? |קפוא| מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"
לא. זה או זה? |קפוא| בוקסר או תחתונים
בוקסר. |קפוא| כורסא או ספה
כורסה. |קפוא| קוראסון או בורקס
בורקס. |קפוא| טלנובלות או אופרות סבון
דרמה מוזיקלית יומית
. |קפוא| ביג בן או אייפל
ביגי. |קפוא| אמריקה או אירופה
אמריקה . |קפוא| אסיה או אפריקה
אסיה. |קפוא| חנוכה או פסח
חנוכה. |קפוא| לימור לבנת או פשוט לא
מירי בוהדנה.

../images/Emo9.gif../images/Emo125.gif

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) כן קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) לא קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) כן כמה אצבעות יש לך ברגליים? כמה שצריך להיות
כמה אצבעות יש לך בידיים? כנ"ל התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) לא נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן... לא רציני שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? אממממ... איזה יומיים כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? 10 ימים מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? לוידעת סוג ציפור אהוב? חחחחח... לא יודעת... כולן נחמדות צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שקוף זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? כן, בצפר מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? ברוב המקרים זה דיי פתטי.... דעתכם על דו"ח דוברת? המממ.. לא אכפת לי אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? כן, תלוי על מי פעם אתם :Waiting for grace? לא ממש מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? אולי בטעות זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים כורסא או ספה? כורסא קוראסון או בורקס? קוראסון טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) אופרות סבון ביג בן או אייפל? ביג בן
אמריקה או אירופה? אירופה
אסיה או אפריקה? אפ'חד חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) אפ'חד לימור לבנת או פשוט לא!? לא

למעלה