שאלון שישי

מיכיל

New member
../images/Emo99.gifאההה כריס עם הפסנתר../images/Emo99.gif

- קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? כן...במתמטיקה...:-\אני בטוחה שיש עוד מקרים אבל אני סנילית...אז.. -קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need?כן. -קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? כן..כל לילה כמעט בחיי... (דרך אגב ,מה עם :Stuck in reverse ?) -כמה אצבעות יש לך ברגליים ? זה לא פייר! אני איומה במתמטיקה! נקסט! -כמה אצבעות יש לך בידיים? כנ"ל! -התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך(מילים גבוהות)? כן..בצורה מטומטמת למדי...מה קרה לי ? נשארתי עם הבושה עקב הטימטום. -נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך ? כן... אז סתם קיללתי. -שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא שזכור לי. - כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?כמה ימים... -כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? חודש וקצת. -מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?נפילה לאגם ברבורים לעיני אנשים בשוויץ בגיל 6. -סוג ציפור אהוב?ברווז (החיה האהובה עליי....ואל תגידו לי שזה דג!) -צבע לק אהוב?שקוף...שונאת לקים... -זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו?לאן?אולי..לא זוכרת...הסניליות היכתה בי בגיל צעיר ... -מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? אם הם מתגלים ככישרון במשחק למה לא ? אין בעיה..אבל זה לא קורה הרבה. -דעתכם על דו"ח דוברת? לא בעדו בכלל. -אוהבים לקרוא\לראות דברים על מפורסמים? כן..בשתיים בלילה ובשעות שיעמום . -פעם אתם WAITING FOR GRACE ? ( זה לא מתוך שיר של קולדפליי לפי מה שזכור לי) כן... -מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים " ?"המורדים" כן..אבל לא עד סוף העונה השנייה...לא מכירה "קיץ נצחי". -בוקסר או תחתונים ? בוקסר -לגברים, תחתונים -לבנות. -כורסא או ספה ? ספה. -קוראסון או בורקס ? בורקס. -טלנובלות או אופרות סבון ? טלנובלות. -ביג בן או אייפל? ביג בן. -אמריקה או אירופה? אירופה. -אסיה או אפריקה ? לא הייתי באפריקה ולא בהרבה מאסיה...אין דעה. -חנוכה או פסח?פסח. -לימור לבנת או פשוט לא? חחח פשוט לא.

White Vampire

New member
...

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)כן קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)כן קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)כן כמה אצבעות יש לך ברגליים? מסתבר ש10 כמה אצבעות יש לך בידיים? כנ"ל התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )לא אבל חצי יד שלי נתקעה פעם במעלית! וזה כאב! וזה לא קשור עכשיו! נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?אממ...בערך. זה כאב, וכאב וכאב. שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?כמה שעות, כי ליצ'י הכלבלב צריך לצאת מתי שהוא החוצה.. כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? כמה ימים [טיול או משהו] מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?אאאה, הייתי בגן שעשועים בגיל חצי שנה סוג ציפור אהוב?לא יודעת צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)לא אוהבת זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?כן לבצפר היו לי 21 חיסורים, ברבעון אחד. אבל זה לא מפריע להוריי היקרים.. מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? זה דפוק דעתכם על דו"ח דוברת?זה חרא אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? תלוי מי פעם אתם :Waiting for grace?אממ..לא מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? לא זה או זה? בוקסר או תחתונים?אממ תחתונים כורסא או ספה? זה משנה משהו בכלל? שיהיה...ספה קוראסון או בורקס?לא זה ולא זה טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)איכס שום דבר ביג בן או אייפל? ביג בן [כי המבטא של הבריטים
] אמריקה או אירופה?אירופה [האין זה ברור?] אסיה או אפריקה?אירופה [נו, לא זה ולא זה] חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)שבועות. לא בעצם פסח, החופש ארוך יותר. לימור לבנת או פשוט לא!?פשוט לא [ושוב, האין זה ברור?] יומעולה=)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעונה../images/Emo9.gif קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) ../images/Emo127.gif המוןןן../images/Emo4.gif קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)../images/Emo127.gif קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo4.gif כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) כן ולקחו אותי לביתחולים../images/Emo101.gif נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן וכלום../images/Emo3.gif שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא../images/Emo3.gif כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? לא יודעת, אבל סביר להניח שבערך שבוע../images/Emo82.gif כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? שבועיים מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? חיחיח לא זוכרת../images/Emo6.gif סוג ציפור אהוב? אמממ... ציפור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) אני אוהבת את רוב הלקים שבבית שלי../images/Emo9.gif ויש המונים../images/Emo99.gif זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? ../images/Emo127.gif אבל לא זוכרת לאן זה היה... מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? שזה מיותר../images/Emo3.gif stick to what you do best... דעתכם על דו"ח דוברת? לא כיף../images/Emo3.gif אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? תלוי מי ותלוי איפה פעם אתם :Waiting for grace? ../images/Emo128.gif מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? המורדים כן../images/Emo4.gif קיץ נצחי לא זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים כורסא או ספה? ספה../images/Emo9.gif קוראסון או בורקס? שניהם../images/Emo67.gif טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) אף אחד../images/Emo31.gif ביג בן או אייפל? ביג בןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אמריקה או אירופה? ניו זילנד../images/Emo99.gif אסיה או אפריקה? ניו זילנד../images/Emo99.gif חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) חנוכה../images/Emo99.gif לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא../images/Emo3.gif

Broken Wings1

New member
עונה P:

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? כה. קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? כה. קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? יותר מידי, מעיק. כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10. כמה אצבעות יש לך בידיים? 10. מסתבר. התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות ) נופ. נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? אהמ כן. אמרו לא לגעת בדבק חמ עד שיתייבש.. אבל הייתי ילדה סקרנית
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא שזכור לי. כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? כמה ימים? לא זוכרת בדיוק. כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? נמנמ שבועיים בערך. מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? - סוג ציפור אהוב? הו וול. דרור. :) צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) בורדו כהה, שחור. זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? כה, בית ספר. מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? שיהיה להם בכייף :) דעתכם על דו"ח דוברת? נמנמ. אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? לא כלכך, אולי מידי פעם. פעם אתם :Waiting for grace? אהא. מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? המורדים. הו וול. זה או זה? בוקסר או תחתונים? תלוי מתי.
כורסא או ספה? ספה. קוראסון או בורקס? בורקס. טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) מה ההבדל? :/ ביג בן או אייפל? אהמ. אמריקה או אירופה? אה. לא יודעת. אסיה או אפריקה? אסיה. חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) אה. לא יודעת. לימור לבנת או פשוט לא!?] חח.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) בטח
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) לא קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) כן כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 כ"א כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 כ"א התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות ) לא. נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן... בל"ג בעומר. צלקת קטנה... שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? ביצים בסופר
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? יומיים - שלוש
כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? לא זוכר... אולי בטיול השנה... מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? לא זוכר... סוג ציפור אהוב? כל דבר שטעים. צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שקוף זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? בטח. בצפר. מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? זה דבר זוועתי. תשאירו את מה שצריך בשבילו כישרון לאנשים מוכשרים. אלא אם כן הזמר\שחקן יודע לשחק. דעתכם על דו"ח דוברת?
חרא של דבר. להישאר כל יום עד 4
טוב נו לא כ"כ אכפת לי כי נשאר לי עוד שנה והדו"ח לא ייכנס השנה אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? מדי פעם פעם אתם :Waiting for grace? מה
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? המורדים ראיתי זה או זה? בוקסר או תחתונים? בוקסר. כורסא או ספה? ספה קוראסון או בורקס? בורקס טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלה ביג בן או אייפל? ביג בן אמריקה או אירופה? אמריקה אסיה או אפריקה? שתיהם לא... אבל אסיה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) חנוכה (יומולדת) לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא

MarishA M

New member
אעע בר סוגדת לך ולכל עושי השאלונים

אני פשוט מכורה לזה!! קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)--כה בטח. קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)--הוו המון! קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)--כה..ופעם אחת 3 ימים ברציפות. כמה אצבעות יש לך ברגליים? בשתיהן ביחד?10.. כמה אצבעות יש לך בידיים? בשתיהן יחד?10.. התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )חח לא לא התחשמלתי נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?אממ נשרפתי..עליתי באש..כשעשינו מדורה ושארה לי צלקת משמעותית על הרגל. זה היה מבהיל..בדיעבד זה מצחיק.חח. שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?וואי לא.. זה לא קרה לי אבל קרעתי משו ואז ברחתי. כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?יומיים..חח לא משנה מה אני תמיד אצא כי אני היחדיה שהולכת לסופר בימי חול. כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית?חודשיים. מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?שחלמתי על מיקימאוס ושהוא מזמין אותי אליו הביתה ואז התעוררתי והערתי את אמא שלי בשביל שתבוא איתי לבית שלו. סוג ציפור אהוב?ציפור?..פחח בחיים לא שאלו אותי את זה..אממ נץ אני יודעת מה..ציפורים לא מעניינות אותי. צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)--בדרך כלל שקוף..אבל שחור גם מדיי פעם..לא אוהבת לצבוע את עצמי. זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?חח ברור מי לא..בשביל לא ללכת לבית ספר אממ ובשביל לא ללכת לאיזה מקום שהזמינו אותי.. מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?--אממ שיהיה להם בכיף..חיש לי חברה כזאת..כאילו לא נראה לי שאני הייתי הולכת לעשות את זה כי תוך יומיים היו מעיפים אותי לא בשבילי הדבירם האלה. דעתכם על דו"ח דוברת?שילכו לעזאזל כל החיים הם עם הדוחות שלהם זה הריי לא ייצא לפועל במילא אז למה כל הבלאגן? אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?בטח! פעם אתם :Waiting for grace?אממ נו רילי..חח מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? קיץ נצחי לא כי לא היה לי יס..אה רואים אני יודעת אפילו איפה זה היה חח והמורדים מהאמצע של עונה ראשונה עד לרבע של עונה שנייה..תכלס זו סדרה ממש משעממת. זה או זה? בוקסר או תחתונים?תחתונים. כורסא או ספה?כורסא קוראסון או בורקס?בורקס טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)ברור שטלנובלות מה אני אחייה 700 שנה..לא בשבילי הדברים הארוכים האלה חח מריך שינויים בחיים. ביג בן או אייפל?בי בן!! רוצה ללנדון! עכשיו! אמריקה או אירופה?אממ תלוי בשביל מה..לרגע זה אירופה.. אסיה או אפריקה?אפריקה..הדרומית חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)פסח ברור פסח לימור לבנת או פשוט לא!?לא! כבר נגמר?..

למעלה