שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo26.gifשאלון שישי../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif

שאלות פתוחות:פרה|
פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם?
תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)
אוהבים את מיקה קרני?
ומה עם דניאל סלומון?
איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?(
)(מראה!)
מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו)
ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.
אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא?
'' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?
מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה?
עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?
אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)
מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?
מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?
מה הכי מפחיד אותך?
מה הכי מרגיע אותך?
מה הכי מכעיס אותך?
מה הכי מרגש אותך?
תחביבים:
שאיפות לעתיד:
האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך?
מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?
חשבת פעם על התאבדות?
מאמינים בה'?
שומרים שבת?
מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? זה או זה?
לונה פארק או סופרלנד?
אורז או פתיתים?
סופרמן או ספיידרמן?
באטמן או גל מזבנג
? שבת שלום

עונה............. ../images/Emo6.gif

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? האמת שכן.... תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק):לא! אוהבים את מיקה קרני? היא נחמדה ומה עם דניאל סלומון? חביב איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!)אני כבר גדולה...:) מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו):אין לי מושג..... באמת... ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות: כל הילדות שלי זה טראומה אחת גדולה אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא?u2 למרות שהם כבר היו כאן '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?אלאניס מוריסט מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? כן!!! אחותי!!!!! עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?כן... אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)מאווווודדדדדדדדדדד מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? יש הרבה.... מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?עוד יותר הרבה מה הכי מפחיד אותך? מתקנים בסופרלנד/לונה פארק מה הכי מרגיע אותך? לישון..... ים... מה הכי מכעיס אותך? שמשקרים לי מה הכי מרגש אותך? אוףףףףףף נו...... תחביבים: לישון, לשמוע מוסיקה, לקרא ספרים שאיפות לעתיד:להיות מאושרת האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?אני! חשבת פעם על התאבדות? ..... נמנעת מאמינים בה'? לא כל כך שומרים שבת?ממש לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני?כנות... עיניים.... זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד...:) אם כבר אורז או פתיתים?אורז סופרמן או ספיידרמן? סופר מן באטמן או גל מזבנג? אממממ...... גל מזבנג... שתהיה לכולכם שבת שלום, אחלה של סופשבוע....

שישיץ

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

שאלות פתוחות:
פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? יאפ תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) יאפ אוהבים את מיקה קרני? לא ומה עם דניאל סלומון? הוא אחלה, שטחי אבל אחלה.. איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?(מראה!) שששש אני נשארת בת 16לנצח! מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) שששש אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? פינק פלויד וקולדפליי '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? לא מישהו מיוחד.. מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? לא מכירה עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? מממ לא יודעת.. תלוי מי אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) מאוד מאוד מאוד מאוד מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? לא יודעת מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? כנ"ל מה הכי מפחיד אותך? אונסים מה הכי מרגיע אותך? אמבטיה טובה ואחכ שינה טובה בחדר עם מוזיקה מה הכי מכעיס אותך? אנשים טיפשים מה הכי מרגש אותך? כשחושבים עליי סתם ככה ומרימים טלפון תחביבים: מממ שאיפות לעתיד: מממ האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? יאפ מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אמא חשבת פעם על התאבדות? מממ מאמינים בה'? יאפ שומרים שבת? לא ממש מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? חוכמה זה או זה?
לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד או בעצם לה רונד חחח אורז או פתיתים? אורז סופרמן או ספיידרמן? ספיידרמן בגלל הסרט באטמן או גל מזבנג? באטמן בגלל הסרט שבת שלום היי שבת שלום היי שבת שבת שבת שבת שלום.

שישיץ

New member
יש יותר מדי..../images/Emo79.gif

ממש לא לפורומים כי אני לא רוצה לנקוע את היד.. אם בא לך קפוץ איזה יום ואספר לך.. בכללי, קנדה מדהימה וזו הייתה חוויה פשוט אדירה. משלחות זה שווה.

dsol

New member
חחח אני יקפוץ....

אולי אפילו בסופ"ש הזה.... לפי מה שהבנתי מאמא שלי אנחנו עושים שבת בבאר שבע -.-"

ברררר

New member
../images/Emo105.gif

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם?ככככככככן
תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)חח כן! מודה באשמה! יש לי הרבה אפילו אוהבים את מיקה קרני?כן היא ממש טובה לדעתי, הלחנים והמילים, היא לא שרה אבל משו. ומה עם דניאל סלומון?מדהים! איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?(מראה!)כן!!! חחחח אמממ לדעתי עד שאני אלד אני אראה טוב ואז אני אשמין מלא.... ככה זה! מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו)אני אההיה פסיכולוגית או מישהי מפורסמת (יה רייט) עם 4 ילדים ונגור בישוב קטן שקט ומקסים. ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.הייתי צריכה פיפי אז רצתי לשירותים ובדרך ברח לי כל הפיפי!!!!!!!! אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא?קולדפליי
'' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ?כריסטינה אגילרה! מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? כן, משקאות מוגזים חחחחחחחחח עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן?
אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?)
מאוד וזה נורא ואיום כי אני גורמת למי שעוזב גם לבכות....... מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?לא יודעת, בעיקרון שיש לי אופי חזק מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?שאני קנאית (גיליתי לאחרונה), שאני תוקפנית ושממש קשה לי להתנצל או להודות שטעיתי. מה הכי מפחיד אותך?המוות מה הכי מרגיע אותך?לישון ולאכול מה הכי מכעיס אותך?שמחקים אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הכי מרגש אותך?הרבה תחביבים:לשיר בעיקר... לשמוע מוזיקה, לקרוא......... שאיפות לעתיד:אני שואפת לזה שיעריכו אותי, לא משנה באיזו דרך, גם עכשיו מעריכים אותי אבל לא כמו שאני רוצה. האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך?מודה באשמה בשנית
. מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?הכלבה שלי חחחח חשבת פעם על התאבדות?ברור מלא פעמים
(רציני!) מאמינים בה'?כן שומרים שבת?לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני?האף (נו אני מוזרה), העיניים והכתפיים!!!!!! זה או זה? לונה פארק או סופרלנד?לונה פאפא!! אורז או פתיתים?פתיתים ואורז סופרמן או ספיידרמן?ספיידרמן באטמן או גל מזבנג?גלו'ש!!!

../images/Emo110.gif

חזרתי עכשיו מההופעה של בית הבובות, שי
. שאלות פתוחות:
פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? הכי חמוד. תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) חס. אוהבים את מיקה קרני? בערך... ומה עם דניאל סלומון? נחמד... איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) אני גדולה, עוד מעט חוקית
. מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) מנהלת מחלקה פסיכאטרית בג'ון הופקינס, כתוב לי בספר מחזור
. ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות? אני מדחיקה את כל הילדות. אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? לא יודעת, יש הרבה... '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? כנ"ל. מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? אני מכירה מישהו שאף פעם לא אכל בשר (צמחונים
). עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? יאפ. אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) תלוי של מי. מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? אני מרגישה כמו בראיון לאוניברסיטה
. מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?
. מה הכי מפחיד אותך? אטימות. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. מה הכי מכעיס אותך? עקשנות. מה הכי מרגש אותך? חיבוקים. תחביבים: יש כמה, לא זוכרת... שאיפות לעתיד: ללמוד בפקולטה לרפואה של הטכניון(אני גם מוכנה להתפשר על אוקספורד
). האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? בסה"כ, כן. מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אחת החברות שלי. חשבת פעם על התאבדות?
. מאמינים בה'? לא. שומרים שבת? ההורים שלי הדליקו היום נרות
. מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? פיזית? נמ..ידיים
. זה או זה?
לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק. אורז או פתיתים? פתיתים. סופרמן או ספיידרמן? ספיידי! באטמן או גל מזבנג? גל
שבת שלום גם לך...

בושי!!!! ../images/Emo25.gif

שאלות פתוחות: פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? מממ... נחמדה תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק)
אני אפילו חושבת שיש לנו את כולם אוהבים את מיקה קרני? היא מזייפת בהופעות :S ומה עם דניאל סלומון? חביב איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) תגדירי גדולים
מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) כנ"ל ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות.פתחתי את השפה התחתונה
אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? ואוו, יש מלללא! '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? דווקא פה אין מישהו מיוחד מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? לא מכירה :X עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? תמיד
אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) ברור מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? שאלה טובה.. מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? יש ממש ממש הרבה :| מה הכי מפחיד אותך? לאבד אנשים קרובים אלי מה הכי מרגיע אותך? לישון? לשמוע מוזיקה רגועה? לכתוב? מה הכי מכעיס אותך? ואוו, יש מלא דברים מה הכי מרגש אותך? לא יודעת תחביבים: לישון, טלויזיה, מחשב, כתיבה, חברים וכו' וכו'.. שאיפות לעתיד: להתאבד?
האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? פחות או יותר מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? עצמי, אחריו אנוכי. חשבת פעם על התאבדות? חה חה
כן, אבל אני אף פעם לא אעשה את זה מאמינים בה'? התאכזבתי ממנו קשות אז בלב כבד אני אומרת שלא. שומרים שבת? לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? :S זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? לא זה ולא זה אורז או פתיתים? ואוו, שאלה ממש קשה
סופרמן או ספיידרמן? כנ"ל באטמן או גל מזבנג? באטמן, לייק דה
בושי'לה, מתה עלייך

Amber

New member
זה אמצע הלילה בכפר...

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? האמת שכן...
תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) נו... כן! סתמו!
קניתי אחד... זה עם השיר הראשון של הבאקסטריט בויז...
אוהבים את מיקה קרני? היא... בסדר
ומה עם דניאל סלומון? יש לשירים שלו ליריקה מדהימה ולחן מעולה אבל כשהוא שר הוא גורם לי לחפש חבל לתלות את עצמי בעזרתו... בקיצור, מעדיפה שירים שלו בגרסאות של זמרים אחרים...
איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?( )(מראה!) במחינת מראה
אנ'יודעת... אמרו לי שאני סובתא שלי ז"ל מאוד דומות אז אולי...
מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) המממ... עדיין לא נסגרתי על שום כיוון... אני אחליט מהר! באמ, תנו לי עשר דקות!!!
ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות. המממ... המוות של סבתא שלי... הפגישה הראשונה והיחידה שלי עם סבא שלי... והפציעה של אבא שלי שסיפרתי לכם עליה...
אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? אם רד הוט לא יזיזו את עצמם לכן כבר אני מבטיחה שהם ישנו עם עין אחת פקוחה!
'' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? אלאניס מוריסט... והייתי מאוד רוצה לראות איך הולכת הופעה של נורה ג'ונס...
מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? מכירה...
עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? תלוי מי זה... בדר"כ אני מתרגשת כי... ככה אני... מלא געגועים לכל דבר בערך...
אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) אוי אוי... אני לא טיפוש שבנוי לפרדות... זה ברצינות שובר אותי...
מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? גישה חיובית שבדר"כ יש לי ואינטואיציות חזקות מאוד...
מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? רגישות יתר...
מה הכי מפחיד אותך? לאבד אנשים ולאבד זכרונות (וכמו שכתבתי בפורום עברי- תחיו עם זה שזה נשמע מוזר
)
מה הכי מרגיע אותך? הים. ומוזיקה...
מה הכי מכעיס אותך? רכילות... ושקרים... וצביעות...
מה הכי מרגש אותך? הכל... באמת שהכל יכול לרגש אותי...
תחביבים: כתיבה.
שאיפות לעתיד: יש המונמון...
האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? כה
מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? גיתית ואביבית... שתי חברות שלי.
חשבת פעם על התאבדות? אף פעם לא ברצינות...
מאמינים בה'? לא יודעת.
שומרים שבת? לא
מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? המממ.. הכי אני אוהבת שיש קצת פוזה של "אני מה זה גבר ואני אגן עלייך" ולגלות שהם גם חמודים ורוצים שישמרו עליהם... חשבתי על זה בדיוק היום... זה או זה?
לונה פארק או סופרלנד? פייייי שנים שלא הייתי בשניהם.. נראה לי שהלונה פארק היה טוב יותר...
אורז או פתיתים? פתיתים... לא אוהבת אורז...
סופרמן או ספיידרמן? סופרמן... בגלל השחקן ששיחק אותו בסידרה... לא זוכרת איך קוראים לו...
באטמן או גל מזבנג ? חחח.... גל! כי זה ליאון רוזנברג! הוא חמודי! שבת מקסימה לכולם

Amber

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

טוב, אני באמת מופתעת...
אם הוא לא שר את זה בחולון... אוי אם הוא לא שר את זה בחולון!!! רגע, אבל ה
הוא בגלל ש.... השיר לא משהו
אני מתה על השיר! ואאאאאאם לא יצא לי לשמוע אותו שר אותו... חבל
מה אתם אומרים
לשלוח לו מסר עם בקשה אישית ולספר את סיפורי קורע הלב על כך שאני זו שביקשתי ואפילו לא הצלחתי לראות את הבלוג
בזאת נפתח סקר בתוך סקר אנשים- מה אתם חושבים

Amber

New member
טוב...

ועכשיו כשקראתי את כל השרשור שם... כנראה שהוא שר את זה כי זו הייתה הופעה אקוסטית ואינטימית. בטח לא יתאים לו לאוירה בחולון...

יאפ, ה-../images/Emo5.gif זה בגלל השיר...

לא יודעת, הגרסה של עברי הייתה, אמ..סבירה? אבל אני פשוט לא מצליחה להתחבר לשיר, בכלל.
. ובקשר לחולון,
אני בעד שנעשה עצומה! נארגן הפגנות ומשמרות מחאה מול הבית של עברי!
נחטוף את אוסקר עד שיענו לדרישותנו!
תעמדי מול החלון שלו ותפצחי במונולוג קורע לב
...
אבל אם הוא ישיר את 'אישה לויתן' או 'להבין את המים', אני אמצא דרך לסלוח לו על זה שהוא לא שר את 'בחום של ת"א', למרות שזה יהיה קשה

למעלה