שאלון שישי

dsol

New member
את כבר לא פה בטח...

אבל תהנייי לך ואצלי ט"ו באב היה הרבההההה יותר טוב ממה שציפיתי

dsol

New member
"קצת"באיחור

שאלות פתוחות:פרה| פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? ברורררר תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) חחח יש לי יותר מדיסק 1 של זה נראה לי לפחות 4-5 דיסקים אוהבים את מיקה קרני? נחמדה לא יותר ומה עם דניאל סלומון? גם כן איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) חתיך כוסון שווה, סתם נו בטח סתם איזה מכוער אחד בודד מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) - ואללה אני לא חושב על זה ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות. - אמממ לא זוכר עכשיו אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? אממממ אני לא שומע מוזיקה לא מהארץ '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? כנ"ל מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? לא עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? תלוי מי אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) כן מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? כנות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? שקרנית וצבועים ומתנשאים מה הכי מפחיד אותך? להיות לבד מה הכי מרגיע אותך? להיות ביחד מה הכי מכעיס אותך? שאני דפוק מה הכי מרגש אותך? הרבה דברים אני רגשן כזה... תחביבים: בלעעע שאיפות לעתיד: בלעעע האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? לא ממש מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אממממממממ אני מתבודד אפשר להגיד חשבת פעם על התאבדות? כן מאמינים בה'? לא שומרים שבת? לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? אופי (כן כן אופי לפני יופי, תאמינו או לא....) זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד אורז או פתיתים? לא אוכל את שניהם סופרמן או ספיידרמן? ספיידרמן באטמן או גל מזבנג? גל (באטמן הוא סתם סיסי שאין לו כוחות בגלל וחש את עצמו גיבור-על וגם... בחליפה שלו יש מקום לפיטמות יענו... למה לעזז הוא מייצר חליפה עם מקום לפיטמות ?!*אל תשאלו איך אני יודע את זה*) שבת שלום

michaliron

New member
הי כולם!!!

פרת משה רבינו זה חרק חמוד לדעתכם? חביב, כן תודו באמת- כשהייתם יותר צעירים קניתם איזשהו דיסק של NOW? (נו האוספים האלה של כל הזמרים בשקל מאמריקה משו כמו 80 שקל לדיסק) - לא אבל יש לי איזה 2-3 כי אחי הגדול קנה והוריש לי אותם אוהבים את מיקה קרני? - כ"כ לא. ממש ממש לא. היא די מזעזעת בעיני ומה עם דניאל סלומון? - הוא בסדר. בשביל רדיו. קצת משתפך בשבילי. אני אוהבת אותם מסוקסים (
) איך אתם מדמיינים את עצמכם כשתהיו גדולים?()(מראה!) - אותו דבר רק עם יותר קמטים. מה אתם חושבים שיהיה העתיד שלכם?(עבודה, כמה ילדים, איפה תגורו) - מורה ליוגה, בעלת קונדיטוריה, בית פרטי גדול בכפר, 2 ילדים, 2-3 כלבים. ספרו משו מצחיק או טראומטי שקרה לכם בילדות - לא כ"כ בילדות, אלא בתיכון - היתה לי חברה די חדשה, מן "מגניבה" כזו (אני הייתי פריקית) והיא לקחה אותי לאיזה דיסקוטק, השתכרה בטירוף ואז התחילה עינינים עם איזה בחור, תוך דקה ההוא שלח את חבר שלו לקנות קונדומים והם נשכבו להם באיזו חצר בי"ס ליד. אני הייתי אז הבתולה שבבתולות (עוד לא התנשקתי אז) ולא העלתי על דעתי שילדה בגילי (כיתה י) תשכב עם מישהו מרצונה והייתי בטוחה שההוא שיכר אותה ושהיא תצטער על מה שהיא עושה אח"כ בטירוף. אז הבאתי 2 יב"ניקים מהב"יס שלנו שהיו במועדון והם פשוט שלפו אותו ממנה, פשוטו כמשמעו. והיא אח"כ אמרה לי (כששני המושיעים עוד היו בטווח שמיעה) - " אפילו לא הספקתי לגמור!!!!" ואז, באיחור, התברר לי כמה הייתי תמימה, וכמובן ששני הבחורים הפיצו את זה בכל בי"ס, ואני הייתי אחראית להשפלתה הנוראית. לזכותה יאמר שהיא לא כעסה עלי והבינה את כוונותי הטובות והמשכנו להיות חברות אחרי זה. תודו שזו פדיחת על. אם היתה להקה שמוכנה לבוא להופעה בארץ, איזה הייתם רוצים שתבוא? - U2, Radiohead '' היה זמר/ת שמוכנ/ה '' '' '' '' '' '' '' ? - Beck, פרינס מכירים מישהו שלא שתה אפעם משקאות מוגזים? מכירים מישהו שלא עשה משו דומה לזה? מה? - לא, אבל מכירה מישהי שהתמכרה לקולה (על אמת...) והיתה בגמילה (סיפור אמיתי). ומכירה מישהו שלא אוכל פירות. בכלל. (יובל) עושה לכם שמח לדבר עם מישהו שלא דיברתם איתו מלא זמן? - מאד. אני חולה על חידוש קשרים עם חברות ילדות אתם רגשנים בפרידות? (מישו עוזב נגיד?) - לא כ"כ מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? - חזקה, מסוגלת להתבונן במצבים שעוברים עלי מבחוץ מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? - הופך אותי לעיתים למרוחקת קצת מה הכי מפחיד אותך? - התפרקות, איבוד שליטה מה הכי מרגיע אותך? - שקט (ז"א ללא רעש), ים, לבן (מצעים / בגדים וכו'), שיעור יוגה, שירי חברתי הטובה ביותר - רק לראות את המספר שלה על הצג טלפון מרגיע אותי. שלא לדבר על העינים הכחולות והטובות שלה (היא בחול עכשיו ואני בקריסה טוטלית. לעוד 3 חודשים!!!!) מה הכי מכעיס אותך? - שקרים וריכולים מה הכי מרגש אותך? - כנות, עזרה אחד לשני, העיניים של פיבי תחביבים: - יוגה, צלילה, בישול (אפייה בעיקר), טיולים בטבע... שאיפות לעתיד: להשתחרר מהמרדף אחרי הכסף, למצוא שלווה, להיות נאהבת האם בסה"כ את/ה אוהב/ת את עצמך? כן מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? שירי חברתי הטובה, בן זוגי שיחיה, אמא (בד"כ) חשבת פעם על התאבדות? כן, גיל 12 בערך. נדמה לי שזה חלף בראשי גם בתקופת התיכון מאמינים בה'? נקסט שומרים שבת? לא מה הכי מושך אותך אצל בני/בנות המין השני? זרועות ומבט טוב. הקרנה של שקט וטוב לב. זה או זה? לונה פארק או סופרלנד? אההההה!!! אף אחד. אף פעם לא התחברתי לכל הדברים האלה. אורז או פתיתים? אורז. פתיתים מזכירים לי צבא סופרמן או ספיידרמן? ספיידרמן ברור. באטמן או גל מזבנג? באטמן נדמה לי אמנם באיחור אבל יותר טוב מאוחר מאשר לעולם לא!!! אני נוסעת מחר לפסטיבל הג'אז באילת אז לא אהיה פה בנתיים... בי

למעלה