שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo27.gifשאלון שישי../images/Emo37.gif../images/Emo47.gif

כללי: שם: איזור מגורים/עיר: גיל: זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? אחים/אחיות? בע"ח? חבר/חברה? התנשקת? וסקס? אוכל מועדף: שתייה מועדפת: אתרי אינטרנט אהובים: תוכניות טלוויזיה אהובות: מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? יש מסנג'ר? יש אייסיקיו? מכורים למסן ואייסי? אוהבים סימס? מכירים את המשחק לגו מכוניות? יש אנטי וירוס? איזה? יש מיקרופון? יש מצלמת אינטרנט? גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מכורים לאינטרנט? מכורים לאתר כלשהו? מכורים לפורום הזה? מהו דף הבית שלכם? אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז? ולפורום הזה? ולקומונות? ולבלוגים? אוכל: אוכל מועדף? אוהבים ג'אנק פוד? עוף או שניצל? אורז או תפו"א? עוגה או עוגיות? קפה או תה? בורקס או רוגעלך? מצה או לחמנייה מקמח מצה? מרק או לפתן? אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) אוהבים משקאות מוגזים? אוהבים מאפים? אתם בדיאטה? אוהבים ממתקים? לימודים: אוהבים ללמוד? אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? שיעור אהוב: שיעור שנוא: רוצים לחזור ללמוד? יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? מאחרים? מבריזים? נוסעים באוטובוס לביצפר? מסיעים אתכם? הולכים לבד לבצפר? מקצוע שאתם מצטיינים בו: מקצוע שאתם גרועים בו: איך הייתה התעודה? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? נכנסים לקומונות? קומונות אהובות: נכנסים לבלוגים? בלוגים אהובים: נכנסים לפורומים? פורומים אהובים: תפוז הוא האתר בית שלכם? סמיילים אהובים בפורומים: וסימנים: פעילים בתפוז? מנהלים פורום כלשהו? אם כן, איזה? יש לכם קומונה? יש לכם בלוג? ***היום זה לא מקורי, תסלחו לי לא הייתי בבית כל השבוע....*** שבת שלום!

דיתוּש

New member
אני פותחת אגודה, לא להכין שאלונים!

עניתי על חצי ואז נמאס לי. אני אומרת לא לשאלונים באינטרנט! אני אלך להוסיף את זה לחתימה שלי...

ברררר

New member
אז אל תעני............

אני עושה בשביל אלה שכן אוהבים... אוקיי?!?!!?!?!?

Broken Wings1

New member
....

כנסי לכרטיס האישי שלך, איפה שאת יכולה לשנות את הפרטים וזה. בצד יש לך כל מיני קטגוריות.. כנסי ל'עוד על עצמי'.. למטה יש לך 'חתימה'. זהו. מקווה שעזרתי

MarishA M

New member
מה איך אפשר?

כאילו אני יכולה לענות על זה לעד חח אני אוהבת להרגיש שיאיר לפיד יושב מולי

דיתוּש

New member
אני פותחת אגודה, לא להכין שאלונים!

עניתי על חצי ואז נמאס לי. אני אומרת לא לשאלונים באינטרנט! אני אלך להוסיף את זה לחתימה שלי...

תקשיבי אני כולה אמרתי.

לא צריך להגזים נחמד מצידך שאת עושה שאלונים. אבל זה פשוט כבר נורא מבולגן אולי נעשה שרשור
של שאלונים?!

../images/Emo98.gif

כללי: שם: ש+ר* הפ33ה
איזור מגורים/עיר: אזור ירושלים בערך
זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י' אחים/אחיות? עומרי בן ה9 וחצי
בע"ח? סימה הפצצה
חבר/חברה? כה :X התנשקת? כן וסקס? סורד אוף אוכל מועדף: מאמס
שתייה מועדפת: קולה >< אתרי אינטרנט אהובים: תפוז, וואלה תוכניות טלוויזיה אהובות: עקרות בית נואשות
ישנן בנות
השיר שלנו
מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? אעמ.. לאייסיקיו לא, למסנג'ר קצת אוהבים סימס? פסדר מכירים את המשחק לגו מכוניות? הווו כן@#%$#@%@#!!!#1 סופסוף משהו שמדבר אליי יש אנטי וירוס? כן איזה? נורטון
יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? שעותהלילההמאודמאוחרות
מכורים לאינטרנט? דיי מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? וואלה |בגידה| אתר משחקים אהוב ברשת:
נכנסים הרבה לתפוז? יחסית ולפורום הזה? אעמ כן בערך ולקומונות? לא
פיכס
ולבלוגים? חלק
אוכל: אוכל מועדף? אמרתי כבר. של אמא
אבל זה מתמקד בכל הפסטות לסוגן. רביולי
אוהבים ג'אנק פוד? אוהבת אוכל! |שמנה| עוף או שניצל? שניצל ברור.
אורז או תפו"א? אורז
עוגה או עוגיות? עוגיות, אם כבר. אבל שניהם קקה |מקיא| קפה או תה? קפה
בורקס או רוגעלך? אפאחד מצה או לחמנייה מקמח מצה? :X מרק או לפתן? מרק קניידלעך
אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) דה.
אוהבים משקאות מוגזים? דה.
אוהבים מאפים? יש ויש אתם בדיאטה? חחח
אני אמורה להיות ^^ אוהבים ממתקים? כן
לימודים: אוהבים ללמוד? איזו שאלה פריקית.. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? עולה לתיכון שיעור אהוב: ספרות
שיעור שנוא: ספורט |מקיא| רוצים לחזור ללמוד? לא
יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? לא
להפך. כפרעלי יש מורות שעושות לכם פרוטקציות? חח, השאלה היא אם אין מורות שעושות לי פרוטקציות
מאחרים? כן :X מבריזים? כן :X נוסעים באוטובוס לביצפר? לא >< מסיעים אתכם? כן בד"כ אבל זה לא נחוץ כי הבצפר 5 דקות מפה הולכים לבד לבצפר? לעתים >< מקצוע שאתם מצטיינים בו: כולם חוץ מספורט בעיקרון. אבל הכי בספרות ואנגלית מקצוע שאתם גרועים בו: ספורט |מקיא| איך הייתה התעודה? מעולה תודה תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כה
נכנסים לקומונות? בקושי
קומונות אהובות: נאמ. רק כי אני חברה נאמנה: אובססיה לשיער נכנסים לבלוגים? כן ^_^ בלוגים אהובים: אמ.. כמה נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים: זה, סופרימצעירים, רדיוהד תפוז הוא האתר בית שלכם? לא. וואלה סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים: מז"א?... נגיד שהבנתי - >< ^_^ ^^ :S :X פעילים בתפוז? לא מי יודע מה.. פה ושם מנהלים פורום כלשהו? עוד לא
אם כן, איזה? - יש לכם קומונה? לא יש לכם בלוג? כן ^_^

Broken Wings1

New member
../images/Emo66.gif

כללי: שם: נמנמ :) איזור מגורים/עיר: באר שבע. גיל: 15 וקצת. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י'. אחים/אחיות? אח ואחות קטנים. בע"ח? אין
חבר/חברה? יש
התנשקת? כה. וסקס? לא. אוכל מועדף: שניצל תירס. שתייה מועדפת: מים, אייס קפה. אתרי אינטרנט אהובים: deviantART תוכניות טלוויזיה אהובות: אבודים, אוך התמכרתי. ועוד הרבה. מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? יאפ
יש מסנג'ר? כה. יש אייסיקיו? כה. מכורים למסן ואייסי? למסנ, קצת. אוהבים סימס? לא. מכירים את המשחק לגו מכוניות? יש מצב. יש אנטי וירוס? כן. איזה? אין לי מושג.. לא אני שמתי אותו. יש מיקרופון? לא. יש מצלמת אינטרנט? אהמ P: גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לפעמים. מכורים לאינטרנט? אני לא מכורה, אני יכולה להפסיק מתי שבא לי
מכורים לאתר כלשהו? נופ. מכורים לפורום הזה? נופ. מהו דף הבית שלכם? וואלה. אתר משחקים אהוב ברשת: המשחקים של וואלה ברשת חח O: נכנסים הרבה לתפוז? מידי פעם. ולפורום הזה? אהא. ולקומונות? נופ. ולבלוגים? כה. אוכל: אוכל מועדף? חח. עניתי על זה כבר, שניצל תירס. נמנמ. אוהבים ג'אנק פוד? כה. עוף או שניצל? שניצל. אורז או תפו"א? אורז. עוגה או עוגיות? עוגיות. קפה או תה? תה. בורקס או רוגעלך? בורקס. מצה או לחמנייה מקמח מצה? חחח מרק או לפתן? אוי. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) מסתבר :) אוהבים משקאות מוגזים? אהא. אוהבים מאפים? מידי פעם. אתם בדיאטה? חס וחסה. סתם, לא :) אוהבים ממתקים? יאפ. לימודים: אוהבים ללמוד? אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון, עוד מעט. שיעור אהוב: ספרות. שיעור שנוא: תנ"ך. רוצים לחזור ללמוד? לא כלכך. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? חחח אולי :) יש מורות שעושות לכם פרוטקציות? נה, לא נראה לי. מאחרים? כמעט כל בוקר. מבריזים? מידי פעם. נוסעים באוטובוס לביצפר? לא. מסיעים אתכם? לא. הולכים לבד לבצפר? כה, ילדה גדולה שכמותי. מקצוע שאתם מצטיינים בו: ספרות? מקצוע שאתם גרועים בו: כימיה. איך הייתה התעודה? סבירה? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? בטח. נכנסים לקומונות? לא. קומונות אהובות: נכנסים לבלוגים? יאפ. בלוגים אהובים: נכנסים לפורומים? כן. פורומים אהובים: קולדפליי. תפוז הוא האתר בית שלכם? נופ. סמיילים אהובים בפורומים:
ו.. גם זה
וסימנים: אהמ. פעילים בתפוז? לא כלכך. מנהלים פורום כלשהו? לא. אם כן, איזה? יש לכם קומונה? נופ. יש לכם בלוג? יאפ

Hard To Beat

New member
Moi

כללי: שם:הגר איזור מגורים/עיר:ירושלים גיל:14 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?ט' אחים/אחיות?1 בע"ח?אין חבר/חברה?אין התנשקת?לא וסקס?לא אוכל מועדף:שניצל שתייה מועדפת:תפוחים אתרי אינטרנט אהובים:VampireFreaks
תוכניות טלוויזיה אהובות:יותר מדי מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא יש מסנג'ר?כן יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי?ממש לא אוהבים סימס?לא מכירים את המשחק לגו מכוניות?לא יש אנטי וירוס?כן איזה?מאיפה לי יש מיקרופון?לא יש מצלמת אינטרנט?לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?לא מכורים לאינטרנט?לא מכורים לאתר כלשהו?לא מכורים לפורום הזה?לא מהו דף הבית שלכם?וואלה אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז?לא ולפורום הזה?כל יום ולקומונות?לא ולבלוגים?לא אוכל: אוכל מועדף?שניצל אוהבים ג'אנק פוד?לא עוף או שניצל?שניצל אורז או תפו"א?אורז עוגה או עוגיות?עוגיות קפה או תה?איכ בורקס או רוגעלך?רוגעלך מצה או לחמנייה מקמח מצה?איככככ מרק או לפתן?מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)רק קולה אוהבים משקאות מוגזים?כן אוהבים מאפים?כן אתם בדיאטה?לא אוהבים ממתקים?לא ממש..רק מסטיק
לימודים: אוהבים ללמוד?לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?חטיבה שיעור אהוב:היסטוריה שיעור שנוא:תנ"ך רוצים לחזור ללמוד?כןןןןןןןן!אני שונאת חופש! יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?לא ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?הלוואי מאחרים?לא מבריזים?לא נוסעים באוטובוס לביצפר?לא מסיעים אתכם?לא הולכים לבד לבצפר?כן מקצוע שאתם מצטיינים בו:גיאוגרפיה,היסטוריה,מתמטיקה ואנגלית
מקצוע שאתם גרועים בו:תנ"ך.שונאת!
איך הייתה התעודה?טובה

אבל אני אענה כי משעמם לי../images/Emo11.gif

כללי: שם: עדי איזור מגורים/עיר: תלאביב גיל: 15 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י' אחים/אחיות? 2 בע"ח? צב מים נחשב? חבר/חברה? עומד להיות.. התנשקת? בערך.. וסקס? לא אוכל מועדף: לוידעת שתייה מועדפת: ? אתרי אינטרנט אהובים:? תוכניות טלוויזיה אהובות: מכושפות רוזוול סמולוויל השיר שלנו מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? ביותר אוהבים סימס? יאפ מכירים את המשחק לגו מכוניות? כןןןןןןןןן משחק שולט יש אנטי וירוס? לא איזה? אין!~ יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? יאפ מכורים לאינטרנט? יאפ מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? יאפ.. מהו דף הבית שלכם? גוגל אתר משחקים אהוב ברשת: =\ נכנסים הרבה לתפוז? יאפ ולפורום הזה? יאפ ולקומונות?פחות ולבלוגים? גם אוכל: אוכל מועדף? לא יודעת אוהבים ג'אנק פוד? לא ממש עוף או שניצל? שניצל אורז או תפו"א? אורז עוגה או עוגיות? עוגיות קפה או תה? תה בורקס או רוגעלך? לא יכולה להחליט מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחמנייה מרק או לפתן? מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) לא אוהבים משקאות מוגזים? ממש לא אוהבים מאפים? כן אתם בדיאטה? לא אוהבים ממתקים? כן לימודים: אוהבים ללמוד? בעע לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: לא יודעת.. שיעור שנוא: יש הרבה רוצים לחזור ללמוד? לא יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? ממ לא ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? המון מאחרים? לא מבריזים? לםעמים נוסעים באוטובוס לביצפר? לא מסיעים אתכם? לא הולכים לבד לבצפר? כן מקצוע שאתם מצטיינים בו: לא יודעת מקצוע שאתם גרועים בו: לא יודעת איך הייתה התעודה? ממוצע 95 תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן נכנסים לקומונות? כן קומונות אהובות: כלמיני נכנסים לבלוגים? כן בלוגים אהובים: של חברה שלי נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים: כלמיני תפוז הוא האתר בית שלכם? לא סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים: אין פעילים בתפוז? יאפ מנהלים פורום כלשהו? לא אם כן, איזה? ..=\ יש לכם קומונה? הייתה יש לכם בלוג? לא

lol lypop

New member
ברונג ברונג

כללי: שם: רון <אני בת למען השם> איזור מגורים/עיר: קנדה..ויקטוריה bc גיל:16 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"א אחים/אחיות? אחות אחת קטנה בע"ח? היתה לי כלבה בארץ...עכשיו אין חבר/חברה? לא תודה אכלתי בבית
התנשקת? לא
.. וסקס? כן כל הזמן אוכל מועדף: קרמבו שתייה מועדפת: מיץ עגבניות אתרי אינטרנט אהובים: תפוז
תוכניות טלוויזיה אהובות: simpsons וhouse מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? אין לי מקום למחשב יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? לא מכורים למסן ואייסי? קצת
...זאת דרך התקשורת שלי עם החברים בארץ אוהבים סימס? מתה על סימס מכירים את המשחק לגו מכוניות? אממ..במחשב כן.. יש אנטי וירוס? כן... איזה? spy משהו יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לפעמים מכורים לאינטרנט? קצת מכורים לאתר כלשהו? תפוז.. מכורים לפורום הזה? קצת מהו דף הבית שלכם? אממ..יש לי 4 מחשבים..במחשב הזה זה גוגל אתר משחקים אהוב ברשת: אממ..אני לא משחקת ברשת.. נכנסים הרבה לתפוז? הרבה מאוד ולפורום הזה? גם ולקומונות? לא ממש ולבלוגים? כן דיי אוכל: אוכל מועדף? לא דיברנו על זה כבר? אוהבים ג'אנק פוד? לא!! עוף או שניצל? כלום!! צימחונית הדוקה!!! אורז או תפו"א? שניהם..יאמי עוגה או עוגיות? שניהם..יאמי כפול קפה או תה? תה בלי קפאין בורקס או רוגעלך? שניהם..<נסו לחיות בלי ותבינו למה> מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחמניה!! מרק או לפתן? מה זה לפתן? אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) לא וממש נגד אוהבים משקאות מוגזים? לא אוהבים מאפים? כן אתם בדיאטה? לא..אלא אם צמחונות נחשב אוהבים ממתקים? לא ממש..רק שוקולד לימודים: אוהבים ללמוד? בקנדה כן אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון.. שיעור אהוב: מתמטיקה שיעור שנוא: ספורט..אבל אני לא לומדת אותו יותר יששש רוצים לחזור ללמוד? קצת יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? רק המורה-סטודנט כל הזמן מבקש תטלפון שלי
..<זה היה בצחוק> ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? אממ אולי מאחרים? ממש אבל ממש לא מבריזים? כנ"ל נוסעים באוטובוס לביצפר? רק חוזרת באוטובוס מסיעים אתכם? רק הלוך הולכים לבד לבצפר? לא כל המשפחה שלי כולל הסבתא והדוד שמואל באים איתי... מקצוע שאתם מצטיינים בו: מתמטיקה מקצוע שאתם גרועים בו: ספורט
איך הייתה התעודה? בסמסטר הראשון קיבלתי את הממוצע הכי גבוה בביה"ס..בשני היה לי ספורט והממוצע ירד לי
<המקצועות מתחלפים כל סמסטר> תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן כמה פעמים אתם רוצים לשמוע? נכנסים לקומונות? קצת קומונות אהובות: מפטפטים על סקייטי, סבבה בע"מ ונוער ישראלי בחו"ל נכנסים לבלוגים? כן.. בלוגים אהובים: שלי
..אממ heaven garden, keren-that's me, יש ימים ויש ימים..והיה עוד אחד אבל הוא נסגר נכנסים לפורומים? לא במיוחד לא לפורם קולדפלי
פורומים אהובים: קולדפלי והארי פוטר-הספר תפוז הוא האתר בית שלכם? במחשב אחר כן סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים: אממ מה ההבדל? פעילים בתפוז? אהא מנהלים פורום כלשהו? לא..אין לי זמן לזה אם כן, איזה? na יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג? כן

למעלה