שאלון שישי

יה, שאלון *_*../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

כללי: שם: ליאת איזור מגורים/עיר: פתח תקווה גיל: 16 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"א [זה נראה ממש מוזר] אחים/אחיות? אחות גדולה, אח גדול ואח קטן. בע"ח? כלבה מדהימה בשם שושה
חבר/חברה? לא התנשקת? כן וסקס? לא אוכל מועדף: וול, קציצות בשר עם לינגון ותפוחי אדמה ורוטב חום! שתייה מועדפת: קולה או שייק תות-בננה למרות שהוא מרגיש כמו אוכל, אז נשים אותו בקטגוריית ביניים. אתרי אינטרנט אהובים: תפוז?:p תוכניות טלוויזיה אהובות: פליסיטי
ולוסט! ו.. הממ.. סיינפלד! אני לא זוכרת יותר, אבל בטח יש עוד. מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן
יש אייסיקיו? גם מכורים למסן ואייסי? קלות אוהבים סימס? מאוד! מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא. יש אנטי וירוס? אני.. לא יודעת איזה? אנטי וירוס 2005? *לוקחת צ'אנס* יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מה שיוצא:] מכורים לאינטרנט? ודאי! מכורים לאתר כלשהו? תפוז!D: מכורים לפורום הזה? לא:O מהו דף הבית שלכם? הממ, אני לא זוכרת *_* נראה יל msn אתר משחקים אהוב ברשת: וול, הממ, זה משתנה בהתאם למשחק [?] נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? ככה ככה ולקומונות? ככה ככה ולבלוגים? כמעט ולא אוכל: אוכל מועדף? לא שאלתם את זה כבר?:O אוהבים ג'אנק פוד? בטח! עוף או שניצל? שניצל! אורז או תפו"א? אורז! עוגה או עוגיות? ביחד.
קפה או תה? תה
[קפה זה.. לא טעים.] בורקס או רוגעלך? בורקס, ונצטט את ג'ואן 'I only eat what I can spell' מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה. מרק או לפתן? מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) ודאי! אוהבים משקאות מוגזים? כן! אוהבים מאפים? כן! אתם בדיאטה? חס וחסה
[למרות שהיה רצוי, אבל זה לא כיף:p] אוהבים ממתקים? מאוד
לימודים: אוהבים ללמוד? לא ממש, אבל יש תקופות אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: מתמטיקה! שיעור שנוא: ספורט!P: ופיזיקה, האא ~יורה לעצמי בראש~ רוצים לחזור ללמוד? כן! יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? הממ, אני חשבתי שכן, אבל בטח דמיינתי. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא נראה לי. מאחרים? כן, לצערי, אבל אני באמת התחלתי להפסיק לקראת סוף השנה. לא שמישהו שם לב, זנות. אני עדיין ליאת המאחרת, יופי! מייאו, אנשים תקועים בדעות הראשוניות שלהם על בני אדם, חוצפה. מבריזים? כן, ובכן, אבל שנה הבאה אפסיק. נוסעים באוטובוס לביצפר? לא, למזלי עברנו לגור ליד. מסיעים אתכם? לא. הולכים לבד לבצפר? כן. מקצוע שאתם מצטיינים בו: הממ, אני לא ~מצטיינת~ בכלום, אבל יש לי ציונים די טובים ברוב מקצוע שאתם גרועים בו: ספורט, אבל זה רק כי אני לא מופיעה לשיעורים:( איך הייתה התעודה? אחלה! חוץ מ20 בשל"ח, שאני תוהה איך הוא הגיע אלי
תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן נכנסים לקומונות? כן קומונות אהובות: מפטפטים עם סקייטי!D: נכנסים לבלוגים? לא בלוגים אהובים: - נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים: הרבה:O תפוז הוא האתר בית שלכם? לא סמיילים אהובים בפורומים:
! וסימנים: ? פעילים בתפוז? כן מנהלים פורום כלשהו? כן אם כן, איזה? ה"פ הספר, ואת השאר נשאיר לפעם הבאה
יש לכם קומונה? לא יש לכם בלוג? כן בלופ!

ברררר

New member
ג'ו!../images/Emo109.gif

כללי: שם:בר איזור מגורים/עיר:צפון/משגב גיל:16 וחצי זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י"א אחים/אחיות? 2 אחיות ואח בע"ח?כלבה חבר/חברה?חבר
התנשקת?כן...
וסקס?לאאאאאא
אוכל מועדף:מרק עגבניות של אמא שתייה מועדפת:תפוזים? אתרי אינטרנט אהובים:תפוז, וואלה, נענע.... תוכניות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי, עקרות בית נואשות. מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא יש מסנג'ר? לא יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? לאייסי כן אוהבים סימס?כןןןןןן מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא יש אנטי וירוס? יש איזה?NORTON יש מיקרופון?לא יש מצלמת אינטרנט?לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?מתי שיוצא מכורים לאינטרנט?כן מכורים לאתר כלשהו?כןן!! לזה... מכורים לפורום הזה? כןןןןןןן מהו דף הבית שלכם?תפוז אתר משחקים אהוב ברשת:לא משחקת במחשב נכנסים הרבה לתפוז?כן ולפורום הזה?כן ולקומונות?לא ולבלוגים?לא אוכל: אוכל מועדף?אמרנו מרק לא? אוהבים ג'אנק פוד? כןןן :) עוף או שניצל?שניצל ועוף חחח אורז או תפו"א?קשהההה שניהםםם עוגה או עוגיות?עוגיות קפה או תה? קפה בורקס או רוגעלך?בורקס מצה או לחמנייה מקמח מצה?מצהההההה מרק או לפתן?מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)מסתדרים אוהבים משקאות מוגזים?לא ממש אוהבים מאפים?בורקס אתם בדיאטה?לא אוהבים ממתקים?כן אבל לא גומי וסוכריות ושטויות כאלה לימודים: אוהבים ללמוד?לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?תיכון שיעור אהוב: היסטוריה? שיעור שנוא: מתמטיקה? רוצים לחזור ללמוד?לא יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?כן, כמעט כולן!!!!!!! יש מורות שעושות לכם פרוטקציות?מממממממממ כן חחח אבל לא הרבה מאחרים?כן מבריזים?כן נוסעים באוטובוס לביצפר?כן, או שאבא מסיע אותי מסיעים אתכם?כן רוב הזמן הולכים לבד לבצפר?לאאאאאאאא אמא מחזיקה לי ת'ידדדד!!! מקצוע שאתם מצטיינים בו:יש כזה? חחחח אולי תנ"ך.... מקצוע שאתם גרועים בו:מת' איך הייתה התעודה?סבירה מינוס אבל למה להזכיר? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז?כן נכנסים לקומונות? מדי פעם קומונות אהובות:עברי לידר, דנה ברגר, שרון חזיז נכנסים לבלוגים?לא בלוגים אהובים:שלי? נכנסים לפורומים?כן פורומים אהובים:נובה, קולדפליי, דניאל סלומון תפוז הוא האתר בית שלכם?כן סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?כן.... מנהלים פורום כלשהו?לא, הלוואי אם כן, איזה?- יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?כן

aviGODFATHER

New member
אני

כללי: שם: אבי איזור מגורים/עיר: קרית אתא גיל: 16 וחצי זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"ב אחים/אחיות? 1- אח קטן בע"ח? לא חבר/חברה? לא התנשקת? (עוד) לא וסקס? כנ"ל אוכל מועדף: פיצה שתייה מועדפת: קולה אתרי אינטרנט אהובים: תפוז, גוגל, וואלה תוכניות טלוויזיה אהובות: חברים!, The OC, מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? בערך (לא מזמן העברתי את החדר שלי לחדר מחשב
) יש מסנג'ר? לא יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? לא ממש אוהבים סימס? לא מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא יש אנטי וירוס? כן איזה? McAfee יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מדי פעם עד מאוחר... מכורים לאינטרנט? כן מכורים לאתר כלשהו? תפוז! מכורים לפורום הזה? גם מהו דף הבית שלכם? שום אתר לא נטען - חוסך זמן אתר משחקים אהוב ברשת: אין לי... נכנסים הרבה לתפוז? בטח ולפורום הזה? כן ולקומונות? לא ולבלוגים? לא אוכל: אוכל מועדף? פיצה אוהבים ג'אנק פוד? כן עוף או שניצל? שניצל אורז או תפו"א? אורז עוגה או עוגיות? עוגה קפה או תה? תה בורקס או רוגעלך? בורקס מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחמניה מרק או לפתן? מה זה לפתן? אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) כן אוהבים משקאות מוגזים? כן אוהבים מאפים? כן אתם בדיאטה? כן
(לא שאני בגודל בית... יתאים לי לרדת כמה קילו) אוהבים ממתקים? כן לימודים: אוהבים ללמוד? לפעמים אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: חינוך תעבורתי (go figure) - צחוקים
שיעור שנוא: מתמטיקה רוצים לחזור ללמוד? ככה ככה... יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? לפחות 2 ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא מאחרים? המון מבריזים? המון נוסעים באוטובוס לביצפר? לא... בבוקר מקפיצים אותי, אני חוזר באוטובוס מסיעים אתכם? בבוקר רק הולכים לבד לבצפר? בבוקר כן, בחזרה לא מקצוע שאתם מצטיינים בו: אנגלית - קל ברמות מקצוע שאתם גרועים בו: מתמטיקה (נו טוב אני מנסה 5 יחידות) איך הייתה התעודה? לא רעה בכלל תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? מאוד נכנסים לקומונות? לא קומונות אהובות: נכנסים לבלוגים?לא בלוגים אהובים: נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים: קולדפליי, the OC, זיהוי שירים, חברים תפוז הוא האתר בית שלכם? לא סמיילים אהובים בפורומים:
,
וסימנים: מה ההבדל
פעילים בתפוז? כן מנהלים פורום כלשהו?לא אם כן, איזה? יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?לא

../images/Emo125.gif

כללי: שם: שי איזור מגורים/עיר: צפון גיל: 17 וחצי זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"ב אחים/אחיות? אח ואחות בע"ח? 5 חתולים, 2 כלבות, 2 ציפורים
חבר/חברה? אין התנשקת? כה וסקס? לע אוכל מועדף: יש הרבה שתייה מועדפת: קוקה קולה אתרי אינטרנט אהובים: תפוז תוכניות טלוויזיה אהובות: או.סי, מגרש ביתי, בנות מקלאוד, בנות גילמור, אלי מקביל מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? לא יש מסנג'ר? כה יש אייסיקיו? כה מכורים למסן ואייסי? אממ... אם אין משהו אחר לעשות אוהבים סימס? כה מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא
יש אנטי וירוס? כה איזה? לוזוכרת יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט? כה גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לפעמים מכורים לאינטרנט? אפשר להגיד מכורים לאתר כלשהו? תפוז מכורים לפורום הזה? לא ממש מהו דף הבית שלכם? פרפר אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? כה ולפורום הזה? גם ולקומונות? תלוי איזה ולבלוגים? קצת אוכל: אוכל מועדף? יש המון אוהבים ג'אנק פוד? תלוי עוף או שניצל? תלוי אורז או תפו"א? תפו"א עוגה או עוגיות? תלוי קפה או תה? קפה בורקס או רוגעלך? בורקס מצה או לחמנייה מקמח מצה? אפ'חד מרק או לפתן? מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) כן אוהבים משקאות מוגזים? רק קולה אוהבים מאפים? תלוי אתם בדיאטה? לא אוהבים ממתקים? אמממ... כן פה ושם לימודים: אוהבים ללמוד? לא אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: גרפיקה ואנגלית שיעור שנוא: כל השאר רוצים לחזור ללמוד? לא יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? יותר מידי ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? אמממ... לא ממש מאחרים? לפעמים מבריזים? לפעמים נוסעים באוטובוס לביצפר? כן מסיעים אתכם? מקרים מיוחדים הולכים לבד לבצפר? מזתומרת? מקצוע שאתם מצטיינים בו: אנגלית
מקצוע שאתם גרועים בו: תנ"ך איך הייתה התעודה? בסדר תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כה נכנסים לקומונות? לפעמים קומונות אהובות: חברתי של 763 ושל 660 נכנסים לבלוגים? לפעמים בלוגים אהובים: אין לי כוח לרשום נכנסים לפורומים? כה פורומים אהובים: ר"צ, ה"פ הסרטים, שר הטבעות, שמיניסטים, קולדפליי, גרין דיי, אמנות הצילום, זיהוי שירים, הביטלס, סוסים.... תפוז הוא האתר בית שלכם? לא סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים: אממממ פעילים בתפוז? אפשר לומר מנהלים פורום כלשהו? לא, רק אדומה אם כן, איזה? -- יש לכם קומונה? כה יש לכם בלוג? כה

MarishA M

New member
יאיי..

כללי: שם:מירי..מרישה. איזור מגורים/עיר:ת"א. גיל:15 וחצי. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י"א אחים/אחיות? כן..1..בן. בע"ח?כן..שרקנית.בעע חבר/חברה?כן
התנשקת?כן וסקס?לא אוכל מועדף:סיני/יפני.. שתייה מועדפת:דיאט קולה. אתרי אינטרנט אהובים:ממ אני לא כ"כ צופת אינטרנט מה שאני צריכה אני מוצאת..אני המון בתפוז ובישארבלוג. תוכניות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי/סמאלוויל/O.C מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר?לא יש מסנג'ר? כה יש אייסיקיו?כה מכורים למסן ואייסי?רק למסן.. אוהבים סימס?לאאאאאאאא מכירים את המשחק לגו מכוניות?לא יש אנטי וירוס? כה בטח איזה?מאיפה אני יודעת הצהוב הזה שיש לכולם.. יש מיקרופון? כה יש מצלמת אינטרנט?כה גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?אממ לפעמים.. מכורים לאינטרנט?כה מכורים לאתר כלשהו?לא..חח כילאו לתפוז.. מכורים לפורום הזה? כה מהו דף הבית שלכם?MSN אתר משחקים אהוב ברשת:אין כזה..כיאלו המשחקים של המסנג'ר לא מעבר. נכנסים הרבה לתפוז?כה ולפורום הזה?ממ השני במספר ולקומונות?כה ולבלוגים?כה.. אוכל: אוכל מועדף?היה כבר לא.? סיני/יפני אוהבים ג'אנק פוד? לא! אני אוכלת אבל לא ממש נהנית מזה לרוב. עוף או שניצל?עוף. אורז או תפו"א?תפוח אדמה! עוגה או עוגיות?עוגה קפה או תה? תה בורקס או רוגעלך?בורקס מצה או לחמנייה מקמח מצה?מצה מרק או לפתן?לפתן אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)ממ דיאט קולה..ואייס קפה.. אוהבים משקאות מוגזים?כה אוהבים מאפים?כה אתם בדיאטה?חח לפעמים אוהבים ממתקים?כה אבל יותר אוכל רגיל לימודים: אוהבים ללמוד?לא מי כן? אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?תיכון.. שיעור אהוב: פסיכולוגיה/ספרות שיעור שנוא: כל השאר שלא מוזכרים בשאלה הקודמת רוצים לחזור ללמוד?לא יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?כן!! הן נולדו בשביל זה! ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?כן חח מאחרים?כה מבריזים?כבר לא נוסעים באוטובוס לביצפר?כה מסיעים אתכם?לפעמים הולכים לבד לבצפר?כה,אם לא מסיעים אותי. מקצוע שאתם מצטיינים בו:פסיכולוגיה..חח מקצוע שאתם גרועים בו:כימיה/ביולוגיה. איך הייתה התעודה?סבירה.. תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז?כה מאוד! נכנסים לקומונות? כה קומונות אהובות:ממ קומונת הסגידה של הילה..דודי בלסר..אל תסתכלו עליי ככה. נכנסים לבלוגים?כה בלוגים אהובים:אממ בתפוז של קרן..לא זוכרת את שמו..ובישראבלוג הבלוג של חברה שלי..ירדן. נכנסים לפורומים?חח כה.. פורומים אהובים:מארון 5,קולדפליי,דניאל סלומון. תפוז הוא האתר בית שלכם?לא סמיילים אהובים בפורומים:
וסימנים:
פעילים בתפוז?כה מנהלים פורום כלשהו?לא אם כן, איזה?לא יש לכם קומונה?לא יש לכם בלוג?לא בנויה לדברים של ניהול ודבירם שצריכים לעדכן..

למעלה