לולו המשוגע
New member
יה, שאלון *_*../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif
כללי: שם: ליאת איזור מגורים/עיר: פתח תקווה גיל: 16 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"א [זה נראה ממש מוזר] אחים/אחיות? אחות גדולה, אח גדול ואח קטן. בע"ח? כלבה מדהימה בשם שושה
חבר/חברה? לא התנשקת? כן וסקס? לא אוכל מועדף: וול, קציצות בשר עם לינגון ותפוחי אדמה ורוטב חום! שתייה מועדפת: קולה או שייק תות-בננה למרות שהוא מרגיש כמו אוכל, אז נשים אותו בקטגוריית ביניים. אתרי אינטרנט אהובים: תפוז? תוכניות טלוויזיה אהובות: פליסיטי
ולוסט! ו.. הממ.. סיינפלד! אני לא זוכרת יותר, אבל בטח יש עוד. מחשבים ואינטרנט: יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן
יש אייסיקיו? גם מכורים למסן ואייסי? קלות אוהבים סימס? מאוד! מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא. יש אנטי וירוס? אני.. לא יודעת איזה? אנטי וירוס 2005? *לוקחת צ'אנס* יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מה שיוצא:] מכורים לאינטרנט? ודאי! מכורים לאתר כלשהו? תפוז!D: מכורים לפורום הזה? לא:O מהו דף הבית שלכם? הממ, אני לא זוכרת *_* נראה יל msn אתר משחקים אהוב ברשת: וול, הממ, זה משתנה בהתאם למשחק [?] נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? ככה ככה ולקומונות? ככה ככה ולבלוגים? כמעט ולא אוכל: אוכל מועדף? לא שאלתם את זה כבר?:O אוהבים ג'אנק פוד? בטח! עוף או שניצל? שניצל! אורז או תפו"א? אורז! עוגה או עוגיות? ביחד.
קפה או תה? תה
[קפה זה.. לא טעים.] בורקס או רוגעלך? בורקס, ונצטט את ג'ואן 'I only eat what I can spell' מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה. מרק או לפתן? מרק אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) ודאי! אוהבים משקאות מוגזים? כן! אוהבים מאפים? כן! אתם בדיאטה? חס וחסה
[למרות שהיה רצוי, אבל זה לא כיף] אוהבים ממתקים? מאוד
לימודים: אוהבים ללמוד? לא ממש, אבל יש תקופות אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון שיעור אהוב: מתמטיקה! שיעור שנוא: ספורט!P: ופיזיקה, האא ~יורה לעצמי בראש~ רוצים לחזור ללמוד? כן! יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? הממ, אני חשבתי שכן, אבל בטח דמיינתי. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא נראה לי. מאחרים? כן, לצערי, אבל אני באמת התחלתי להפסיק לקראת סוף השנה. לא שמישהו שם לב, זנות. אני עדיין ליאת המאחרת, יופי! מייאו, אנשים תקועים בדעות הראשוניות שלהם על בני אדם, חוצפה. מבריזים? כן, ובכן, אבל שנה הבאה אפסיק. נוסעים באוטובוס לביצפר? לא, למזלי עברנו לגור ליד. מסיעים אתכם? לא. הולכים לבד לבצפר? כן. מקצוע שאתם מצטיינים בו: הממ, אני לא ~מצטיינת~ בכלום, אבל יש לי ציונים די טובים ברוב מקצוע שאתם גרועים בו: ספורט, אבל זה רק כי אני לא מופיעה לשיעורים איך הייתה התעודה? אחלה! חוץ מ20 בשל"ח, שאני תוהה איך הוא הגיע אלי
תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים אוהבים את אתר תפוז? כן נכנסים לקומונות? כן קומונות אהובות: מפטפטים עם סקייטי!D: נכנסים לבלוגים? לא בלוגים אהובים: - נכנסים לפורומים? כן פורומים אהובים: הרבה:O תפוז הוא האתר בית שלכם? לא סמיילים אהובים בפורומים:
! וסימנים: ? פעילים בתפוז? כן מנהלים פורום כלשהו? כן אם כן, איזה? ה"פ הספר, ואת השאר נשאיר לפעם הבאה
יש לכם קומונה? לא יש לכם בלוג? כן בלופ!
כללי: שם: ליאת איזור מגורים/עיר: פתח תקווה גיל: 16 זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י"א [זה נראה ממש מוזר] אחים/אחיות? אחות גדולה, אח גדול ואח קטן. בע"ח? כלבה מדהימה בשם שושה