היה ממש קשה לדרג, אבל נורא רציתי לעשות את זה
כמו שכתבתי הרבה מאוד פעמים (ואולי יותר מדי
), WOMB הוא לדעתי אחד השירים היותר מדהימים שווית'ין יצרו אי פעם. אז אולי הוא פחות טוב מ-DOF, אבל תמיד נורא הפריע לי שהוא ו-Bittersweet לדוגמה נורא אנדרייטד ולכן היה לי חשוב להכניס אותם. ביטרסוויט הוא אחד השירים האהובים עלי של ווית'ין, הרבה יות מרגש ואמיתי מכל הבלדות זבל של THOE ואפילו יותר מממוריז ו-pale (שאותו אגב נורא רציתי להכניס, אבל לא היה מספיק מקום. אולי היה צריך לעשות 30 שירים
). ואגב, וידוי קטן, מעולם לא אהבתי וסגדתי ל-DOF כמו שאר מעריצי ווית'ין. לדעתי הוא בין החלשים באלבום, ולמרות הפתיחה המדהימה שלו, המשך השיר לא מספיק טוב והפזמון מאוד חלש לדעתי. כמובן שהוא עדיין שיר מצויין לדעתי, אבל לא מתקרב לאיכות ולרמה של דה פרומיס, IQ ו-ME. הבעיה היא כזו- OSH הוא השיר היחיד שאני באמת ממש אוהב מהאלבום החדש. כן, אני מחבב את HOS, TTBR ו-THOE, אבל פשוט לא כמו שאני אוהב את האחרים. לא התכוונתי להכניס גם את OSH בהתחלה, אבל אני חושב שבכל זאת ראוי שיהיה ייצוג מהאלבום הזה, גם אם הוא הכי פחות טוב. ו-HOS... נכון, הוא בסדר, אבל אני לא מת עליו. פעם אהבתי יותר, אבל עם הזמן ירד לי ממנו יותר ויותר... דווקא המילים שלו הן אלה שכל כך מפריעות לי. מילים כל כך תלושות וסתמיות, על ילד קטן שהורג אנשים (The child without a name grew up to be the hand, נו באמת), ולא מרגיש לי כאילו שרון מתחברת למה שהיא שרה. לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה. נראה לי קצת מגוחך. :X ותודה כמובן.