מצעד WT אישי

PerfectSP

New member
אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

איך אני אוהבת להידחף באמצע ולהיות לא קשורהD:

אזירפאל

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אכן אוהב מאוד את אנטר, הרבה יותר טוב לדעתי משני האלבומים האחרונים (טוב, אולי לא הרבה יותר מ-TSF, אבל יש בו ייחודיות מסויימת שהלכה לאיבוד
). כמו שכתבתי, DOF ו-DW כמעט נכנסו, אבל לא היה מספיק מקום והיה חשוב לי ששירים אחרים שלכאורה פחות טובים (כמו WOMB) ייכנסו.

כל הכבוד!

אני לא חושב שאני הייתי מסוגל לדרג את השירים שלהם..
חבל לי נורא שלא הכנסת את DOF, ובמקומו שמת שירים, שלדעתי לא משתווים ללכלוך בציפורן שלו, כמו WOMB (מצטער אלעד) או ביטרסוויט. אני מאוד מאוד אוהב את השירים האלה, אבל דסיבר הוא קלאסיקה של וויט'ין, שמשוותה לדה פרומיס, אייס קווין ומאת'ר אתר' מבחינתי. עוד משהו שהיה לי נורא חבל, הוא ששמת רק את OSH בדירוג. כן, אני יודע שאתה די לא סובל את האלבום (לא בצדק אם תשאל אותי. אבל אתה לא שואל אז אני אשאר בפינה החשוכה
), אבל בהחלט מגיע לשיר כמו HOS להגיע למצעד הזה. ולאו דווקא בגלל שהוא השיר הכי טוב באלבום (כי אני באמת חושב שהוא קצת, טיפטיפונת, פיצקלה פחות טוב משושנה), אלא בגלל שהוא שיר שמצד אחד כל כך שונה ממש שהלהקה עושה ומצד שני נשמע שיר של וויט'ין ב-100%. שלא נדבר על הלחן שלדעתי מדהים, השירה של שרון שבניגוד לדעת רבים, משתפרת לדעתי מאלבום לאלבום, והמילים שעולות כל כל הליריקה של TSF וחלק מ-ME. בכל מקרה, הנה מגיע הסלוגן של הפורום-זאת דעתך האישית (
) ואני מכבד אותה, וכל הכבוד על ההשקעה!
אולי גם אני אתאמץ ממש חזק ואנסה לעשות מתישהו דירוג משלי

אזירפאל

New member
היה ממש קשה לדרג, אבל נורא רציתי לעשות את זה

כמו שכתבתי הרבה מאוד פעמים (ואולי יותר מדי
), WOMB הוא לדעתי אחד השירים היותר מדהימים שווית'ין יצרו אי פעם. אז אולי הוא פחות טוב מ-DOF, אבל תמיד נורא הפריע לי שהוא ו-Bittersweet לדוגמה נורא אנדרייטד ולכן היה לי חשוב להכניס אותם. ביטרסוויט הוא אחד השירים האהובים עלי של ווית'ין, הרבה יות מרגש ואמיתי מכל הבלדות זבל של THOE ואפילו יותר מממוריז ו-pale (שאותו אגב נורא רציתי להכניס, אבל לא היה מספיק מקום. אולי היה צריך לעשות 30 שירים
). ואגב, וידוי קטן, מעולם לא אהבתי וסגדתי ל-DOF כמו שאר מעריצי ווית'ין. לדעתי הוא בין החלשים באלבום, ולמרות הפתיחה המדהימה שלו, המשך השיר לא מספיק טוב והפזמון מאוד חלש לדעתי. כמובן שהוא עדיין שיר מצויין לדעתי, אבל לא מתקרב לאיכות ולרמה של דה פרומיס, IQ ו-ME. הבעיה היא כזו- OSH הוא השיר היחיד שאני באמת ממש אוהב מהאלבום החדש. כן, אני מחבב את HOS, TTBR ו-THOE, אבל פשוט לא כמו שאני אוהב את האחרים. לא התכוונתי להכניס גם את OSH בהתחלה, אבל אני חושב שבכל זאת ראוי שיהיה ייצוג מהאלבום הזה, גם אם הוא הכי פחות טוב. ו-HOS... נכון, הוא בסדר, אבל אני לא מת עליו. פעם אהבתי יותר, אבל עם הזמן ירד לי ממנו יותר ויותר... דווקא המילים שלו הן אלה שכל כך מפריעות לי. מילים כל כך תלושות וסתמיות, על ילד קטן שהורג אנשים (The child without a name grew up to be the hand, נו באמת), ולא מרגיש לי כאילו שרון מתחברת למה שהיא שרה. לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה. נראה לי קצת מגוחך. :X ותודה כמובן.

ATWA

New member
לא רחוק מהדירג שליD:

חוץ מאייסקווין
THE PROMISE בהחלט מקום ראשון אצלי! ואת CAGED הייתי שמה בין הראשונים כל הכבוד על ההשקעה

Jilian

New member
ממש רחוק מהדירוג שלי.. אבל עדין נחמד

מכבד את דעתך .. אבל שלי לא כל כך דומה.. לדעתי יש הרבה שירים יפים בTHOE.. כל אלבום והסגנון וסיפור מסגרת שלו.. הייתי מכניס את the cross ואת FD שלדעתי גם ממש יפים.

ZuLi90

New member
וואי המצעד שלך כ"כ רחוק משלי D:

אני מפחד לפרסם את שלי D: אתם תהרגו אותי אם אני אפרסם?! מה אתם אומרים לפרסם או לא? :p

למעלה