הוא קצת מזכיר, אבל עוגי הרבה יותר סקסי
T That YuvGirl New member 30/8/09 #178 ../images/Emo19.gifשכחת עוד משהו שמח O: שנפטרנו מליאור (מהטניס..) סופסוף XDDDDDDDDDDD
מ מאי יהודאי New member 31/8/09 #197 ../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחח הציטוטיייייםLOOOL XDD הכלב @#$@# :]
מ מאי יהודאי New member 31/8/09 #200 ../images/Emo146.gif../images/Emo26.gif (; אין לי כוח למקויקנד:] אני רק רוצה להגיד שההופעה המדהימה של סימפל עדיין מהדהדת לי בראש , והתאהבבבתי בהם ברמות !! המחשב שלי חזר לעצמו :] וששמעתי מלא שירים השבוע ושזה היה השבוע הכי טוב בחייייימשלי !! אוהבת אתכן !! אני לא זוכרת אם העלתי אותה במקויקנד כלשהו><" אניווי אני אוהבת אותה
../images/Emo146.gif../images/Emo26.gif (; אין לי כוח למקויקנד:] אני רק רוצה להגיד שההופעה המדהימה של סימפל עדיין מהדהדת לי בראש , והתאהבבבתי בהם ברמות !! המחשב שלי חזר לעצמו :] וששמעתי מלא שירים השבוע ושזה היה השבוע הכי טוב בחייייימשלי !! אוהבת אתכן !! אני לא זוכרת אם העלתי אותה במקויקנד כלשהו><" אניווי אני אוהבת אותה
מ מאי יהודאי New member 31/8/09 #201 ../images/Emo146.gif האא וקניתי מזארה את הסקיני הכי מושלם בארץ !! אני מאוהבת בו חח במפגש, נכנסו לתמונות של מק בעמדת אינטרנט של עזריאלי LOL
../images/Emo146.gif האא וקניתי מזארה את הסקיני הכי מושלם בארץ !! אני מאוהבת בו חח במפגש, נכנסו לתמונות של מק בעמדת אינטרנט של עזריאלי LOL
T TheBalladOfShani B New member 31/8/09 #205 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מה הוא חושב שהוא ימצא בפנים ?! חחח דני הזה
R RockinKeren New member 31/8/09 #209 ../images/Emo226.gifXDDDDDD לרגע חשבתי שעמד לו O_O חחחחח. ואז הבנתי שזאת היד שלו שם בפנים ! XDDDDDD דביל.
../images/Emo226.gifXDDDDDD לרגע חשבתי שעמד לו O_O חחחחח. ואז הבנתי שזאת היד שלו שם בפנים ! XDDDDDD דביל.
מ מאי יהודאי New member 31/8/09 #203 ../images/Emo146.gif הוו דני בוי אחרונה(; חזרה נעימה ללימוידים ובהצלחה לכולכןןןןן אוהבת אתכן !! :]] ולירן דנינו צריך היה להיות בגמממר
../images/Emo146.gif הוו דני בוי אחרונה(; חזרה נעימה ללימוידים ובהצלחה לכולכןןןןן אוהבת אתכן !! :]] ולירן דנינו צריך היה להיות בגמממר
T TheBalladOfShani B New member 31/8/09 #211 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif בהצלחה גם לך מאיול ../images/Emo23.gif