יעלי2

New member
../images/Emo47.gif

הוטל עלי (מרצון) לארגן מסיבת רווקות כמו באמריקה. להכין לחברה טובה ערב של מלכה ליום אחד (חוץ מליל החתונה כמובן, אבל לכך אני לא אחראית)
יש לי ולעוד חברה כבר כמה רעיונות למשחקים אבל חסרות לנו שאלות. לדוגמא השאלון שעושים לכלה ולבעלה לעתיד בנפרד ואז משווים תשובות: אחרי שחיפשתי בכמה אתרים, מצאתי כמון רעיונות איפה לעשות את המסיבה, אבל זה יהיה די אינטימי ובבית. יחד עם זה, אפשר לעשות צחוקים ושיגועייה אם יהיו מספיק רעיונות. אז אם אתם מכירים אתר ובו רעיונות למשחקים של ערב רווקות, אני אשמח מאוד. וחוץ מזה אם יש לכן הצעות ושאלות שמתאימות (כולל גם גס_ת), אפשר להציע. תודה ו... אני יודעת שאפשר לשמוח עליכן, גם אם רובכן (כמוני), עשו ערב נחמד עם חברות, אוכל וקצת יין. אני כאן!

דפי26

New member
שאלות לשאול....

יש את "החבילה עוברת"שמעבירים חבילה בין בנות עטופה בהמון עיתונים ועל כלדף כתוב "תעבירי לבת ש....".אם את רוצה שאלות למשחק כזה תגידי. למשחק השאלות עם בן הזוג אז זה מחולק ל2:שאלות עליה ששואלים אותו ושאלות עליו ששואלים אותה (ומשווים לתשובה שהוא נתן קודם) שאלות: צבע מברשת שיניים של בן הזוג (תתפלאי כמה נופלים על זה) המתנה הראשונה שנתת/קיבלת מבן הזוג מיקום הפעם הראשונה מני את רשימת האקסיות שלו מה היה האירוע הראשון בו פגשת את משפחת בן הזוג המקום הכי מוזר שבו עשיתם את זה מי התחיל עם מי (גם על זה תמיד הדעות חלוקות)

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif

כבר התחלנו ברגל ימין. ועם החבלה עוברת הזכרת לי נישכחות אבל אני אצטרך ממש להוריד חלודה כדי להיזכר בשאלות, אז לכי על זה! תזכירי לי (ואת שאר השאלות לו ולה אני מייד רושמת)
עוד, עוד

דפי26

New member
../images/Emo9.gif עוד שאלות

לחבילה עוברת: תני לבחורה שעשתה את זה עם הכי הרבה בחורים תני לבחורה שעשתה את זה בהכי הרבה יבשות תני לבחורה שעשתה את זה בגיל הכי צעיר לבחורה שנכשלה בהכי הרבה טסטים שדוברת הכי הרבה שפות שיש לה את הותק הרציני ביותר עם בחור שעשתה את זה במקום הכי מוזר שמכירה את הכלה הכי הרבה זמן

יעלי2

New member
../images/Emo41.gif

טוב. בשביל בנות שרובן לא מכירות אחת את השניה, אני מקווה שלא תהיה בעית פתיחות כי זו בעצם דינמיקה קבוצתית. לא? בשבילם/נו להתחיל לספור מי עשתה את זה עם הכי הרבה אנשים זה דורש ביצים של שור! אני מרגישה שאני בכיוון הנכון. עוד הצעות לשאלות לכלה-חתן ומשחקים אחרים בכלל יתקבלו מאוד בברכה והעט רושמת. תאמינו לי כמה זמן השחטתי עד שהחלטתי להתייעץ אתכן (פשוט חבל על הזמן)!

גירסה אחרת לחבילה עוברת

זה NEVER או בעיברית "מעולם לא..." "מעולם לא שכבתי עם שני גברים בים" כל מי שכן צריכה לשתות / להוריד פריט לבוש או לעשות משהו אחר. אבל זה יכול להיות קצת מוגבל, כי זה תלוי בדימיון של האורחות ורמת הפתיחות שלהן. לכן "החבילה עוברת" יכולה להיות יותר מוצלחת. שאלות גסות: הכל מתחיל ב "העבירי לבחורה ש..." - שכבה עם הכי הרבה גברים - יש לה הכי הרבה אקסים - לא הז____ הכי הרבה זמן - שכבה עם בחורה - שכבה עם יותר מפרטנר אחד - מעולם לא קיימה יחסי מין אנליים - הכי חובבת סקס תחת כיפת השמיים. - שכבה עם משהו לא נימול מידע פנימי על החברות בהחלט יכול לעזור. תנסי לאזן את השאלות ככה שהחבילה תגיעה לכולן. אם יש משהי "נזירה" שאלות שליליות (לא עשתה) זה יאזן בין השרלילות לחסודות (אני לא משתמשת בשמות התואר האלו לשלילה, רק לתאר מצב). אפשר, אולי, לחלק את השאלות לסוגים שונים ולתת לבנות מדבקות בהתאם: שאלות על סקס = מדבקות אדומות, שאלות על העדר סקס = מדבקות כחולות, ואז "השרלילה" ביותר (אם הכי הרבה מדבקות) של הערב ו"הבתולה" מקבלות איזו שהיא מתנה (אני הייתי הולכת על תעודת כבוד או על מתנה קטנה). רצוי שיהיו לפחות פי 3 שאלות מבנות, כדי שהסיכוי שהחבילה תגיע לכולןיגדל. וכמובן אפשר לפתוח גם בשאלות כלליות "שמכירה את הכלה הכי הרבה זמן" וכו´.

דפי26

New member
תמיד מומלץ להתחיל עם שאלות מתונות

בנוסף השאלה האחרונה חייבת להגיע לכלה:תעבירי לבחורה שמתחתנת הכי בקרוב אנחנו שמנו בפנים מתנה גרביים חמודות שכתוב עלהם משהו נחמד

עוד שאלות "ניטרליות"

הכי חובבת שופינג או הכי חובבת מותגים הכי נלחצת במבחנים הכי הרפתקנית הכי פחות ידידותית לאנשים זרים / מכרים חדשים זרקה בחור אחרי מערכת יחסים הקצרה ביותר (לא כולל סטוצים) שוב- כל השאלות האלו "שוות" רק בתנאי שאת יודעת אם קיימת בחורה שעומדת בקריטריון. אצלנו, בלימודים, היתה מישהו שהלחץ שלה לפני מבחנים היה כבר אגדה ולא היתה לה בעיה להעיד על עצמה ככזו. אותו כנ"ל לגבי הכי פחות נחמדה. זה לא משהו שמשהי תעיד על עצמה, אלא אם כן יש איזושהיא אנקדוטה ידועה בעברה.

דפי26

New member
יש לי הסתייגות על נועה...

עדיף שאלות עם תשובה כמותית על איכותית כך קל יותר להכריע. שאלה כמו הכי חובבת שופינג היא בעייתית כי איך נקבע? לעומת זאת שאלה כמו המקום הכי מוזר הבנות יכריעו כי תשמעו תמקומת מאד מוזרים. הבחורה עם הכי הרבה זוגות נעליים הבחורה שעשתה את זה עם 2 בחורים שונים בהפרש זמנים הכי קטן. הבחורה עם הפדיחה הכי גדולה

יעלי2

New member
any other ideas ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif

הרשימה שלי הולכת ומתארכת לשימחתי. למי שעוד לא העלתה רעיונות, יש המקום מקום ליצירתיות ואני אשמח להכין את הרשימה המסודרת לטג ליין אחרי המסיבה (אם הרעיונות יהיו מוצלחים כמובן). אז תרגישו חופשי להמשיך בקו היצירתי.

מיכלכהן

New member
כמה רעיונות..

אפשר לארגן לפני האירוע מעין קטע קיטשי.. כך עשינו לחברה שלי: לקחנו אותה לסוזאן דלל ושם תלינו על כל עץ שלט עם משפט שמייצג כל אחת ואחת. מתחת לשלט, לרגלי העץ חיכתה לה קופסא עטופה ובתוכה תמונה שלה עם כל חברה. בשלב הזה הבאנו לה אלבום והיא הדביקה את התמונה מול מכתב מרגש שכל אחת כתבה לה.. בקיצור הושפרצו שם דמעות לרוב.. אח"כ הלכנו לבית של אחת הבנות, אכלנו כמו חזירות ואז שיחקנו את המשחק של אף פעם לא עשיתי..וחברתי השתכרה להנאתה. אח"כ, הבאנו מיסטיקנית שאני ממש ממש ממליצה עליה, כך שאם תרצי את המספר, שלחי לי מסר. בסוף עשינו את משחק השאלות המשותפות וההשוואה היתה מול סרט וידאו שהקלטנו את בעלה לפני. היה מעולה!

dorlim

New member
....

הצעות למשחקים נוספים: * מי אני? לכל אחת מהמשתתפות מדביקים על המצח פתק עם מי היא ובשאלות של כן ולא צריך לגלות מי אני כמובן שמי שעונים לה לא צריכה לשתות (או להוריד בגד) והדמויות יכולות להיות אנשים מפורסמים, פוליטיקאים, אנשים מהחבר´ה או אנשים שקשורים בעברה של הכלה. * משחקי ילדות משודרגים - להכניס טמפונים לבקבוקים (על משקל הנרות של הילדות), מי מגיעה ראשונה לסוכריה כשהידיים קשורות מאחור באזיקי פרווה, ניפוח קונדומים עד לפיצוצם, פיצוץ קונדום מנופח בין הרגליים. והערה לרעיונות שכבר הועלו - בהחלט אפשר לשאול שאלות שהתשובה אינה חד משמעית ואז כל הבנות מחליטות מי זכתה (לדוגמא הפדיחה הכי גדולה בסקס/בכלל) רעיונות לשאלות נוספות: * הדייט הכי גרוע / הכי מוצלח * ה..יון הכי גרוע * האכזבה הכי גדולה * המקום הכי ביזארי * הגיל הכי צעיר / מבוגר שהתחלת * עשתה את זה עם הבחור בהפרש הגילאים הכי גדול (קטינים / מבוגרים) בהצלחה!!!

Hadar p

New member
יעל כמה שאלות....

האם את מעונינת להזמין איזה מנחה לצורך מסיבת הרווקות - נגיד מרצה מארוס (כמו שהיה אצלי...)
האם הבנות יודעות לבשל - כי אז אפשר שכל אחת תביא משהו ואז תפתחו את המסיבה בארוחה מושקעת מכל הלב!
האם כולן חברות טובות ולא מתביישות אחת מהשניה או שהבנות מכל מיני קצוות....?

יעלי2

New member
תשובות ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רוב הבנות לא מכירות מתוכנן ערב ללא מנחה (אני ועוד חברה המנחות) יהיה אוכל. נטלפן לכל אחת ונבקש שתביא את מה שהכי נוח לה וטעים לנו אני מחפשת משחקים. אז משחק אמת והשקר, המיכל שמיכל כהן הציעה ושאר המשחקים שהועלו: בבקשה תפרטו לי איך משחקים אותם ותנו דוגמאות כי אני אשכרה חלודה! תודה ענקית

מיכלכהן

New member
משחק אף פעם לא עשיתי..

כל אחת בתורה אומרת משהו שהיא לא עשתה וכל מי שכן עשתה את זה צריכה לשתות כוסית/שלוק מהיין. אנחנו כיוונו את זה לדברים שהחברה כן עשתה ואנחנו לא.. באמצע קצת ערבבנו, אבל בוא נגיד שהחברה השתכרה והיה מגניב..

יעלי2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה למשל? במשחק האף פעם לא עשיתי. דוגמאות pleeeeese

למעלה