מיכלכהן

New member
לדוגמא..

אם את יודעת על סקס מיוחד שהיא עשתה: מיקום, מישהו מיוחד, כמות.. לדוגמא: אם את יודעת שהיא עשתה סקס בחוף הים ואת לא אז את תגידי את זה.. אם את יודעת על משהו יוצא דופן שהיא עשתה בצבא.. אם את יודעת על משהו ממש ייחודי לה ולבן זוגה.. דברים מיוחדים לה ולמשפחה שלה. כמובן שבדרך אם עוד כמה בנות, נופלות וצריכות לשתות אז זה ראש טוב כי גם הן משתכרות.. בקיצור, מנסיון זה משחק ענק כדי להכנס לאוירה משוגעת.. הסברתי טוב?

Hadar p

New member
במסיבת רווקות שלי בנוסף לארוחת

ערב המושקעת, למרצה מארוס ולסתם שאלות שנזרקו לאויר.... חברות שלי צילמו את רוברט במצלמת וידאו...שאלו אותו כל מיני שאלות.... ואני הייתי צריכה לענות את אותן התשובות! אפשר בשביל האוירה להחליט שכולן מגיעות לבושות בלבן סקסי או בייבי דול או פיג´מת סטן ככה סתם בשביל האוירה....

הנה חומר שאספתי לפני שנה וחצי

כשאני ארגנתי לחברתי הטובה את המסיבה שלה. קודם כל: קובץ עם אוסף משחקי חברה המערבים שתיית אלכוהול.

בשביל המתנה ארגנתי ארגז עם:

כל מתנה ארוזה בנפרד. אפשר לארגן משחק מסביב לקבלת המתנות. אני נתתי מספר לכל מתנה וחילקתי פתקים לכל הבנות במסיבה עם מספרים תואמים (כל בחורה קיבלה פתק עם מספר שתאם את המספר של אחת המתנות). ואז שיחקנו את משחק ה"אמת והשקר" - כל בחורה סיפרה שני סיפורים על עצמה כשאחד מהם אמת ואחד שקר. בסופו של דבר בעלת השמחה היתה צריכה להחליט איזה מהסיפורים אמת. אם היא צדקה היא קיבלה את המתנה עם המספר שהיה לאותה בחורה ביד. הנה רשימת המתנות שנאי הכנתי (הרוב לא מצריך הוצאה כספית גדולה - יש בחנויות של הכל בדולר):
שיהיה מתוק - ריבה/ דבש
בשביל הפינוק - מלח אמבט
בשביל אוירה טובה בבית - קטורת
בשביל נקיון וטוהר - סבון
לעושר - מטבעות
לאושר - אורז
למזל - קוביות משחק
נגד עין הרע - חרוזי טורקיז
לאור בבית - נרות
לסקס טוב - בירית
להגשמת משאלות - סרט אדום
לשיכרון חושים - יין
לשמירת הניצוץ - זיקוקים
לפוריות - פסטה בצורת.... (איבר המין הגברי - כן כן יש כזה דבר!!)
כי איך אפשר בלי - כותונת סקסית

גם אני עשיתי את המשחק עם הוידאו

(בזמנו זה היה נורא מקורי... היום נראה לי שכולם עושים את זה). הנה השאלות ששאלתי את הבעל המיועד על אישתו המיועדת (כמובן שזה מתאים להם אישית אבל אויל זה יעזור בכל זאת): 1.לאן הכלה תרצה לנסוע לטיול לחודש אחרי הירח הדבש? א. אוסטרליה ב. ארצות הברית ג. דרום אמריקה ד. המזרח הרחוק ה. אלסקה 2. איזו חיה תרצה הכלה לגדל בעתיד בביתה? א. ארנבת ב. קוף ג. חתול ד. כלב ה. אוגר 3. חשקה נפשה של הכלה באוכל איטלקי – מה תעדיף? א. פיצה דומינוס ב. פיצה של אמא ג. ארוחה בספגטים ד. לזניה מאיטליה ה. סלט פסטה דיאטטי 4. איזו מוסיקה הכלה לא תסכים לשמוע בחיים? א. הודית ב. מזרחית כבדה ג. שירים של ריקי מרטין ד. שירי ארץ ישראל היפה ה. חסידית 5. מה הבעיה המרכזית של הכלה עם נעליים? א. אי אפשר להשיג נעליים סגולות בשוק ב. היא מבזבזת על זה יותר מדי כסף ג. הן נשחקות מהר מדי ד. אין לה מספיק ה. היא שונאת נעליים 6. אילו חיות התנחלו לכלה בבית והרסו לה את השבת? א. ג´וקים ב. יונים ג. גורי כלבים ד. גורי חתולים ה. קרנף לבן 7. מה המזון השנוא ביותר על הכלה אותו לא תסכים לטעום בעד שום הון? א. חומוס ב. ברוקולי ג. בצל ד. אבטיח ה. גלידת במבה של בורגר ראנץ´ 8. חלום הילדות של הכלה הוא? א. לחיות בקיבוץ ב. לפתוח חנות תכשיטים ג. לחיות על אי בודד ד. לפתוח חוות כלבים ה. להיות עקרת בית 9. באיזו תוכנית טלויזיה תעדיף הכלה לצפות? א. סקס בעיר הגדולה ב. תיקים באפילה ג. אנטונלה ד. חלומות בהקיציס ה. שידורים חוזרים של פסוקו של יום 10. איך קראו לכלב האהוב של הכלה? א. בוקי ב. מוקי ג. שוקי ד. קוקי ה. זלמן

והשאלות לחתן:

באיזה בילוי יבחר החתן? א. ללכת למשחק כדורגל ב. לישון ג. ללכת למסעדה ד. קריאת ספר הארי פוטר החדש ה. שיעור ריקוד מכונית נוסעת לפני החתן באיטיות בנתיב השמאלי לצד מכונית בנתיב הימני ואי אפשר לעקוף – כיצד יגיב? א. יצפצף ויהבהב באורות ב. יסע על זנב המכונית עד שתזוז ג. יעקוף מהשוליים ד. יתעצבן בשקט ה. ימתין בסובלנות עד להזדמנות לעקוף ו. יקלל את האאמאמאמא של הנהג/ת בקול רם איזה סרט יעדיף החתן? א. קומדיה ב. פעולה ג. דרמה ד. מערבון ה. סרט ערבי של יום שישי מה היה עושה החתן לו היה זוכה בפיס? א. טיול מסביב לעולם ב. קונה בית גדול ג. קונה מכונית מפוארת ד. פותח עסק של תכשיטים ה. משקיע בבורסה מה הכי מעצבן את החתן? א. חוסר צדק ב. רוע לב ג. טיפשות ד. איטיות ה. חיבור איטי לאינטרנט מהו סדר הפעולות הנהוג על החתן ברכב? ב. חגורת בטיחות, רדיו, הצתה ב. חגורת בטיחות, הצתה, רדיו ג. רדיו, חגורת בטיחות, הצתה ד. רדיו, הצתה, חגורת בטיחות ה. הצתה, רדיו, חגורת בטיחות ו. הצתה, חגורת בטיחות, רדיו מה החתן מעדיף? א. ממתקים ב. בשר ג. מזון בריאות ד. תוספות (אורז, צ´יפס...) ה. עוגות וגלידות איזה פינוק יעדיף החתן לקבל מהכלה? א. חיבוק פשוט ב. מסג´ בגב / כפות הרגליים ג. אמבטיית קצף בשניים ד. נשיקה לוהטת ה. ארוחה מעשה ידיה כיצד מעדיף החתן את הסטייק שלו? א. Well Done ב. Medium Well ג. Medium ד. Medium rare ה. Rare מה הדבר שהחתן הכי אוהב לקנות? א. ספרים ב. דיסקים ג. מוצרי חשמל ד. אביזרים לריהוט הבית ה. נעליים לדבורה

יעלי2

New member
גלגלית, תסבירי לי לאט כדי שאבין מהר

הרעיון מקסים וממש מתאים כמו בירית לרגל. אבל לא הבנתי איך הכלה תקבל את הכל המתנות? אולי היא לא תדע מה אמת ומה שקר? המתנות הולכות רק לכלה? איך מוודאים את זה? כמו שרואים עוד לא התאוששתי מהלילה

מיכלכהן

New member
יעלי..במשחק השאלות הזהות

ממליצה לשאות את הבעל המיועד כלמני שאלות על דברים רומנטים שהיו: נשיקה ראשונה, מתנה ראשונה, מתי אמרת לראשונה שאתה אוהב אותה וכאלה.. כי כאן הבנות הכי במתח.. מנסיון של כמה מסיבות רווקות..)

אז הנה אני מסבירה לאט.... לאט...

לאט... לאט... עוטפים כל מתנה ומצמידים לה פתק עם מספר. עושים במקביל עוד סט של פתקים עם אותו מיספור. שמים את הסט השני בכובע ונותנים לכל בחורה במסיבה לשלוף פתק עם מספר (אפשר גם יותר מאחד אם אין מספיק בנות). אז יושבים במעגל ולפי תור כל בחורה מספרת שני סיפורים על עצמה (לדוגמא: "אני עשיתי סנפלינג עם מייקל ג´קסון" וסיפור שני: "אני אכלתי חביתה שדפי26 הכינה לי אמל פילה בבית"). הכלה מקשיבה ואז צריכה לבחור איזה סיפור משני הסיפורים נכון. אם היא צודקת היא מקבלת את הפתק עם המספר מידי הבחורה וכאילו "קונה" את המתנה עם המספר הזה. ככה ממשיכות כל הבנות ולאט לאט הכלה אוספת פתקים עם מספרי מתנות. אחר כך היא מקבלת את המתנות עם המספרים הללו ויכולה לפתוח אותם (על כל מתנה רצוי לכתוב גם מה היא מסמלת) איך היא מקבלת את המתנות שלא הצליחה לקנות? אפשר לחשוב על עוד מלא דרכים להתעלל בה.. את זה אני משאירה לך... אנחנו פשוט נתנו לה בסוף את כל המתנות וזהו... הבנת מהר?

יעלי2

New member
../images/Emo8.gif הבנתי!

תודה לכן! אתן גלגל המזל שלי. אני אארגן את כל ההצעות בערב בבית (יש עוד זמן). אני אעשה הערכה כמה ואיך לארגן את כל המתנות הקטנות בלי שזו תהיה הוצאה מוגזמת (זה נראה לכן לענין לבקש סכום מכל אחת למרות שאני לא מכירה אותן)? אני שואלת כי בדר"כ מקובל להביא מתנה (שעולה$$$) ונבקש שיביאו גם אוכל, אז לגבות סכום כסף נוסף נראה לי מוגזם. מצד שני אני לא רוצה לקנות הכל על חשבוני. אני מעדיפה להשקיע עוד 150 ש"ח ולתת להם מתנה כספית יותר גדולה לחתונה עצמה! דילמה. טוב, נסתדר. הרעיונות ממש מקסימים ומגוונים ואני אעדכן אתכם בעוד כשבועים איך היתה המסיבה. המשך יום משו משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני לא הכרתי הרבה מהבנות...

בקשר למתנות - אמרתי להן שאני מורידה את זה מהראש שלהן בקשר לאוכל - רק ביקשתי שיביאו קצת שתייה. הזמנו פיצות והיה נורא נחמד וככה אף אחת לא התלוננה שהיא צריכה לעבוד ולהתרוצץ. אמרתי להן מראש שאני עושה ומביאה הכל ושכל אחת תצטרך לשלם סכום X 0קחי מרווח ביטחון כי תמיד יש את החברה שמבריזה ואת לא רוצה לשלם עבורה...) אצלי זה עבד יופי.

מיכלכהן

New member
הסכום שביקשנו בכל אחת

ממסיבות הרווקות הקיץ היה 100 ש"ח מכל אחת. לדעתי יותר מזה פשוט עלול לבוא על חשבון המתנה לחתונה וחבל..

דפי26

New member
גלגליתוש.. שניה אני לא פה וכבר

מריצים את המתכונים שלי. את נראית לי אשפית במסיבות רווקות. בוא נפתח עסק,את תעבירי ספינניג במסיבות ואני אטפל בקטרינג(את יודעת חביתות,פטל....נריץ גורמה)

../images/Emo41.gifדפי-דף!!!! דארלינג!!!!../images/Emo41.gif

לא הייתי פה (הלכתי להקליט פרסומות - עוד חלק מעבודתי המגוונת - אפשר לשמוע אותי מפרסמת נעליים, בגדים ו... חביתות!!! במגוון קניונים ברחבי הארץ ברמקולים המעצבנים של הקניון...) והנה עכשיו חזרתי (לזמן מוגבל לצערי - אני שוב צריכה ללכת עוד מעט) וגיליתי לשמחתי שאנחנו פותחות יחד עסק!!! אחלא רעיון! ארגון מסיבות רווקות!!! אז הקייטרינג כולו עלייך! ואני בטוחה שמסיבות החביתה והמיץ פטל שלנו תהיינה שוס עולמי!!! יאללא תתחילי לערבב מיים וסירופ (ורק עם כיוון השעון - אחרת זה יוצא מגעיל...)

הערה בנוגע להשתתפות בתשלום

לפני כמה ימים (או יותר) היה בפורום "חתונות" דיון על הבקשה להשתתפות בתשלום במסיבת רווקות. עיקר הדיון היה שהבנות הביעו תרעומת על העלות הנוספת רק כי לכלה מתחשק עוד קצת אטרקציה. אני בכוונה מגזימה מעט, אבל זה היה הלך הרוח. נכון, אם המסיבה היתה במסעדה או בפאב, כל אחת היתה צריכה לשלם על עצמה ממילא, בנוסף למתנה. אבל אז זו היתה הבחירה שלה כמה לשתות / לאכול ובאיזו עלות. אני מניחה שאת גם מכירה את המצב האקונומי של הבנות (באופן כללי) ולכן אם זה היה ארוע בחוץ היית יודעת לבחור בין בית קפה נחמד לאיזו מסעדת יוקרה. היות ואת לא מזמינה מנחה חיצונית, העלויות הן של האוכל ובעיקר השתיה. בנוסף יש את הפרסים על החידונים השונים. יש כמה לי כמה אפשריות: הכי פחות אטרקטיבי זה לבקש מהכלה לממן את הארוע. זה חלק ממהפקה של החתונה, אז שתוסיף את זה לתקציב. אבל זה לא נשמע ממש רציני (היות והכלה לא מארגנת את הערב). אפשרות נוספת, אם יש מספיק בנות, זה לחלק בין כל אחת את האוכל / שתיה וכו´. הבעיה היא שאלכוהול יכול להיות מאד יקר ולא לכולנו יש בר נחמד בבית לחלוקה חופשית או שמוכנים לתרום את המשקאות היקרים. ההצעה שלי: תהפכי את מסיבת הרווקות הזו למתנה שלך לכלה. לדעתי, לא כל חתונה מחייבת צ´ק. להיפך, מאנשים קרובים הייתי מעיפה משהו יותר אישי מצ´ק שיממן אחרי זה את הבר האקטיבי. ואז את יכולה ממש להפוך את המסיבה לחגיגה. את והחברה השניה. תגידי לכלה לעתיד שזו המתנה שלך ותאמיני לי שהיא לא תתבאס. ואז מה לעשות: את האוכל עדיין לבקש מהבנות להכין. גם את השתיה הקלה אפשר לבקש מהן. את האלכוהול, הפרסים והדקורציה לממן לבד. עלויות: 3 בקבוקי יין: 80 ש"ח (אני יכולה לתת לך שמות מדויקים של יינות טובים, במחירים סבירים לגמרי, אני לא זוכרת כרגע בדיוק). במקום וודקה (תוצרת חוץ שעולה 80-90 ש"ח) אפשר לקנות שנפס בטעמים שונים (מלון, תות וכו´) ברד"כ יותר מתאים לבחורות שלו ממש שותות, כי זה מתוק. העלויות 40 ש"ח בקבוק. יש של "ארטיק" אם את מוצאת. תוצרת הארץ וממש טעים. אבל גם סוגים אחרים באים בחשבון. ליקרים גם אפשרי (שוב, הולכים על כיוון המתוק). משהו חדש ואלוהי: Passion fruit liqueur זה ליקר פרסיפלורה מעולה (מיוצר בארץ!). זה נקרא love liqueur (מאד הולם למסיבת רווקות). אני מצאתי בוינו סיגר בעזריאלי. עלות: 50 ש"ח לבקבוק, 2 עולים רק 85 ש"ח. תבקשי לטעום, זה ממש מעולה. אפשר להכין קפריניה. טוב ההודעה הזו נעשת ארוכה. אולי כדי לעשות שירשור של אוכל ואלכוהול.

יעלי2

New member
../images/Emo48.gifנועה !!!!!!!!../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

קראת כל אות וכל מילה שכתבת והרי תשובתי. אני יודעת כמה בכלל והיא בפרט צריכים מתנות כספיות לחתונה ולכן הפיכת הערב כמתנה לא יתאפשר מבחינתי. לגבי איסוף כסף-נכן שהעובדה שזה בבית כבר מוזילה את הענין, אבל בגלל שכולם רוצים לא להפריז בהוצאות וגם בגלל שאני לא מכירה את החברות (ואת מידת פזרנותן או חסכנותם), אני אשקול בכובד ראש את הענין. אופציה א´: לגשש אם יש להם אפשרות להכין דברים. זה יצא כמובן עשיר בטעמים, מגוון ואישי. אם לא: אני אגבה סכום סימלי (20 ש"ח) ונזמין פיצות. לבקבוקי השתיה החריפה כלת השימחה תדאג-וגם זאת בהתחשבות בעלויות הקניה. אבל נתת לי רעיון אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא משנה איפה נעשה את זה, אני אביא בלנדר, ונקנה איזה ליקר וכמה פירות ואני אכין להן מבחר שייק פירות אלכוהוליים! (זה בנוסף לפונצ´ שבתכנון). אפשר לקנות בזול (שוב לקנות) מטריות הוואי וקייסמים עם פרנזים ולשים בכוסות! זה יהיה אדיר Don´t you think ?

נשמע מעולה!!!

פיצות זה גם מצוין, ולא חייבים דומינוס או האט או פיצה מטר שהן סתם יקרות. בלנדר לשייקים!! אחלה.
לגבי המטריות וכו´. אפשר למצוא בסופר וזה ממש לא יקר. אבל בסופו של דבר הכל מצטבר ביחד...
עוד תופסת- קצפת!!! מיכלים של ריץ´ זה מאד משעשע, אבל יקר. אז שמנת מתוקה + אבקת סוכר ומיקסר נייד (כזה שמחזיקים ביד). שני קוקטלים (באדיבות "על השולחן"): יין חם אין כמו יין לחימום האווירה. וכשהיין חם האפקט אפילו מתעצם - טעים, מתוק, מבושם ועולה לראש. חומרים, ללא כמויות: יין אדום יבש סוכר, לפי טעםז סטים של קליפת תפוז ולימון מקלות קינמון + מסמר ציפורן + ג´ינג´ר + טרימקל + מקלות וניל + שקית תה מחממים את היין, בשום פנים ואופן לא מרתיחים (האלכוהול יברח ועמו האווירה!). מוסיפים את שאר החומרים, מורידים מהכיריים ומניחים ל10- דקות. מסננים, מחממים בשנית ומגישים. קאיפיריניה קוקטייל ברזילאי מתוק, חזק ומשמח. מתאים כאפריטיף וכמרענן למסיבות ריקודים, אז יוצקים לכוסות מתוך לערת פונץ´ גדולה. לימון, חתוך לקוביות (עם הקליפה) סוכר קשאסה (ליקר קני סוכר) קרח כתוש היחסים: 1 לימון : 2 כפיות סוכר : 1 שוט אלכוהול גיוונים: קאיפיריניה קיווי: מוסיפים קוביות קיווי ומועכים עם הסוכר והלימון. קאפיריניה מרקוז´ה - מוסיפים תוכן של פסיפלורה. שני יינות לבנים (נזכרתי) ברקן - סוביניון בלאן "ריזרב" 2001 ודלתון - סוביניון בלאן "ריזרב" 2001 שותים קר ואין צורך לאוורר קודם או לחכות שנתיים עם הבקבוק. את "הברקן" מצאתי בג´מבו בגלילות ב22 ש"ח לבקבוק. יין לבן, קליל וידידותי.

יעלי2

New member
היפ היפ הוריי. איזה כייף ואיזה כייף

והיא לא יודעת מכלום. רק שאנחנו דואגות לה!!!!!!!!!!!!!

למעלה