../images/Emo47.gif
אני שמח לבשר [או שאני אמור להיות עצוב?] שהחידון הסתיים, בהצלחה, נראה לי. ענו הרבה. הזוכים קיבלו הודעה על כך! ועכשיו, לחלק היותר חשוב, התשובות: 1. בשאלה הראשונה שאלתי היכן צולמה ההופעה של Coldplay live 2003, אני חושב שכולם ידעו שמדובר על סידני, אוסטרליה. 2. בשאלה השניה שאלתי למי הוקדש האלבום Parachutes התשובה פשוטה- שרה צ'מפיון. יש גם כאלה שפרטו [לא היה צריך, אבל היה נחמד לקרוא]: שרה צ'מפיון היא אמו של וויל צ'מפיון, חבר הלהקה, שנפטרה זמן קצר לפני יציאת האלבום. 3. השאלה השלישית הייתה ציור, קיבלתי תשובות שונות ומשונות, כשהשאלה הייתה ממש קלה
. התשובה היא כמובן: Warning Sign. אחרי שתעשו תיאוריה תבינו
. 4. לשאלה הזאת אני חושב שהיו התשובות הכי מגוונות! קיבלתי שלוש תשובות עיקריות: "המדען", "מהירות הקול" והתשובה הנכונה- "מהירות גבוהה". רואים מכונית ובה מד מהירות- שמראה על מאתיים
, זה היה קשה? את השאלות הבאות לא היה ניתן לפתור ללא האלבום החדש [בעצם אולי כן, אבל היה הרבה יותר קשה בלי האלבום]: 5. התשובה הייתה "918"- שזה כמובן מספר הפורום של להקת "קולדפליי" בתפוז. זה מה שמפיל אתכם תגידו לי, ההסבר?
6. Politik- השיר הפותח את האלבום השני. 7. Spies- אחד משירי האלבום הראשון. מקווה שנהנתם, אולי נעשה עוד תחרות
דרור.
אני שמח לבשר [או שאני אמור להיות עצוב?] שהחידון הסתיים, בהצלחה, נראה לי. ענו הרבה. הזוכים קיבלו הודעה על כך! ועכשיו, לחלק היותר חשוב, התשובות: 1. בשאלה הראשונה שאלתי היכן צולמה ההופעה של Coldplay live 2003, אני חושב שכולם ידעו שמדובר על סידני, אוסטרליה. 2. בשאלה השניה שאלתי למי הוקדש האלבום Parachutes התשובה פשוטה- שרה צ'מפיון. יש גם כאלה שפרטו [לא היה צריך, אבל היה נחמד לקרוא]: שרה צ'מפיון היא אמו של וויל צ'מפיון, חבר הלהקה, שנפטרה זמן קצר לפני יציאת האלבום. 3. השאלה השלישית הייתה ציור, קיבלתי תשובות שונות ומשונות, כשהשאלה הייתה ממש קלה