Drorrrrrr

New member
../images/Emo47.gif

אני שמח לבשר [או שאני אמור להיות עצוב?] שהחידון הסתיים, בהצלחה, נראה לי. ענו הרבה. הזוכים קיבלו הודעה על כך! ועכשיו, לחלק היותר חשוב, התשובות: 1. בשאלה הראשונה שאלתי היכן צולמה ההופעה של Coldplay live 2003, אני חושב שכולם ידעו שמדובר על סידני, אוסטרליה. 2. בשאלה השניה שאלתי למי הוקדש האלבום Parachutes התשובה פשוטה- שרה צ'מפיון. יש גם כאלה שפרטו [לא היה צריך, אבל היה נחמד לקרוא]: שרה צ'מפיון היא אמו של וויל צ'מפיון, חבר הלהקה, שנפטרה זמן קצר לפני יציאת האלבום. 3. השאלה השלישית הייתה ציור, קיבלתי תשובות שונות ומשונות, כשהשאלה הייתה ממש קלה
. התשובה היא כמובן: Warning Sign. אחרי שתעשו תיאוריה תבינו
. 4. לשאלה הזאת אני חושב שהיו התשובות הכי מגוונות! קיבלתי שלוש תשובות עיקריות: "המדען", "מהירות הקול" והתשובה הנכונה- "מהירות גבוהה". רואים מכונית ובה מד מהירות- שמראה על מאתיים
, זה היה קשה? את השאלות הבאות לא היה ניתן לפתור ללא האלבום החדש [בעצם אולי כן, אבל היה הרבה יותר קשה בלי האלבום]: 5. התשובה הייתה "918"- שזה כמובן מספר הפורום של להקת "קולדפליי" בתפוז. זה מה שמפיל אתכם תגידו לי, ההסבר?
6. Politik- השיר הפותח את האלבום השני. 7. Spies- אחד משירי האלבום הראשון. מקווה שנהנתם, אולי נעשה עוד תחרות
דרור.

../images/Emo13.gif, שאלה בקשר לחידה מס' 5

איך, לעזאזל, קראתם את זה כ918? אני ממש התאמצתי בשאלה הזאת ופשוט לא מצאתי את התשובה. נכנסתי לכל מיני טבלות באודות [ככה קוראים לזה?
] ולשאר חידות ה'ריבועים' אכן הטבלות עזרו לגמרי, אבל רק כשהיה מדובר בתו אחד ולא בצירופים של שני תווים כמו בחידה 5 ופשוט לא הבנתי איך לעזאזל לתרגם את זה. הסבר, מישהו?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש לך את X&Y../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אם כן, תפתחי את החוברת באמצע, יש שם מקרא של אותיות ומספרים וכאלה בשפה של העטיפה של הדיסק, וככה את יכולה לקרוא דברים ולהרכיב מילים\מספרים בעצמך...

עניתי נכון על כל מה ששלחתי.

5 מתוך 7 היה ממש מטומטם מצידי לא לדעת את השאלה עם ה-918.. פתרתי את החידה אבל לא ידעתי את הקשר

0mroosh

New member
עניתי על הכל נכון!

אבל זכיתי רק בסינגל כי יש לי ת'דיסק. היה מהנה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיה מהנה בהחלט../images/Emo13.gif

aviGODFATHER

New member
מסכן... קיבלת "רק" סינגל

בעעע לא קיבלתי כלום ועניתי נכון על השאלות על האלבום :-\

רגע...

אם התשובה לא הייתה מלאה...מה קורה? זה עדיין נחשב? כי לא כתבתי "שרה צ'מפיון",רק אמא של וויל צ'מפיון...

debase

New member
וכרגיל...

פתרתי הכל נכון ולא זכיתי.. טוב, עוד אחד מאלפי ההגרלות שלא זכיתי בהן (לפחות אני עקבי)..

GK_FF

New member
שאלה..

אז מי היו הזוכים בסוף..? ואני בטוח שהיו יותר משלושה אנשים שענו על הכל נכון אז איך החלטת למי לתת את האלבומים? ^^

למעלה