0mroosh

New member
אני חושב שלראשונים.

וניתנו כבר הודעות לזוכים. לפחות בנגע לסינגלים.

Drorrrrrr

New member
ככה

עברתי מסר מסר, בדקתי מי ענה נכונה על מה. חילקתי לשניים: אלה שענו על הסינגלים ואלה שענו על האלבומים. אלה שענו על הסינגלים- היו לי בדיוק חמישה סינגלים- וגם היו רק חמישה שענו נכונה על השאלות- לכן הם קיבלו את הסינגלים. הזוכים בסינגלים: Omeroosh קוֹבּ אמבריי לנצח Dans girl דיתוּש [אם מישהו מכם לא קיבל מסר- להודיע לי, כי כנראה שכחתי לשלוח לו]. בגלל שהיו המון שענו נכונה על חידות האלבומים והיו לי רק שלושה אלבומים לחלק נאלצתי לעשות הגרלה. חתכתי פתקים ועל כל פתק כתבתי שם של מישהו אחר, ערבבתי ולבסוף הוצאתי שלשוה פתקים [תאמינו או לא- באמת עשיתי את זה]. הזוכים באלבומים: AndreaCorr© סליידר ילדה קטנה ואיש מפח [אם מישהו מכם לא קיבל מסר- להודיע לי, כי כנראה שכחתי לשלוח לו]. אני מצטער אם התאכזבתם או משהו, אבל לא היו לי מספיק פרסים לכולם
אולי בפעם הבאה. בטח תשאלו למה גם לא בחרתי לפי מי ששלחו הראשונים- באמת חשבתי לעשות את זה, אבל התחרות נמשכה חמישה ימים, ואם הייתי בוחר את הראשונים- אז למה סתם השליתי את כולם לשלוח במשך הימים הבאים תשובות? קחו הכל ברוח טובה, דרור [שגם הוא לא קיבל כלום מזה...]

זה לא הגיוני..

כי גם אני עניתי על הסינגלים ועניתי נכון לפי התשובות שכתבת, אז איך לא זכיתי? זה ה-5 ראשונים או משהו?

אוקיי טעות שלי..../images/Emo9.gif

כל מי שעונה על 3 השאלות של בסינגלים זוכה, וחשבתי שכל תשובה נכונה בנפרד מזכה בסינגל..

debase

New member
ושוב

:( ולמה הפורומים המגעילים האלו לא עובדים טוב עם FIREFOX ?

למעלה