פלייה

New member
מה קשור אלופים../images/Emo24.gif

אתם אלופים מוכשרים ואין עליכם חבל שהתוכנית לא ממשיכה שבוע הבא אני אישית מאוד יתגעגע תצליחו ציוןןן אתה הורססססס כל הכבוד לך

ציון אני פשוט מאוהבת בך י'מושלםםםם

אמאלההה איך אני אוהבת את ציוןןן אמאלהההה.... ציון!?!?... תעשה לי חמישיההה.... חחח...:D יה ווארדייייי..... אני אוהבת אותךך ציוןןן ברוךךךךך!!!!!!! אני חולעליך י'מושלם אחדד....מואהה ענקיייי!!! אני!?...מאוהבת!!.... ציון ברוךך....הוכחה שדברים קטנים באים באריזות קטנות... חחח... אוהבת אותך חיימשליי.....

עם כל הכבוד לציון ולאוהבי ציון.....

אני באמת אוהבת יותר את אסי... לא שציון לא אחלה קומיקאי אבל אסי עושה חיקויים יותר טובים.... כולם פה נראה לי אוהבים את ציון בגלל שהוא קצת יותר פופלרי מכל השלישיה ואתם לא מעריכים אותם בתור שחקנים/ קומיקאים.... שכל אחד מהם במובן הזה (המקצועי) אחלה!!! רק אל תהרגו אותי בתגובות..... :)

too bi

New member
ג אסי סבבה

מצטערת לאכזב אוץתך אבל אני אוהבת אותם עוד מלפני שהם ניהיו כאלה מפורסמים וכבר אז אהבתי את ציון!!!!!!!!!!!!!

לא אכזבת אבל, תראי יש הבדל...

בין לאהוב אותם בתור קומיקאים ולאהוב אותם בתור אלילים!!!! הם אנשים מוכשרים שהתפרסמו מהכשרון שלהם... וכי הם רוצים לשתף את המדינה בזה... וגם אני מכירה אותם עוד מלפני... אבל תודי, יש פה הרבה שאוהבות את ציון כי הוא ציון וכי הוא פופולרי.... נכון או לא??? (ברור שיש יוצאי דופן כמו בכל מקום...)

דיוש

New member
../images/Emo6.gifמזהה לא!!!!!!

אל תדאגי חמודה נהרוג אותך אולי לא ... אבל נ=ר=צ=ח אותך כן........ אין כמו ציון חבל"ז.... אהה וחג שמח גמ'לךך...

בואנהההההההההה

יחתיכת אידיוטט....אל תעצבן אתייייי אל תעצבן אותיייייייייייייייייייייייייי ציון שולטטטטט..... אוקייי?!?!?!?! כאילו זה ברוררררר???????......... מי יערער?1!?!?.... י=מ=ו=ת=ת=ת=ת גמני אוהבת את אסי והכל אבל ציון שולט כפרעליווווו ציון אני אוהבת אותך חיימשלייייייי ציון ברוךך<<הוכחה שדברים גדולים באים באריזות קטנות>> ציון תעשה לי חמישיההה ימושלם שלי אני מ=ט=ו=ר=פ=ת עלייךךךךךךךךך
ביו'שש....

tome5

New member
הצתרפת לאגודת הציוניות האובססיביות.

ברוך הבא!!

חחח בת דודה שלי הייתה חברה שלו

אתן יכולות לחלום אבל בת דודה שלי הייתה עם הדבר האמיתי ציון כפרה עליו למי שעוד לא קלט זאת לינור אברג'יל

פחחח עאלק שקרנית, תרגיעי ומהררר

את יכולה לא להאמין אבל לינור באמת בת דודה שלי ואני פגשתי את ציון במציאות והוא הכי חמוווד בעולם ואת רק יכולה למות מקנאההה

tome5

New member
לא התכוונתי להתקיף אותך!!!!!

שיהיה לך הרבה בהצלחה בחיים...

גם אניי ניפגשתי איתוו

גם אני ניפגשתי איתוו נשמהה........ ורק שתידעי שאיך שאת מדברתת מה זה לא לעניין..."ואת רק יכולה למות מקנאה" ותאמיני לייי כול מי שרוצהה יכוללל לראותת אותו..... ואני ראיתי לפני שנתייםם...יום אחרי המתיחה שהוא עשה לאמא שלו בפיספוסים... פגשתי אותו בשוק רמלה....@!~

למעלה