DiDi Style

New member
חחחחח אני ראיתי אותווו..>>>>

בשששניקין יושב איפה המסעדה הזאת הטחונה חחח אני חברה שלי צעקה לו מה קשור;););)!# [הוא צחק] :] פששששוש הואאאא

קמילעעע

New member
אז מה את רוצה?

שנכנס לדיכאון שנבכה דמעות תנין? לציון היו הרבה חברות[טוב זה ברור] מה לעשות? שיהיה לך כיף בחיים,מה אני אגיד?

morosh1234

New member
אחות של ציון עבדה עם אחותי

סו ואט? תרגיעו הוא בהס"כ בנאדם........!

לקמילעעעע

קמילעע שמעי לי טובבב.... אני לא אחת הבנות פה שתאיימיי עליהםם או שתפתחיי עליהםם תפה...אם את רוצה להישאר עם מחשב בלי וירוסים כדי לך לסתום תפננ כי יש לי את כול תוכונות הפריצה למחשבים....אז בבקשהה....דיברתי איתך יאפה תדברי יאפהה כי יש לי חוט קצר ושמדברים מכוערר... הפנים של נעשות יותר מדי עצבניותת וזה לא יהיה מוצא חן בענייךך..!!!! אז בבקשההה תדברי אליי יאפהההה אני ידבר אלייך יאפה דברי אלי מכוער תקבלי במכוערר ויותררר גרועע אם את רוצה להמשיך יאפהה תגידי לייי אם לאא אזז לא אכפת ליי....תגידי לי מה את מחליטה..

gunner17

New member
הערה קטנה

תגידי איך את רוצה שיעשה לך חמישיה אם יש לו מזה קטןןןןןן ואהוא בכלל דרוזי או ערבי בלי בריט מילה ולא יודעים מה יש לווו

yaarita

New member
אלאקאתם!!!!

אתם מצחיקים אחושרמוטה. צ'רלי וחצי זה אחד הדברים!! המשיכו נא, ובעזרת השם שנה הבאה תיקחו את ארץ נהדרת.

ציון ברוך הנשמה..

אני חולהה על ציון הנשמהה שלי... _____#####___________####____ ___ _#_____#_ #####__#____#__ ___#__###_##____ _##__###_#__ _ __#__##___________#__##_#__ ___#_____________________#___ ____#__#___##___##___#_##____ _____##_ ___##___##____#_____ ______#________________#_____ ______#______###_______#_____ ______#_____#_# ##_____#_____ ______#______###______#______ _______#__##_____##__#_______ _____###____#####____# ##____ ___##___#___________#___##___ __#______####___####______#__ _#___________###___________#_ #__#______________#______#__# #___#__###_________###__#___# #___###__חיים שלי אתה_###___# _#__# __#__מואההה____#____#__ __##__####_________##___##___ _____#____#_______#____#_____ ____#______# _____#______#___ ____#______#_____#______#____ ____#______#_____#______#____ ____##____###___###____###___

פריזהב

New member
אז ככה חובה על כולם לקרוא../images/Emo88.gif

ממש ממש כל הכבוד על הפיספוסים זה השלים את הכל!!!
ועכשיו בקשר לציון אני חייבת להגיד לכולם שזה אפליות כי אני אוהבת ומעריכה את הכשרונות של כולם ציון באמת עושה חיקויים כאלה מתוקים שרוצים לאכול אותו אבל לעולם לעולם אני לא אני לא אפלה אותו כי כל החברים השקיעו בשביל לעשות לנו את השנה יותר יפה ומצחיקה
הם מוכשרים בטרוף כ-ו-ל-ם !!!
ואני באמת אוהבת אותם במידה שווה לחלוטין
(4 לבבות ל4 אנשים) ואומרת תודה על השנה היפה שעשיתם לעם ישראל

CrazyYoYo

New member
אני נוטה להסכים../images/Emo3.gif

אבל זה עניין של טעם בסך הכל. הסיגנון של ציון שונה משל אסי.. ככה שזה באמת דעה אישית.

את צודקת

כולם חמודים והכל..אבל כל אחד והטעם שלו תמיד יהיה מי שיאהב יותר את אסי ציון או שלום!!

DiDi Style

New member
אלהה צצצייוןן:):)!!!!........>>>>>>

אין הוא ההההכי חמודדד אדיר אדיר יש לי שאלה;);)

../images/Emo6.gifאין על התוכנית הזאת

היכל התרבות היא התוכנית הכי טובה שיש בטלוויזיה אבל רק ציון הכי מצחיק יותר מהשאר כל מי שאומר שארץ נהדרת יותר מצחיקה שלא יראה ושילך לקיבינמט

למעלה