היום הופעה בראשל"צ

veredmp

New member
../images/Emo48.gif היום הופעה בראשל"צ ../images/Emo48.gif

היום מירי מגיעה להיכל התרבות בראשל"צ. מי מתכוון להגיע להופעה? כל מי שהולך, תהנו המון, תצלמו, תצחקו ותשירו בכיף. ואח"כ תחזרו לפה וספרו לנו איך היה! נתראה

היום הופעה של מירי בראשון לציון

היום בשעה 20:30 בהיכל התרבות.... את מי רואים שם
מבטיחה לחזור עם תמונות וחוויות

ofree15

New member
הופעה ראשונה שלי! אני מתרגשת ../images/Emo13.gif

ורד יש לי הפתעות בשבילך

veredmp

New member
הופעה ראשונה זה הכי כיף!

ואני תמיד אוהבת הפתעות

מירי שרה את נטלי../images/Emo99.gif

בהדרן בעקבות לחץ הקהל. מירי גם החמיאה בסוף לנגנים שהצליחו להתמודד עם האתגר. ואני טוענת- גם מחר. בשיר לשירה עלו לבמה שתי ילדות קטנות ומהממות (אחת מהן עם מוצץ בפה)..לאחת מהן קראו מאי אבל היא גם מצוננת כמו מירי אז זה נשמע כאילו קוראים לה ביי
..אותה מאי לא ידעה לענות אם היא גם נולדה במאי כמו מירי... הפעם גם מירי שרה את השיר somewhere over the rainbow שטענה שזהו השיר שרצתה לשיר בפארק בארה"ב יחד עם אורי אבל בסוף הרעיון נגנז עקב העובדה שזיהו אותה. שמירי סיפרה שבארה"ב לפני כ33 שבועות הם עשו את תוצר אהבתם, מירי הוסיפה שיש עדים. כמובן שמיקי ואורי לקחו את זה למובן מיני
מירי האשימה את הצינון שהוא בגללל נינט- הייתה בהופעה שלו וקפאה מקור. מיקי בתגובה : מחר זה יהיה בעיתון... מירי: נינט? רכילות?עיתון? מה פתאום
מירי גם קראה לשמלה שלה שמלת הפלא כי כל פעם מרחיבים אותה קצת יותר... מירי גם בשלב מסויים חלצה את הנעליים ואף הוסיפה שאנו לא באנו בגלל הגובה שלה... בקיצור היתה הופעה מעולה ואני בטוחה שגם מחר תהיה הופעה מעולה לא פחות.... ליל"ט

עוד כמה דברים ששכחתי

מירי קינחה את האף עם טישו של טל בייגל מירי : זה אומר הרבה על מה היה פה לפני ההופעה
היא גם דחפה את הטישו לחזה שלה...למחשוף... יש תמונות מהממות בפיסבוק שלי פשוט יש לי כרגע בעיה במחשב להקטין תמונות

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחח שוב הכניסה למחשוף? אז

כבר בטוח שזה לא ספונטני..חחחחחחח אני עדיין נזכר בזה ומתפקע מצחצוק..חחחחחחחחח זה כזה מצחי! הפעם היא שרה "הוכחה"

shay keran21

New member
נטלייייייייייי../images/Emo99.gif אוף,נשמע שהייתה הופעה

ממש טובה...בא לי עוד ועוד הופעה...חחחחח ידעתי שאחרי פעם אחת ארצה עוד ועוד! שמח שנהנת מתוקה

veredmp

New member
אני חושבת שהיום היתה אחת ההופעות הכי טובות

שהיו בסיבוב הזה! היה פשוט מקסים. היו גם טיפה יותר שירים (נטלי, somewhere over the rainbow, הפיוט המלא. הוכחה לא היה). לפני "נטלי" היה קטע משעשע. הם התחילו לנגן את "חדשות טובות" ומירי אמרה להם שהיא רוצה לעשות קודם את נטלי, ואורי אמר שהם לא זוכרים איך לנגן אותו, היא אמרה להם שבטוח הם זוכרים ומיקי התחיל לזמזם את זה כדי להזכיר להם
מירי היתה מצוננת וקינחה המון את האף, וכל פעם זרקה את זה לכיוון התופים, אותי זה מאוד שעשע. היא היתה מאוד אגרסיבית
ב"שיר לשירה" לאחת הילדות שישבה לידה היה פרח והיא התביישה לתת לה אותו, רצתה שהאמא תבוא לתת אבל האמא רצתה לצלם, אז מירי לקחה את הפרח ושאלה אם היא רוצה שהיא תעשה את עצמה כאילו שהיא מקבלת אותו בהפתעה
את שאר הסיפורים המיוחדים אני חושבת שעדי כבר סיפרה. בקושי צילמתי, לא נתנו לי לצלם איפה שישבתי. אני אסתכל אם המעט שצילמתי יצא בכלל.....

shay keran21

New member
זה ממש לא מוצא חן בעייני שגם הפעם היא

לא שרה את "הוכחה" אני מקווה מאוד שהיא לא הורידה אותו מההופעות..ונווו ורד?! הצטלמת איתה? אמרת שאת רוצה תמונה איתה שאת בהיריון!

shay keran21

New member
התכוונתי כמובן שהיא בהיריון..שאף אחד לא

יחשוב חלילה שאת בהיריון! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

veredmp

New member
זה בסדר, השבוע מישהי שאלה אותי אם אני

בהריון. אני יודעת שטיפה השמנתי בחצי שנה האחרונה, אבל לא חשבתי שעד כדי כך
כן, הצטלמתי איתה. תמונה חמישית נוספה לאוסף
ובקשר ל"הוכחה", יכול להיות שבגלל שהיא מצוננת קצת קשה לה לשיר אותו, אין לי מושג. בתכל'ס היא שרה אותו כל הסיבוב, אז גם היא לא שרה אותו 2-3 הופעות, עדיין זה לא אומר כלום.

למעלה