סיכום ההופעה באור אחר...../images/Emo62.gif
טוב, אז קןדם כל תודות: לענבל למירי ול-ורד, על הכרטיס מתנה להופעה של מירי
שבא בדיוק בזמן ישבתי בשורה האחרונה באולם, והחלטתי לעשות לכם סיכום קצת שונה... מי שיושב קרוב (כולנו...) לא שם לב לתאורה המדהימה שיש לאורך כל ההופעה.. אז בשבילכם החלטתי לעשות סיכום קצת שונה, ולצרף לכם תמונות יפיפיות של התאורה ובלי קשר אליה, היתה הופעה מדהימה!!! מירי הפתיעה ושרה את "מעבר לקשת..." , זה היה ספונטני לחלוטין, בהתחלה אורי חשב שהיא מתכוונת לשיר אחר (שכחתי את שמו- ורד), והוא התחיל לנגן אותו, ואז מירי אמרה שזה שיר שהיא היתה שרה בבר אפלולי (כמו הסיפור) עוד הפתעה היתה השיר נטלי !!! היה מהמם! הקהל ממש אהב אותו! מישהו מהקהל ביקש ומירי אמרה לנגנים להיות ספונטנים ולנסות להזכר איך מנגנים אותו, וברור שהם ניגנו מעולה גם אהובי היה, מוקדש לדודה שלה... וגם מאיה היתה
מירי שיתפה אותנו,פעמיים, בכך שהיא מחכה שתגמר ההופעה, בשביל לאכול את הכרוב הממולא וכשאחת הילדות עלו בשיר לשירה, מירי שאלה איך קוראים לה והיא אמרה "מאי.." וזה קצת היה נשמע כמו "ביי", אז מירי שאלה שוב ואמרה שגם הילדה מצוננת כמוהה... היה מצחיק ד"א הסיבה לצינון של מירי היא ההופעה של נינט, היה ממש קר.....אבל מירי אמרה שהיא היתה מהופנטת ולא יכלה ללכת
(הסיכום נכתב בלי לקרוא מה שכתבתם, בשביל שאני לא אכתוב שכתבתם הכל ואין לי מה להוסיף) מצורפות התמונות (תיכף , יש לי בעיה לעלות אותן)