טריוויה לקבלת שבת

אחוזת "גרייסלנד"

מיד לאחר קבורתו של אלביס פרסלי בבית הקברות "פורסט היל" ניסו מעריצים אחוזי טירוף ליטול חלקים מגופתו של הזמר המנוח. משהבחינו שומרי בית העלמין בנעשה, החליטה המשפחה, בהתייעצות עם השלטונות, להעביר את ארונו של הזמר המנוח לאחוזת "גרייסלנד", שבה התגורר
 

זיגזג

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif לצוצה

קרציה אחותך!
 
אגב

לא ידוע איפה הוא נקבר: בלילות הבאים גדל מספר המעריצים באזור, ומשניסו לקחת לעצמם כמה מן האיברים, חפרו כמה מהם בחלקת הקבר ולמרבה ההפתעה, לא מצאו בה דבר. השמועה כי הקבר ריק ואין בו מאומה, פשטה מיד בקרב קהל האוהדים ונפוצה בעולם כולו. עד אשר הזדרזה המשפחה להסביר את פתרון התעלומה, כבר התגבש המיתוס לפיו אלביס פרש לאי בודד, שאותו רכש לשם כך, ושם הוא חי עד עצם היום הזה בזהות בדויה, ואף נוהג להקליט שירים חדשים מדי פעם.
 

TzutZ

New member
לא הבנת...

בהתחלה אלביס נקבר בבית הקברות פורסט-היל ומפני שמעריצים ניסו לחפור באדמה ולקחת עצמות המשפחה החליטה להעביר את העצמות לאחוזת גריסלנד. היא עשתה את זה מבלי לידע את המעריצים... הם המשיכו לחפור וגילו שאין עצמות בקבר ולכן המציאו את מה שהמציאו. כל השמועות נפסקו כשהמשפחה הודיעה שהקבר הועבר לאחוזה.
 
אני לא טועה, הנה הספור המלא

מיד לאחר קבורתו של אלביס פרסלי בבית הקברות "פורסט היל" ניסו מעריצים אחוזי טירוף ליטול חלקים מגופתו של הזמר המנוח. משהבחינו שומרי בית העלמין בנעשה, החליטה המשפחה, בהתייעצות עם השלטונות, להעביר את ארונו של הזמר המנוח לאחוזת "גרייסלנד", שבה התגורר, ולהטמינו שם בקרקע. בלילות הבאים גדל מספר המעריצים באזור, ומשניסו לקחת לעצמם כמה מן האיברים, חפרו כמה מהם בחלקת הקבר ולמרבה ההפתעה, לא מצאו בה דבר. השמועה כי הקבר ריק ואין בו מאומה, פשטה מיד בקרב קהל האוהדים ונפוצה בעולם כולו. עד אשר הזדרזה המשפחה להסביר את פתרון התעלומה, כבר התגבש המיתוס לפיו אלביס פרש לאי בודד, שאותו רכש לשם כך, ושם הוא חי עד עצם היום הזה בזהות בדויה, ואף נוהג להקליט שירים חדשים מדי פעם.
 
למעלה