סיכום שבועיי

../images/Emo48.gifסיכום שבועיי../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)-
שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
תיכנונים לסופ"ש-
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונה השבוע שלכם-

ג ב ש ו ש

New member
מסכםםם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- לא שמעתי שורטי
שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-יש המון...בעיקר של עברי לידר ואביב גפן
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-עברי לידר-בקצב אחיד בתנועות של הגוף
משהו שעשה לכם את השבוע-נסיעות למכל מיני מקומות..הבילויים והכייף שהיה
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
תיכנונים לסופ"ש-לחגוג יומולדת שיש לי ביום שלישי בעז"ה
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?-אממ..אין לי
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-לא יצא לי לראות טלוויזיה
סכמו את השבוע ב-4 מילים-שבוע נחמד ובעיקר מעייף
תמונה השבוע שלכם-אין.. שבת שלום ומהנה חבר'הההההה

sapir zrihen

New member
מסכמת.;P

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- שופ' שופ' שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-אהובה שלי-אבי קורן ... אחח איזה שיר! דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משה פרץ החדש... משהו שעשה לכם את השבוע- אמ...... לא היה דבר כזה:\ משהו שהרס לכם ת'שבוע- שלא הלכתי להילולה בסוף =( תיכנונים לסופ"ש- ללכת לבית כנסת אחרי איזה שלושה שבועות שלא הלכתי, ולצאת עם חברים. ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "אין דבר שמשנה את המזג שלי כמו מילה שתגידי או מעשה שתעשי" סהרוש בטח את אומרת עכשיו:"גנבההה" חחח;) סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- אמ... אני בקושי רואה טלויזיה, אבל כשאני רואה זה האי :p סכמו את השבוע ב-4 מילים- נקווה שהשבוע הבא יהיה טוב... נוווו ניסיתי לצמצם לא הלך;) תמונה השבוע שלכם- אמ...... אין לי משו מיוחד לעאלות... שבוע טוב פורום שורטי!!!! :)

SharoN2772

New member
סיכום שבועי :)

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- לא יצא לי לשמוע .... שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- יותר מידיי , רציתי רק - משה פרררררץץ דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- של משה פררררררררץ !!!!! מומלץ ביותרררר
משהו שעשה לכם את השבוע- אממ , אתמול יצאתי קצת מהחור הזה שאני גרה בו ונסעתי לאשקלון , היה כ"כ מצחיק , ואממ הציוניםםםם סופסוף עלו חחח XD והערכות מורים קיבלתי באנגלית ומדעים 100 ומבחן בהיסטוריה 88 ((:) משהו שהרס לכם ת'שבוע- שכנראה זוהי סיומה של מגמת אומנות בשנה זו
תיכנונים לסופ"ש- לנסוע לחולון , לסבתא וסבא :} ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? " יפה לך זיגזג יא עקומה " חחחחחחחחחחחחחחח עזבו בואו לא נפרט יותר מידיי D: סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- דימדומייים דההה
סכמו את השבוע ב-4 מילים- המשפט הכי יבש בעולם : היה טוב וטוב שהיה [= תמונה השבוע שלכם-

SharoN2772

New member
סמכי עליי ... ותשימי . התערבות על מה שאת רוצה

שרק יחמיאו לך על התמונה ?

SharoN2772

New member
** שימו לב ** ../images/Emo8.gif

היא לא באמת לבנה כמו בתמונה .. זה האור ... סאפיר ? תמונה מהממת ^^

SharoN2772

New member
אם דברים כאלה היו 'השטויות שלי '

אני לא רוצה לדעת מה היו השטויות שלי באמת D:

SharoN2772

New member
חחח תודה מאמי ../images/Emo13.gif

והתמונה שלך .. יותר נכון של ה''דבר'' הזה שקוראים לו רובה , אם את שואלת אותי - זה טנק
וזה עצוום ואדייייר ^.^

למעלה