סיכום שבועיי

חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

חחח יותר נכון בכיוון של נשק, ולא רובה :) חחח כפרה על הנשק היפה שלי.. :) תגידי שהוא לא יפה..

SharoN2772

New member
חחח נו כן זה ../images/Emo8.gif נשק .. יותר בכיוון של טנק D:

זה מאוד יפה , במיוחד לדעת שהוא בסופו של דבר מחסל ת'חמאסניקים [ ? ]

חחחח ../images/Emo66.gif

יותר כרגע להגנה עצמית.. לאימונים וכאלה.. בע"ה יבוא הזמן גם הוא ישמש לחסל את מי שצריך..

לא נורא זה עובר מהר..../images/Emo66.gif

תהני מהתקופה של הבית ספר. אני הייתי נותנת הכל לחזור עכשיו לבית ספר.. לצחוקים בכיתה ולעשות בעיות למורה.. לקפוץ מעל הגדר ולברוח לקניות בצבא אין את זה חחח בגג את יכולה לקפוץ במקום ולרדת לפקלים..

SharoN2772

New member
את צודקת אבל אני לא שונאת ללמוד =\

אוהבת ת'אווירה עם החבר'ה , שונאת ללמוד ואת כל הלחץ הזה של להתכונן לבגרויות

סיכום שבועייייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם (של שורטי)- חצי רגל היום שמעתי שחברה התקשרה אליי ויש לה את הצלצול הזה שהיא מתקשרת שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)- משה פרץ- אני נשבע לך, אישה, עשר דקות, עוד לילה.. אחחח משה משה דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משה פרץץץץ
משהו שעשה לכם את השבוע- שום דבר מיוחד כמו כל שבוע.. משהו שהרס לכם ת'שבוע- ממממ אין תיכנונים לסופ"ש- לצאת לצאת לצאת.. מחר נפתח מחדש הפאשן.. :) ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "בצרה קראת ואחלצך.. יחידת 669 בכל מקום ובכל זמן.. כי השמיים הם לא הגבול.." סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת סכמו את השבוע ב-4 מילים- אל תנסי יותר לברוח תמונה השבוע שלכם-

מסכמתת=]

שיר השבוע שלכם (של שורטי)-האמת שלי.. שיר השבוע בכללי (לא של שורטי)-איתך-סגיב כהן דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- שמרתי שבת (שוב
)היה ממש כייף! ואתמול שהיינו אצל המדריך שלנו באחריי, היה כ"כ מצחיק!D: משהו שהרס לכם ת'שבוע-אמממ... תיכנונים לסופ"ש- חחח היה כבר... ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?וואי היה הרבה לא זוכרת... סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- סכמו את השבוע ב-4 מילים-קל להזכר..קשה לשכוח.. תמונה השבוע שלכם-

למעלה