ערב גבינות ויין - הרשימה !!!

The Gunslinger

New member
לבקשת הציבור.. ../images/Emo21.gif

פסטו ---- חומרים: 2 כוסות עלי בזיליקום טריים ולא מוכתמים 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת 1/2 כוס שמן זית 2 כפות צנוברים 2 שיני שום קלופות ומעוכות 1/2 כפית מלח, או לפי הטעם הכנה: שמים את עלי הבזיליקום, הגבינה הצנוברים השום והמלח במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, ומעבדים תוך זילוף איטי של השמן. במהלך העיבוד מפסיקים מדי פעם את פעולת המעבד, מסירים במרית את הפירורים שדבקו בדפנות ומוסיפים לרוטב. הרוטב צריך להיות חלק וסמיך. אם הוא סמיך מדי, מוסיפים עוד שמן זית. בתאבון!!

cohen_m1

New member
ערב גבינות ויין

אני אביא יין ביתי אדום זיתים ומלפפונים חמוצים. חברה שלי אמרה שתכין משהו על בסיס טופו

אני יכול להביא

שתי קופסאות של גבינה בולגרית בשל מוצאי עלי להוכיח זאת. וגם בקבוק שתייה אם צריך שיהיה לפי סכום ההשקעה.

r i p l y

New member
רק תעשה טובה.....

מתחננת...! לא של תנובה זה על הפנים זה הרבה מלח עם קצת גבינה שטראוס הכי טעימים.

אני אביא יין

אלא אם כן יש מספיק. ליאן- אני מציעה שתעשי סיכום ביניים ונראה מה נשאר ומה צריך.

ברק013

New member
ש-ל-ו-ם

אני אביא גבינות קשות - אני אבחר איזה 3-4 מהרשימה ואביא איתי. ואולי גם בירות - אם יכנס בתקציב. יש העדפות על הבירה ? עוד 11 יום ו-13 שעות (אבל מי סופר..)

Yaniv-DC

New member
צוחק... ´סתכל ימינה...

בבירות אני קצת חלש, ואם כבר אני שותה אז זה יהייה גינס או קילקני. באלכוהול אני קצת יותר כבד, ונוטה יותר לכיוון הבלו מוטורסייקל וסקס און דה ביץ´ - שתי דוגמאות טובות
חוצמזה, גם ככה אני לא אהייה שם, למרות שליאן הזמינה אותי נורא יפה ובאופן אישי, פשוט עם כל המעבר דירה איi לי כל כך 849 דולר פנויים... פעם אחרת

ברק013

New member
גינס בחירה מעולה, למרות שאני בעצם

לא חובב אלכוהול משום סוג. בקשר למגיע / לא מגיע - לא הבנתי זה בעיה של זמן או כסף, כי אם של כסף, אז שכח מלהביא דברים, היין שלך עלי,רק תגיע.
עוד 10 ימים ושעתיים (אבל מי סופר..)

Yaniv-DC

New member
וושינגטון DC

כי הדרכים הפתלתלות של החיים הביאו אותי לכאן ויצרו לי חיים חדשים מהם אני נהנה כבר שנתיים ושלושה ימים. כי כאן יש לי את שתי העבודות שלי. כי הפאבים פה טובים יותר. כי המועדונים פה טובים יותר. כי פה לא צריך לדפוק חשבון לאף אחד, אף אחד לא דוחף את האף שלא לאן שלא צריך. כי כוווולם אומרים לי hi, how are you במעלית (מי אמר שצביעות זה רע?) כי הממשל הסכים לתת לי ויזה כי סופסוף גם הבנק הסכים לתת לי ויזה...
וכי התרגלתי ועוד אין לי את הפיתוי לחזור, בינתיים (כשמתגברים על הגעגועים העזים לחברים ולמשפחה ואבאמא
) עכשיו אני רק מקווה שכל הטוב הזה ימשיך עם בואו של ירון, הבוס החדש. פחד אלוהים.

Yaniv-DC

New member
אני רב תכליתי.

מקריירה מפוארת שהתחילה בעבודה בסניף הברגר קינג הראשון שנפתח בארץ, דרך שרות הלקוחות של סלקום - הגעתי אל השלב בו אני, סיוטה של כל מורה (שתי מורות נאלצו לתת לי סטירה. הן כמובן כבר לא מורות) מלמד כאן עברית ויהדות בתנועה הרפורמית, אחה"צ וראשון בבוקר. במהלך השבוע בבקרים אני משמש כמפיקו המסור והנאמן של גיל תמרי והחל מה-2.9 אשמש כמפיקו המסור והנאמן של ירון דקל.

ברק013

New member
סלבריטי מה? - אל תשכח אותנו

לכשתיהיה מפיק גדול! אתה וסטיבן.ש ממש ככה ||

למעלה