לבקשת הציבור.. ../images/Emo21.gif
פסטו ---- חומרים: 2 כוסות עלי בזיליקום טריים ולא מוכתמים 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת 1/2 כוס שמן זית 2 כפות צנוברים 2 שיני שום קלופות ומעוכות 1/2 כפית מלח, או לפי הטעם הכנה: שמים את עלי הבזיליקום, הגבינה הצנוברים השום והמלח במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, ומעבדים תוך זילוף איטי של השמן. במהלך העיבוד מפסיקים מדי פעם את פעולת המעבד, מסירים במרית את הפירורים שדבקו בדפנות ומוסיפים לרוטב. הרוטב צריך להיות חלק וסמיך. אם הוא סמיך מדי, מוסיפים עוד שמן זית. בתאבון!!