מה מכינים לחג?

nati57

New member
ציקימינגו

תודה על התשובה המפורטת. אם לא בשר שפונדרה אז על איזה נתח אחר אתה ממליץ? והאם רק טרי או קפוא? תודה ענת
 
במקום עבודתי אני יכול לקחת קפוא או טרי

אני מעדיף קפוא .. אני אישית חסיד האונטר ריב מס.2. הבשר העסיסי ביותר לטעמי..טוב יותר מהסינטה היבש ואפילו מהכתף מרכזי אפשרות נוספת פוליקה מס.5 ארצות היבוא לפי סדר העדיפות מהראשון לאחרון בהתאמה 1.פולניה.2ארגנטינה.3.סין.4.אורגוואי.5.ברזיל צ'י
 

prizman

New member
מאחר ולא נשאלתי

לא אענה שבשר טרי משובח בהרבה, אבל בתנאי שנקנה ממקור משובח. בשר טרי ישראלי יכול בקלות להיות גם גרוע, צריך לבחור קצב שמבין.
 

אליה ל

New member
אצלנו זה ממש משעמם חבל"ז ../images/Emo7.gif

ראש השנה וערב ליל הסדר נראים כמעט אותו הדבר בשינויים קלילים. אז על השולחן - גפילטעפיש- (גיסתי אשת אחי מכינה ואצלם גם נהייה. כבד קצוץ - נדמה לי שגיסתי או אחותי. מרק - גיסתי שתחייה לשון בפטריות - אחותי שתחייה חיים ארוכים ומאושרים אורז / אפונה - גיסתי שתחייה בבריאות ואושר סלט ירקות - חתוך קטנטן - התמחות של אחיינתי הבכורה מבין חבורת האחיינים עוף בדבש יין וסויה - אני שאחיה גם אני באושר ועושר. מוס שוקולד - אחותי שתחייה ברוב מתיקות האמת היא שבראש השנה בעבר כשהיינו נפגשים אצלי בבית כשעוד הייתי במרכז הייתי מגוונת עם הודו ממולא (אמריקאי) או עם אווז צלוי אבל.......... חבורת האחיינים המפחידה שלי אינה מוכנה לסטות מהתפריט שלעיל בחגים ויש להם נטייה לאיים עלינו שמא נעז לשנות ולגוון. בעבר הרחוק יותר היו אצלנו עוד כל מיני תבשילים על השולחן אחר כך החלטנו שאי אפשר לאכול יותר מדי ואפשר להסתפק בתפריט הזה. ברכות
 
אולי משעמם אבל נראה טעים

ואפשר כל פעם לעשות עוד מנה אחת, יותר מיוחדת, לשם הגיוון - מבלי לגרוע מהתפריט שהאחיינים מתעקשים עליו :)
 
למעלה