תודה רבה ../images/Emo140.gif
תודה רבה לכל המברכים, גם בשירשור האחר (למרבה הצער אי אפשר לשרשר אותו כי הוא לא הודעה ראשית)
אני שמח שנבחרתי בצורה כל כך דמוקרטית, כמועמד יחיד ללא מתנגדים, כמו בשאר אל אסד
אני רוצה להודות במיוחד ל- 2_be, האם המייסדת של הפורום, שבלעדיה לא היתה כאן קהילה מגובשת. לז. מני ואושרית (לטינית בנשמה) שדאגו לפורום בתקופת המעבר. וכמובן לפלג (pelegs) שבלעדיו עוד הייתי מחפש את משרדי תפוז, או את רמת-גן... להלן חוקי הפורום החדשים: 1. כל ההודעות צריכות להיכתב בארמית מערבית (כל ניב מותר), אחרת תמחקנה. 2. כל הודעה שלא נפתחת ב-"בשמא דקתולהו רחמן רחמניא, שלמא לכון ורחמי קתולהו וברכתוהי" תמחק ללא אזהרה. 3. סעיפים 1 ו-2 ייכנסו לתוקף רק when the stars are right וקתולהו ישלוט בעולם, כך שיש זמן, ואין צורך להאיץ את לימודי הארמית
ויותר ברצינות, הסתדרנו עד עכשיו טוב מאוד ואני לא מתכוון לעשות שינויים דרסטיים. אף על פי כן, אני מנצל הזדמנות זאת לבקש מאנשים לשרשר שאלות דיונים דומים בשביל לא להציף את הפורום. כמו כן, אני מבקש להוסיף הסתייגות מתאימה כשעונים על שאלה שהיא לא תחום ההתמחות של העונה. אין בושה בלהגיד "ראיתי פעם בטלוויזיה ש..." או "זה לפי מתמטיקה שאני המצאתי ורק אני משתמש בה". זה נותן פרופורציה טובה יותר על התשובה, ומוציא את הכותב "פחות טמבל" אם מתברר שטעה. עוד דבר חשוב: עד עכשיו פוליטיקה לא נכנסה לכאן, ואני מבקש שזה יימשך כך. אני כרגע לומד את "כוחות העל" ומתכוון לנסותם בזהירות המתבקשת. בקרוב אעשה קצת סדר ואספר לכם חוויות ממסעותי בגושדניה הגדולה.