אחמס על הצבע החדש

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
../images/Emo49.gif אחמס על הצבע החדש ../images/Emo13.gif

אז מגיע לך שרשור חדש ומיוחד. מקווה שתהנה בפורום גם כשאתה בחליפה כחולה. שיהיה בהצלחה
ולשאלות, אתה יודע, אני תמיד פה במרחק מסר

Jen77

New member
למרות שאני לא שייכת לפה..

מזל טוף! בהצלחה בניהול הפורום
יום טוב...

Eternal Thought

New member
יחי אחמס1

מי ייתן ויוג סות'ות' ייתן לך מחוכמתו הרבה על המרחב והזמן ובכך תנהל את הפורום בצורה היעילה ביותר. מקווה שפולחני קת'ולהו ירבו בתקופת שלטונך ויוכח קיומם של הקת'ולהואינים בעלי הספין המרובה.

מזל טוב!

אני מקווה שתקפיד פה על 3 חוקי הרובוטיקה של אסימוב. לא כמו המנהלת הקודמת שבתקופתה רובוטים רצחו פה אנשים חופשי חופשי...

SpyKid

New member
תלוי מה שלושת הראשונים ../images/Emo3.gif

אבל בעקרון, אולי זה? "A robot may not harm humanity, or, by inaction, allow humanity to come to harm"

kaplanal

New member
החוק ה4

רובוט לא יכול פגוע בעצמו,אלא אם כן זה סותר שלושת החוקים הראשונים.

SpyKid

New member
ברכות! ../images/Emo24.gif

מי יתן ותזכה לברכתו של קת'ולהו, והקת'ולהויונים יחשפו את סודם הפיזיקלי בפניך!

אחמס1

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל המברכים, גם בשירשור האחר (למרבה הצער אי אפשר לשרשר אותו כי הוא לא הודעה ראשית)
אני שמח שנבחרתי בצורה כל כך דמוקרטית, כמועמד יחיד ללא מתנגדים, כמו בשאר אל אסד
אני רוצה להודות במיוחד ל- 2_be, האם המייסדת של הפורום, שבלעדיה לא היתה כאן קהילה מגובשת. לז. מני ואושרית (לטינית בנשמה) שדאגו לפורום בתקופת המעבר. וכמובן לפלג (pelegs) שבלעדיו עוד הייתי מחפש את משרדי תפוז, או את רמת-גן... להלן חוקי הפורום החדשים: 1. כל ההודעות צריכות להיכתב בארמית מערבית (כל ניב מותר), אחרת תמחקנה. 2. כל הודעה שלא נפתחת ב-"בשמא דקתולהו רחמן רחמניא, שלמא לכון ורחמי קתולהו וברכתוהי" תמחק ללא אזהרה. 3. סעיפים 1 ו-2 ייכנסו לתוקף רק when the stars are right וקתולהו ישלוט בעולם, כך שיש זמן, ואין צורך להאיץ את לימודי הארמית
ויותר ברצינות, הסתדרנו עד עכשיו טוב מאוד ואני לא מתכוון לעשות שינויים דרסטיים. אף על פי כן, אני מנצל הזדמנות זאת לבקש מאנשים לשרשר שאלות דיונים דומים בשביל לא להציף את הפורום. כמו כן, אני מבקש להוסיף הסתייגות מתאימה כשעונים על שאלה שהיא לא תחום ההתמחות של העונה. אין בושה בלהגיד "ראיתי פעם בטלוויזיה ש..." או "זה לפי מתמטיקה שאני המצאתי ורק אני משתמש בה". זה נותן פרופורציה טובה יותר על התשובה, ומוציא את הכותב "פחות טמבל" אם מתברר שטעה. עוד דבר חשוב: עד עכשיו פוליטיקה לא נכנסה לכאן, ואני מבקש שזה יימשך כך. אני כרגע לומד את "כוחות העל" ומתכוון לנסותם בזהירות המתבקשת. בקרוב אעשה קצת סדר ואספר לכם חוויות ממסעותי בגושדניה הגדולה.

ailag

New member
../images/Emo49.gif לאחמס!

המון בהצלחה! נ.ב. אתמול השקיתי את הגינה וצוללת נפלטה מהצינור.

pelegs

New member
מזל טוב מזל טוב

מי יתן ותבקר עוד רבות בעירנו הקדושה, הלו היא רמת-גן רבתי ("תל-אביב" בפי העם)

aetzbar

New member
ברכות והצלחה לאחמס 1

מי יתן ותנווט את הפורום החופשי והמוצלח הזה, בתבונה וברגש, בנועם ובמתינות. מזל טוב א.עצבר

למעלה