אנשים אני מצטער על הנידנוד..ו

walk alone

New member
רגע רגע רגע

איזה הופעה???? אני גרה בכפר סבא איפה מי מתי?????? פרטיםםם

ADCMAN

New member
לא יתנו לך להכנס.

כלמור, כן יתנו לך להכנס... אבל נורא מסוכן שם יש שם מין בשרותים, יכולים לאנוס אותך, לשים לך סמים במשקה(אם תקיני) או לשבור משהו בפוגו - אם יהיה

חסבי

New member
פוגו

יאללה פוגו! אתמול עשיתי פוגו בחתונה של מישי חחח נראה לי שהרסתי לי להם את החתונה אבל יאללה...

nachmi

New member
אחי הבנתי שאתה שונא אותנו..

אבל למרות הכל מה שיש לי להגיד לך זה: שהיה בננננננננננזונהההההההההההה בבארבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barboshkiss

New member
למי הגבת?

אם התכוונת לחסבי רק שתדע שהוא אמר שאתם טובים ושהוא רוצה ללכת להופעה שלכם ולא יוצא לו... אבל שיהיה

nachmi

New member
לא לחסבי ! אני יודע שחסבי

אהב את המוזיקה הוא כתב לנו בפורום !! התכוונתי לABCman

barboshkiss

New member
אהה אוקיי חחחחח

:)))) למה לא שרשרת לו? טוב לא משנה שמחה בשבילכם שהיה נחמד :]]]

Sum41xGiRL

New member
חחחח!

רוק עצמאות. פוגואים גרועים שם! שהייתי בהופעה של יו.קיי סאבס בבריטניה - פוגואים אמיתים

ADCMAN

New member
לא מוזר בכלל

תמיד יש ותמיד יהיה לא צריך פוגו פאנק רוק או פוגו הארדקור כדי לעשות פוגו(עובדה שהמטאליסטים הביאו להופעות שלהם גם תפוגו)

Cut Up Angel

New member
אני מתכוונת לזה שזה מוזר

כי לדעתי פוגואים אמיתיים זה רק בהופעות פאנק ומטאל.כי זה חזק. אתה יודע, אמיתי שמתפרעים בו. לא כמה כאפות. [סביר להניח שאת זה רואים בפאנק-פופ כי זה לא כ-ז-ה חזק]. למשל איך בהופעה של גרין די יגיע הפוגו לרמה של הופעה של הקז'וואלטיס?

ADCMAN

New member
מותק, אנחנו לא מדברים

על פוגואים של בלינק 182 וכאלה. מדברים על פוגואים של פאנק פופ אמיתי. תפלאי אבל שוברים שם יותר חזק מאשר במטאל(טוב לא, במטאל כולם בריונים) ראית פעם לייב של SCREECHING WEASEL או DESCENDENTS האגדיים?

Cut Up Angel

New member
לא...חחחחח

אני לא כזה אוהבת פאנק-פופ. רק קצת. אומרים לי פאנק-פופ אני ישר חושבת על בלינק.

למעלה