../images/Emo49.gifבנה../images/Emo49.gif
חבובים! היום יום הולדת לבנה, דנה..מבאר שבע(
)
יום הולדת 19
[עוד 5 דק'..אבל למה להיות קטנוניים?] אז למרות שהיא בצבא, והיא תראה את זה רק בחמישי בערב בערך.. זה בכ"ז הזמן לאחל לה מזלטוב.. תפציצו,כפרות.
---------- מרמור.. נזכרתי ששנה שעברה הפתעתי אותך ב-10/5, יום אחרי היומולדת שלך, בב"ש , כשעוד עשית בגרויות..כדי להביא לך את "הנסיך הקטן" ו"זה לא אותו דבר".. ומחר,ה-10/5, אני מפתיעה אותך במצדה-לב המדבר
, כדי לראות אותך מקבלת כומתה, כששום דבר כבר לא אותו דבר...(מלבד הגעגוע. נו,זה נדרש.) אז יוצא שכל היומהולדת הזו היא סגירת מעגל די מטורפת.. בכל אופן, אני לא ארבה במילים, כי זה לא ממש לפה.. רק אגיד שאני אוהבת אותך ברמה לא הגיונית.. (חוחה,תרגעי.) ו..אני מאחלת לך רק אושר,הצלחה,בריאות...ועוד קצת אושר. וכל הדברים הבנאליים האלו שנכתבים בכל ברכה ממוצעת.. אמן ותפוצצי עוד מיליוני פצצות תאורה,ותרגישי מאושרת. "אם מישהו אוהב פרח אחד ויחיד שאין שני לו בכל מיליוני הכוכבים, הריהו מאושר אף בהסתכלו בכוכבים כי יכול הוא לומר בליבו- 'אי שם נמצא הפרח שלי ' ". ("שאו עיניכם אל השמים ושאלו בלבכם: האם הכבשה אכלה את הפרח? ותיווכחו לדעת איך הכל משתנה...") 'הכוכב שלי יהיה לך אחד הכוכבים, ואז תאהב להסתכל בכל הכוכבים'. בקרוב קעקוע..
נ.ב.. מה שאני באמת מאחלת לך- תחתמי וויתור, ונאמר אמן.
היי שלום.
חבובים! היום יום הולדת לבנה, דנה..מבאר שבע(