בנה

Z A M i

New member
../images/Emo49.gifבנה../images/Emo49.gif

חבובים! היום יום הולדת לבנה, דנה..מבאר שבע(
)
יום הולדת 19
[עוד 5 דק'..אבל למה להיות קטנוניים?] אז למרות שהיא בצבא, והיא תראה את זה רק בחמישי בערב בערך.. זה בכ"ז הזמן לאחל לה מזלטוב.. תפציצו,כפרות.
---------- מרמור.. נזכרתי ששנה שעברה הפתעתי אותך ב-10/5, יום אחרי היומולדת שלך, בב"ש , כשעוד עשית בגרויות..כדי להביא לך את "הנסיך הקטן" ו"זה לא אותו דבר".. ומחר,ה-10/5, אני מפתיעה אותך במצדה-לב המדבר
, כדי לראות אותך מקבלת כומתה, כששום דבר כבר לא אותו דבר...(מלבד הגעגוע. נו,זה נדרש.) אז יוצא שכל היומהולדת הזו היא סגירת מעגל די מטורפת.. o_O בכל אופן, אני לא ארבה במילים, כי זה לא ממש לפה.. רק אגיד שאני אוהבת אותך ברמה לא הגיונית.. (חוחה,תרגעי.) ו..אני מאחלת לך רק אושר,הצלחה,בריאות...ועוד קצת אושר. וכל הדברים הבנאליים האלו שנכתבים בכל ברכה ממוצעת.. אמן ותפוצצי עוד מיליוני פצצות תאורה,ותרגישי מאושרת. "אם מישהו אוהב פרח אחד ויחיד שאין שני לו בכל מיליוני הכוכבים, הריהו מאושר אף בהסתכלו בכוכבים כי יכול הוא לומר בליבו- 'אי שם נמצא הפרח שלי ' ". ("שאו עיניכם אל השמים ושאלו בלבכם: האם הכבשה אכלה את הפרח? ותיווכחו לדעת איך הכל משתנה...") 'הכוכב שלי יהיה לך אחד הכוכבים, ואז תאהב להסתכל בכל הכוכבים'. בקרוב קעקוע..
נ.ב.. מה שאני באמת מאחלת לך- תחתמי וויתור, ונאמר אמן.
היי שלום.

בנהההה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב יקירתי
המון אושר עושר אהבה והצלחה (וקצת גימלים נו..
)
את כ"כ מיוחדת, ומלאת אהבה... ועכשיו חוזרים אליי הימים בת"א של החופש הגדול הקודם
(נו צאי לאיזה רגילה לדירה של אחותך
) והנסיעה לאריאל
וכמה שאת חסרה לי....
תשמרי על עצמך פיטר פן קטן.
את אחת ויחידה! אני אוהבת אותך כ"כ..
שני

מזל טוב חיילת ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

יש בך רגישות יוצאת-דופן, אכפתיות, ולעתים אפטיות באופן מפתיע פתאום. אדם שלפעמים יכול להיות נורא לא צפוי, ולפעמים צפוי מאד. עם זאת, את היופי שבך רואים דרך העיניים והמבטים החצי מסתכלים, חצי מהססים. חיבוקים ממלאים, אהבה אמיתית. המון המון רגש. מרגישים את השינוי שבך, גם מרחוק וגם מבלי לדבר איתך. משהו באוויר. יש בי משהו שאומר שהפעם זה לטובה, כל השינוי הזה. שהפעם את תצאי שלמה ומחוזקת. עם הדרך שתבחרי בה ועם עצמך.. היית צריכה למצוא תעסוקה, מסגרת, משהו שיגיד לך מה, מתי ומי, בשביל למצוא את עצמך. והנה לך. אני מקווה שאת מוצאת את עצמך שם, יום יום, ואני מאחלת לך את כל הטוב, האושר והחיוכים המספקים שקיימים בעולם שלך. בעולם כולו בעצם. את משהו מיוחד מאד. ואני אוהבת אותך, את מי שאת ואת מה שאת יודעת לתת. [בצורה הכי כנה שאפשר..] האמת שאני גם די מתגעגעת. (אשמח לראות אותך בקרוב..) המון המון אהבה, שנים מלאות בבריאות, שמחה וכיף.
אני כאן עדיין, לכל דבר.
ענבר.

ליאןןן

New member
בנה ../images/Emo24.gif

שיהיה באמת רק טוב. ואינסוף חיוכים. את משהו מיוחד.. מזל טוב

תומע79

New member
../images/Emo34.gifילדה יפה.. ../images/Emo9.gif

כבר כמעט 3 שנים שאני מכירה אותך.. אני חושבת שאת האדם שתפס לי את הכי הרבה מקום בלב. את מדהימה,מקסימה,מתוקה,מקשיבה,נותנת..ואין עוד בעולם בן אדם כמוך! אני אוהבת אותך עד אין סוף,ומאחלת לך אושר אושר אושר ורק אושר.. שתצליחי,תתקדמי,תטפסי,תעלי,והכל עד שתרגישי שמיצית את עצמך עד אפס. לא מאמינה שאת כבר בת 19.. אני זוכרת את יום ההולדת 17 שלך.. את מלאך,את פשוט מלאך. אוהבת עד השמיים ובחזרה כפול מליון שתהיה היומולדת הכי מדהימה בעולם רק כייף ואושר! אוהבת,תום.

חמדונה

New member
אני אפילו לא בנה וריגשת אותי.

בנה, מזל טוב ובהצלחה וכאלה, וקחי תחיים בכיף.

בננהההההההה

אהבת חיי
מזל טוב יא חיילת חתיכה שכמותך
שנים של הגשמת חלומות שנים של חיוכים והצלחה בכל מה שרק תרצי ואל תשכחי שאני מתה עלייך ואני כל כך מתגעגת
יפית

בובה,

וואו, את כבר בת 19. כמה מפחיד. וכמה השתנית, ואני באמת חושבת שהשינוי לטובה. פתאום נהיית כל כך חזקה, וכל כך את. ואת פורחת, וכל כך כיף לראות את זה. ילדה מדהימה שלי, שיהיה לך המון המון מזל טוב. אני מאחלת לך שיהיו לך עוד הרבה שנים שתוכלי לראות בהם רק את הטוב, ושיהיו לך עוד הרבה שנים שתוכלי רק לפרוח ולגדול. ולהיות מאושרת. אני אוהבת אותך, ומתגעגעת!!!

בנה יקרה ../images/Emo65.gif

הייתי רוצה לאחל לך כ"כ הרבה אבל אני לא כ"כ טובה במילים. רק רציתי לומר שאת פשוט בחורה מדהימה ומגיע לך הרבה אהבה,חום ורק טוב.... שיהיה לך יום מקסים. אוהבת ומחבקת, הילה.

little WhiSper

New member
בנה!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לצערי אני לא מכירה אותך מספיק, אבל את בהחלט משובחת
מזל טוב בובה, רק אושר טוב והצלחה.

The Kinslayer

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif

אוהב אותך מאוד מאוד מאוד

izzys

New member
מזל טוב ילדה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

כל האושר והשקט שבעולם. את יחידה ומיוחדת, תשמרי עלייך. אני אוהבת אותך, זוכרת?
, מור.

RtOoNmY

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

בנה! אני זוכרת במפגש הראשון שלי שאני עמדתי שם לא מכירה אף אחד, ואת ישבת עם כל החבר'ה.. וראית אותי לבד.. קראת לי ושילבת אותי עם כולם.! את בן אדם מדהים והלוואי והיה יוצא לנו להכיר קצת יותר טוב.. אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם.. רק תהיי שמחה ובריאה.! אוהבת מלא.. רוני

למעלה