בנה

אחות אהובה שלי.

נשמתי,כפרתי,אהובתי,פיצקו קטני שלי. סליחה על האיחור הקל,לא הייתי בבית כבר כמה ימים. את , אחד הדברים הטובים שקרו לי. את ריגשת,החיית,הארת(מהמילהאור:),חיבקת,והערת כשהיה צריך.בדיוק כשהיה צריך. את נכנסת לי ללב כל כך עמוק שעם כל הכעסים,עם כל המרחק,עם כל הרגעים הקשים תמיד יש לך כל כך הרבה מקום,תמיד תיהי. את כל כך הרבה. אבל כל זה לא לפה בכלל.. את כל המילים שיש לי את תקבלי בנפרד עוד השבוע. אני אוהבת אותך כל כך. מזל טוב בוב.

Dug E

New member
המון מזל טוב כפרע!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

את לא יודעת בכלל עד כמה אני מתגעגע. מקווה שטוב לך שם בצבא.. לא דיברתי איתך מאז בוקר הגיוס
! אז דברי איתי כבר יחשה! וסתם צירפתי תמונה מהיום שהכי נהנתי איתך בעולם
.

קצת באיחור...

נסיכה שחורה - יהורם גאון נסיכה שחורה שלי כולה קטיפה או משי והמוזות מרקדות סביבה כל היום נסיכה שחורה שלי כל המוזות כל התשע מרעיפות עלי אהבה וחום נסיכה שחורה שלי או מוזר נגע בה תוך דקה היא נעלמת אחר כך היא שבה נסיכה שחורה שלי חבצלת על ליבה לפעמים היא מאוהבת או בוכה ללא סיבה אהה נסיכה שחורה שלי כולה קטיפה או משי והמוזות מרקדות סביבה כל היום נסיכה שחורה שלי כל המוזות כל התשע מרעיפות עליי אהבה וחום נסיכה שחורה שלי לבד ביער פרא ציפורים ססגוניות שומרות על סודה מחוללת לעצמה חרש משוררת את נפשי חופנת היא בכף ידה נסיכה שחורה שלי כולה קטיפה או משי והמוזות מרקדות סביבה כל היום נסיכה שחורה שלי כל המוזות כל התשע מרעיפות עליי אהבה וחום נסיכה שחורה שלי אננס פפיה עם עצמה היא משוחחת לעצמה היא חיה נסיכה שחורה שלי צל בנוף חיי ואולי היא שי שאף פעם לא ניתן לי ולא ינתן לי כל ימי נסיכה שחורה שלי כולה קטיפה או משי והמוזות מרקדות סביבה כל היום נסיכה שחורה שלי כל המוזות כל התשע מרעיפות עלי אהבה וחום מזל טוב יפיופה

moshe butt

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo204.gif

שיהיה לך מזל טוב י'ילדה יפה שכמותך!!! המון אושר, בריאות, הצלחה, מזל ואיך אפשר בלי אהבה
שיהיה לך אחלה יום הולדת חמודה
-משה-

למעלה