טירוני השריון מרץ 2005 ...

../images/Emo49.gifטירוני השריון מרץ 2005 ...

סיימו את הטירונות, והיום נערך טכס ההשבעה בלטרון לאחר שצעדו במשך כל הלילה במסע כומתה.
הטכס נערך במתכונת קרבית, כלומר על מדי ב'. חבל שערכו את הטכס בשעות לפני הצהריים מאחר וכל בני המשפחות סבלו מהחום הכבד ששרר היום באיזור. בהצלחה לכולם בהמשך הדרך.

oshiko

New member
../images/Emo49.gif ברוך הבא למשפחה

מעניין שבשיריון קודם עוברים טירונות, אחר-כך נשבעים. השיריונרים כנראה יותר זהירים בהתחייבויות שלהם
במקומות האחרים זה "נעשה ונשמע" - קודם נשבעים ללא סייג, אחר-כך מבינים על מה ... בהצלחה בהמשך מכל הפורום.

poli55

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif לשיריונר../images/Emo20.gif

מזל טוב ובשעה טובה לבן ולכם

אימשל2

New member
ברוכים הבאים !

בהצלחה בהמשך. על החוויות שלנו מהצמ"פ כבר כתבתי לך...

רוני61

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif בקרוב אצלינו

אנחנו מסיימים בשבוע הבא. גם בתותחנים הטקס הוא בשעות החמות מקווה שנשרוד........ במיוחד אחרי צעידה של הקילומטרים האחרונים.

../images/Emo51.gifאת כל החומר שלך על הצמ"פ

הוא קרא והפנים, אך היום במקום לצמ"פ לקחו אותם לצפון הנגב לתדרוך והכנות לקראת ההתנתקות. טקס ההשבעה למרות החום היה מרגש, וכנראה שבכל טקס ובכל חיל הנוסח של לקטוף את פירות החינוך שלנו, תופס.(גם אצלנו הקריאו את זה). וזו גם התחושה שלנו כהורים כשאנו מביטים בהם עומדים בדום מתוח במסדר ונשבעים. ואני קורא את התגובות והעצות של פולי ושל אמשל2 וכל יתר האמהות והחברות של, בפורום הזה וחושב שאתן בהחלט ראויות למלוא הערכה על האופטימיות שאתן מקרינות ועל החששות והדאגה שבודאי עוטפים אתכן ובכל זאת מצליחות להדחיק הכל ולהפגין אהבה וגאווה.

למה פתאום זה "אנחנו ואתן"? ../images/Emo9.gif

גם אם תספר לי מאה פעמים שאתה לא דואג - אני לא אאמין.... יש "לכם" (הגברים) יתרון אחד(!) - מישהי בהורות ובזוגיות כבר לקחה על עצמה את הג'וב של הדאגנות והיא עושה את זה מצויין - אז למה ש"אתם" לא תשחקו את הגיבורים והחזקים, ואפילו תטפחו לנו על הכתף בהערכה ובהערצה, אה?

אימשל2

New member
נכון במאה אחוז

בכל פעם שאני מפגינה חוסן יוצא דופן ומצליחה לשכנע את עצמי שלא לדאוג, נבקעים הסדקים בחוסנו הפנומנלי של אישי והחרדה שלו פורצת דרכם. בשבוע שעבר, כשהבן חזר לבסיס, לא קיבלנו ממנו טלפון שהוא הגיע, למרות שהוא מקפיד לעשות את זה. באותו הלילה, לא קיבלנו טלפון או SMS, כפי שקורה בד"כ (אלא אם הודיע מראש שהוא בשטח ולא יתקשר). באותו השבוע הייתה ההסטריה סביב החטיפה שלא הייתה של חיילים בשכם. ההסטריה העלתה על פני השטח את החשש הכבד שיש בצה"ל מחטיפת חיילים. כמובן שהחרדה מאיימת להשתלט ביום שכזה. הפעלתי את הרציונאל ואמרתי לעצמי שבמקרה זה תקפה האמרה "NO NEWS GOOD NEWS", חשבתי שאם הבן אכן לא היה מגיע לבסיס כבר היו יוצרים אתנו קשר מהצבא. כמו כן הזכרתי לעצמי שכבר היו מקרים בודדים שכאלה ותמיד היו לכך הסברים הגיוניים. ביום שני בבקר, האבא האמיץ של החייל הסתובב כמו ארי בסוגר. אני דווקא השתכנעתי שככל שעובר הזמן, אם לא שמענו מהמפקדים שלו, הסימן שהכל בסדר הולך ומתחזק. ככל שבטחוני התחזק, כך החרדה של אישי הציפה אותו. בסוף, ביום שני בצהרים, התברר שהסוללה שלו נגמרה ובלילה הם היו עסוקים בבסיס בפעילות טכנית כלשהי שמנעה ממנו לצור קשר. זה נכון גם לגבי הבן השני. ככל שמועד הגיוס מתקרב, צצים כל מיני בקיעים שמשדרים את החשש שלו מהשרות הקרבי שלו.

../images/Emo178.gifאוי, היכן כתבתי"אנחנו ואתן"?

בודאי שאני דואג, ועוד רבים כמוני אם לא כולם. אך כשקוראים את ההודעות שלכן בפורום המנוסחות ומשדרות אופטימיות אתן בהחלט ראויות להערכה.
למען הסר ספק, תוכן תגובה זו מהווה פירגון ואמפטיה לכל חברי הפורום

oshiko

New member
בן-עמי - תודה על הדיווח המצולם

הוספתי לגלריה בקטגוריה "טקסי סיום"

אימשל2

New member
איזה יופי, מעלה זיכרונות.

כמה טירונים היו בטקס? זה איך שהוא נראה דליל יותר מההשבעה של השריונר שלנו.

poli55

New member
../images/Emo140.gifיופי של תמונות ../images/Emo24.gif

שלום רב יופי של תמונות כמה זמן צעדתם עם החיילים זה לא היה קשה לראות אותם בבסוף המסלול זה כל כך מרגש לראות אותם ואותכם צועדים
כל הכבוד להורים ולשריונרים

למעלה