../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo66.gif על המחמאות
מרגע שהבן התגייס וקיבל את החלטה ללכת לקרבי אנחנו איתו כל המשפחה אמרתי לעצמי שאני חושבת רק חיובי (וזה לא פשוט עברנו הרבה מאוד ) ולכן אני כל הזמן מנסה לחפש רעיונות ודברים טובים להכין לשלוח ולארגן . בהתחלה כל שיר ברדיו וכל שאלה גרמו לדמעות לרדת לבד
וזה שיגע את המשפחה ) והיום אני יודעת שברגע שהוא יכול להתקשר הוא מתקשר בכל רגע יש הסכם שהוא יכול להתקשר בכל שעה במהלך היום ולילה . אפילו ב4 לפנות בוקר (למרות שברגע שקיבלנו את השיחה רעדנו מפחד ) אישי דואג לא פחות ממני הוא מתקשר אליו הרבה יותר ממני ברגע שאישי לחוץ הוא מתקשר אלי ומתחיל "להציק" לי וזה מתחיל בשאלה יש חדש ? דיברת כבר עם הבן? תבדקי מה קורה עם החברים האמהות ומשהו נחמד
שכחתי לספר בטקס סיום קורס מכי"ם הבאתי קונפי(זיקוק שמעיף ניירות ) ובסיום שירת התקווה הפעלתי את הקונפי ואז עפו באויר פיסות נייר בכל הצבעים שהתאימו לכל היחידות וכל הילדים הקטנים רצו ואספו היה ממש נחמד אימא של צנחן
מרגע שהבן התגייס וקיבל את החלטה ללכת לקרבי אנחנו איתו כל המשפחה אמרתי לעצמי שאני חושבת רק חיובי (וזה לא פשוט עברנו הרבה מאוד ) ולכן אני כל הזמן מנסה לחפש רעיונות ודברים טובים להכין לשלוח ולארגן . בהתחלה כל שיר ברדיו וכל שאלה גרמו לדמעות לרדת לבד