../images/Emo51.gifרבה יקירי אוהבת אתכם מה../images/Emo23.gif
וחייבת לכם כמה מילים, אתם יודעים כשפנו אלי מהנהלת הפורומים ובקשו ממני לנהל את הפורום הזה, החששות שלי היו רבות, חששתי למערכות היחסים שלי עם חברי וחברותי שפרשו מכאן חששות שהוכחו נכונות. חששתי שלא יהא לי מספיק זמן לעשות כל שצריך עבורכם וגם זה מעט נכון , חששתי שיהא מי שיכעס עלי כאן ואני מול כעס ורוגז הרי נשברת רק מול טוב אני מתחזקת. חששתי מכל מיני טרולים שיגרמו לי להתנהל לא על פי דרכי , ודרכי היא דרך השלווה והקבלה , לא אוהבת לעשות נו נו נו לא אוהבת למחוק הודעות מאוד לא אוהבת לחסום משתמשים. לשבכחם ולשמחתי אומר שנתבדתי כמעט בכל אתם התגלתם כחברים אמיתיים וראויים, יש ימים רבים שאני נכנסת לפורום וענינית אין לי מה להגיב ואני מטיילת קוראת ה כ ל ופשוט נהנית מהרצון הטוב מהסבלנות שיש לכם האחד כלפי השני מפעם לפעם אתם מביעים דעה שלא קשורה לאוכל אבל אני גאה לומר שהכל ברוח טובה ובשפה ראויה. היום אני יכולה לומר ב
שלם שאני שמחה שלקחתי על עצמי את נהול הפורום הזה שמחה על השותפות עם טל של שחר, שותפות מדהימה למרות המרחק הפיזי ביננו אנחנו תמימות דעים כמעט בכל , אוףףףףףףףףףףףףף כמו תמיד אני כל הזמן מדברת הרבה אז בקיצור ולענין אוהבת אתכם את הפורום הזה שהפך להיות ה
השלישי שלי, כן ראשית ביתי משכבר הימים, שנית הפורום שהקמתי ואתם שלישים אבל האהובים עלי ביותר. פנינה