יומולדת שנה לפורום ואתם....

Raph Rulz

New member
../images/Emo49.gif יומולדת שנה לפורום ואתם....

מוזמנים לסכם תקופה
, לערוך רשימת חברים עדכנית
, סתם להגיד מה אתם חושבים עליו
וכל מה שעולה לכם בראש (כמובן ברכות ליומולדת...) חסר למי שיעדר מרשימת המגיבים!!! רפאל

LISA AND JUSTIN

New member
שלללוום..

ת'אמת..הפורום נמאס לי.. בגלל זה אני לא פה.. אבל אני עדין חולה חולה חולה ושוב חולה על ג'סטין!!

Justin RuLeZ

New member
מזל טוב לפווורררוווםםםםם

הוא בן שנה חחחח גדלנו בשנהה.. אני הייתי מתחילת הפורום ואני יכולה להגיד שבהתחלה היו אולי רק 3 ילדים ועכשיו אנחנו מלא כל כך טוב לראות את זה חבל על הזמן אנחנו פורום נורא מגובש והכל למרות שלא עשינו עדיין פגישת פורום עברנו הרבה מנהלים בזמן הזה ועכשיו אני מקווה שמיכלי תישאר מנהלת הפורום שלנו! אז שייהיה עוד הרבה ימי הולדת כאלה לפורום שלנו מזלללל טוווובבבבבב!!! מואאההה...

Justified

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gifמזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב לפורם הכי טוב שיש בעולם עם המנהלת הכי מושלמת שיש אני חדשה פה ומאוד כיף לי להיות פה תודה לכולם
אוהבת את כולכם ושוב מזלללללללל טוב ביי

jt fan

New member
../images/Emo49.gif

יאאאאא אני לא מאמינה שכבר עברה שנה
לפורום המהמם שלנו
חולה עלייך פורום
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת ל-פ-ו-ר-ו-ם
*מסכמת*
אממממ אני פה כבר בערך שנה..נרשמתי לפורום בחופש הקודם..ואני רוצה להגיד שהיה לי ממש כיף פה ואני מקווה שימשיך להיות.. וזה שנהייתי מנהלת זה הדבר הכי טוב שקרה לי..אמממ...בשנה האחרונה..חחחח וזה תמיד יהיה המקום הראשון שאליו אני נכנסת איך שאני מדליקה את המחשב
ואני חולה על כווולם, ואני שמחה שהכרתי כל אחד פה אישית
שירן,מיכל,טל,ספיר,ליסה,רפאל,נועה,מאיה,רינת,לינוי,נועם,מיטל,עדי,שירה, חן אוהבת אתכם
פורום 808 ב
רולז

justinnn

New member
אחחחח כבר שנה!

אני זוכרת ת'פורום הזה שהוא נפתח!!! אני זוכרת מה רפאל עשה כדי שהוא יפתח!!! והוא נפתח!!!!!!! ועברה שנה!!! כל כך מהר!! והוא גדל!!! ועכשיו אנחנו דיי הרבה אנשים!!! והוא אחלה...אין כאן..עבריינים חחחח או...שקרנים..או לא יודעת מה חחחחחחחח וכולנו אוהבים את ג'סטין! וזה מה שהיה לי להגיד! ביי! טחחחח

חחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!

אז באמת מזל טוב לפורום הכי פצצה בעולם! כבר עברה שנההההה!!!! זה היה נראה פחות.. אז שיהיה לו עד 120 שנה.. חחחחחח ואולי בזמן האחרון אני לא ממש מגיבה בפורום אבל אני קוראת הכל.. חולה עליכם! ואני מקווה שהוא ימשיך לשגשג <חחחחחחחח> עוד הרבה הרבה שנים..

NarihS

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לפורום../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לפורום!!!
אני רוצה להגיד שהפורום הפך ליהיות חלק מהחיים שלי
אני פה מהיום השני של הפורום
אני פשוט חולה עליו
ועל כל מי שבתוכו
אני מתה עליכם בנות
ועליך רפאל
ואני לא חושבת שאני יעזוב אי פעם
ניסיתי להישתלב בפורום אחר( אורלנדו בלום
) ופשוט לא הצלחתי
אני לא מכירה שם אף אחד, אני לא יודעת מה הולך שם
וכשאני נכנסת לפה אני מרגישה בבית
אני מכירה פה את כולם
ואני יודעת שכולם נחמדים פה
נועה אני יודעת שרבנו מלא פעמים אבל אני מתה עליך ילדה
ואני מצתערת על כל הריבים שלנו
בקיצור אני רוצה להגיד שאני לא חושבת שקיים פורום יותר
מזה
ושתמיד הוא ימשיך ליהיות כזה
מתה על כולכם
חג לו שמח וזר לו פורח
היום יום הולדת לפוווורוום

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

יאאא מזל טוףףףף
שיהיה לו עד 120!!!

jenngirl

New member
***אעזוב,לא יעזוב../images/Emo82.gif

גאד מתי תלמדו עברית כבר?

מה יש לך?! עד שאת כבר נכנסת

מתישהו לפורום אז את מתחילה להתעצבן על כולם?! תתחילי להרגיע!

jenngirl

New member
אני לא מתעצבנת../images/Emo82.gif

פשוט תיקנתי אותה. את זו שנשמעת עצבנית ברוב ההודעות שלך.[או יותר נכון,המונית]

תעזבי אותה אוקיי?

מה קרה לך? נו אז טעיתי פעם אחת ואם תשימי לב אז אני אף פעם לא טועה בכתיב באמת עד שאת נכנסת לפה את כזאת מוזרה "מתי תלמדו עיברית גאאאדד" למה את חושבת שאת אף פעם לא טועה? ואם כבר מישהוא ילמד אותי עברית אז זאת בטטוח לא תיהיה את

באמת תעזבי אותי! ואני בכלל לא

עצבנית בדרך כלל! תשאלי את מי שאת רוצה! עניתי בצורה עצבנית כי ההתנהגות שלך עיצבנה אותי! זה הכל! מפריע לך?! בעיה שלך!

למעלה