בינתיים את זו שמתנהגת כמו פקאצה.
J jenngirl New member 29/7/04 #22 ../images/Emo12.gifבינתיים את זו שמתנהגת../images/Emo82.gif כמו פקאצה.
S s e n i o r i t a New member 29/7/04 #23 מה הבעיות שלך?! אין לי עצבים לריב איתך ובמיוחד לא פה! את רוצה לסגור חשבונות כנסי אליי לאיי סי קיו..- 250743836 או למסנג'ר- [email protected]
מה הבעיות שלך?! אין לי עצבים לריב איתך ובמיוחד לא פה! את רוצה לסגור חשבונות כנסי אליי לאיי סי קיו..- 250743836 או למסנג'ר- [email protected]
J jenngirl New member 29/7/04 #27 אני רק תיקנתי אותך../images/Emo82.gif ואתן סתם התנפלתן עליי. בסה"כ תיקנתי. זה לא שבאתי והתחלתי לקלל אותך. ולמה תיקנתי? כי אכפת לי. אכפת לי איך העתיד של הדור הזה ייראה.
אני רק תיקנתי אותך../images/Emo82.gif ואתן סתם התנפלתן עליי. בסה"כ תיקנתי. זה לא שבאתי והתחלתי לקלל אותך. ולמה תיקנתי? כי אכפת לי. אכפת לי איך העתיד של הדור הזה ייראה.
• •SeXy GiRl• New member 29/7/04 #28 נכון תיקנת, בסדר תודה לך../images/Emo70.gif אבל אפשר לעשות את זה בצורה יותר נחמדה את לא חושבת? תלמדו עיברית גאאאאדדדד אני בטוחה שגם לך יש לפעמים טעויות... סורי שהיתנפלתי עליך(לא מש עשיתי את זה אבל שיהיה)
נכון תיקנת, בסדר תודה לך../images/Emo70.gif אבל אפשר לעשות את זה בצורה יותר נחמדה את לא חושבת? תלמדו עיברית גאאאאדדדד אני בטוחה שגם לך יש לפעמים טעויות... סורי שהיתנפלתי עליך(לא מש עשיתי את זה אבל שיהיה)
Q QAF Fan Block New member 29/7/04 #25 מתי תפסיקו להיות כאלה רגשניות?!? גאד! קבלי תיקון וזהו. למה אתן קופצות עליה כמו נמרות!?!? וג'ן, פעם הבאה פשוט תכתבי ת זה בצורה קצת יותר נחמדה....טוף?? יאללה.....Make Love Not War
מתי תפסיקו להיות כאלה רגשניות?!? גאד! קבלי תיקון וזהו. למה אתן קופצות עליה כמו נמרות!?!? וג'ן, פעם הבאה פשוט תכתבי ת זה בצורה קצת יותר נחמדה....טוף?? יאללה.....Make Love Not War