מחר יומולדת לפורום
|סביון

oshiko

New member
הכי הזוי../images/Emo2.gif

שרשרו לכאן את מה שהיה בעיניכם השירשור הכי הזוי

סמדר בנ

New member
הכי הזוי ../images/Emo2.gif

בשבילי היה השרשור הזה - אבא, בן, צבא וכדורגל. התחיל בסיפור נחמד, גלש לאסטרטגיה של פוטבול (או שמא בייסבול?) והמשיך בסלנד צבאי - שזה כשלעצמו דבר הזוי למדי...

oshiko

New member
זה באמת היה הזוי לגמרי ...

זו בדיוק הסיבה שאהבתי את זה. אפשר היה להרגיש את הצורך של כולם להתפרק קצת מהמתחים היום-יומיים. אני מקווה שייצא לנו לעשות את זה גם בעתיד מדי פעם.

oshiko

New member
הכי נחרט בזיכרון../images/Emo133.gif

שרשרו לכאן את השירשור שהכי נחרט בזכרונכם

שויו

New member
מזל טוב גדול, בעצם ענק! מזל שאתם

כאן עוזרים לי בתחילת המסע הזה. אני אם ל-4 בנים הבכור "מוכר" לכם מיומו הראשון בטירונות שאז פחות או יותר גילית אתכם. עזרתם לי רבות בעצם נוכחותכם כאן והיכולת לשתף, לשאול ולקבל תשובות ועידודים וירטואלים. אני מוצאת את עצמי בשיחות עם משפחה וחברים כל הזמן אומרת "החברים מהאינטרנט" וכו' וכו'. אושיקו, בהזדמנות זו תודה מיוחדת לך. לא היתה הודעה אחת שלי שלא זכתה להתיחסות ממך. תודה תודה ויישר כוח. מאחר והפז"מ שלי קצר קשה לי להתיחס לשרשורים הכי הכי ואיתכם הסליחה. שנמשיך עוד זמן יחד (לי בכל אופן יהיו עכשיו הרבה שנים רצופות של צבא עם הבנים). שתהיינה הודעות ושרשורים רק שמחים ועם בשורות טובות. אמן! שבת שלום.

סמדר בנ

New member
../images/Emo79.gifכבר אחרי חצות ../images/Emo1.gif

אז אנחנו כבר ביום ההולדת... מזל טוב לכולנו שמצאנו כאן אוזן קשבת ומזל טוב לדן (אושיקו) - מקים הפורום והמנהל (הבכיר...) - שהבייבי שלו בן חצי שנה ומתפתח כ"כ יפה!!!

oshiko

New member
../images/Emo51.gifלמנהלת הבכירה השניה ...

התפתחות הפורום היא הגאווה של כולנו. בגיל חצי שנה כבר לומדים ללכת? קצת קשה לזכור מתי הם התחילו ללכת כשהיום הם מדלגים על ההרים ומקפצים על הגבעות ...

שויו

New member
אני אזכיר לכם כי יחד עם החייל יש פה

בבית בן 4 חודשים..... אז בגיל חצי שנה עוד לא מתחילים ללכת בדר"כ אבל הפורום הזה מפותח במיוחד. הוא כבר רץץץץץץץץץץץץץ המשך הצלחה!

poli55

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif|חיב

למעלה