לפני שנה בדיוק

../images/Emo49.gif../images/Emo41.gifלפני שנה בדיוק../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

חזרתי עכשיו ממשהו שאני מסייעת בו ואחרי שראיתי את האישה המדהימה ביותר בעולם
שכשאני רואה אותה אני פשוט לא יכולה להפסיק לחייך אח"כ שעות.. (ולא, זאת לא קרן.. למרות שבהופעות של קרן אני לא מפסיקה לצחוק..) אני חוזרת לכתוב לכם את הדברים הבאים שמוסיפים הרבה חיוך לחיים.
היום לפני שנה בדיוק זכיתי בהגרלה בפורום רוק ישראלי בתפוז להופעה של איזה זמרת.. שארחה את אוהד חיטמן
... זה מה שידעתי.. אפילו את השם שלה לא זכרתי לדעתי באותו יום... הגעתי לשם עם שתי אחיותיי ויצאנו משם שלושתנו המומות מכמות הכישרון שיש בבן אדם אחד, לא מוכר.. (לפחות לנו...). אני זוכרת שזה היה עוד לפני שהחלפתי את השם (שהוספתי את הליהיא) ולפני שאפילו היה לי מחשב (כי זה היה כמה חודשים אחרי שחזרתי לארץ) והגעתי לעבודה יום למחרת ואמרתי לכולם לא להפריע לי כי אני חייבת לכתוב משהו... בחיים שלי לא העזתי ככה לא לעבוד ופשוט לכתוב, אבל הייתי חייבת.. היא השאירה אותי נפעמת, המומה ונרגשת והייתי חייבת לשתף בזה את כל העולם
עבדתי אז בקומברס והבאתי לכולם לקרוא כמובן.. ואז גיליתי שהבוס שלי מיבנאל וככה גם שמעתי כמה סיפורים מצחיקים על אותה בחורה שלא הכרתי עד אותו היום...
אני זוכרת איך התאהבתי ב"איתי" מהשניה הראשונה.. אבל לא זכרתי בכלל שאם אלה החיים לא היה בהופעה הזאת ומסתבר שגם לא היה בהופעה השניה.. מוזר, בשאר השירים כמו על שפת הכנרת (שנוסף בהופעה אחרי זה) ובזאת שבמקומי (הופעה שלישית בתמונע) ישר שמתי לב כשהם נוספו ואם אלה החיים, כאילו היה לי ברור מההתחלה שהוא שם.. לא יודעת למה.. אחרי ההופעה ניגשנו אליה ואמרנו לה שהיא היתה מדהימה ואז גם דיברנו עם מירי מסיקה שאני מודה שלא ממש הכרתי את השירים שלה, אבל אחותי ממש אהבה אותה עוד אז... והראתי לה את התמונות שצילמתי בשביל הביקורת והיא ביקשה שאני אשלח לה אותם.. וביחד עם התמונות כבר שלחתי לה את הביקורת שכתבתי על אותה הופעה שתעביר לקרן.....
בקיצור... ככה הכל התחיל
תקראו את הביקורת ותגידו שלא חזיתי את העתיד: "אני התאהבתי ב"איתי" ו"שמעון השכן", עוד מצפה לשירים האלה עתיד מזהיר בתחנות הרדיו".. אז אולי יקשיבו לי עכשיו כשאני אומרת שעל שפת הכנרת וזאת שבמקומי חייבים לצאת כסינגלים...
רשימת השירים של אותה הופעה: שוכחת אותך לרוץ לרוץ זמנים משוגעים איתי רכבת באירופה שמעון השכן תגידי לו זיתים שיהיה לנו בית גבר הולך לאיבוד עוד יום סוני אצל שוני הדרן סקס עם האקס לשם הדרן שני אביתר הדרן שלישי רכבת באירופה

I מ י ר ב I

New member
קראתי את הביקורות הזו פעם...

ומי של מכיר את קרן יכול לקרוא אותה פעם 1 וישר להתאהב...

וואו טל ליהיא את ענקית

ידעת לכתוב בצורה הכי הכי אמיתית ובצורה שהכי משקפת את מה שקרן פלס מעבירה בהופעות שלה הרגשתי שאני שם באולם

זאת היתה פעם ראשונה בחיים

שאחרי שכתבתי ביקורת קיבלתי כ"כ הרבה פניות אישיות.. גם במסרים בתפוז וגם במיילים ששאלו אותי מתי יש לקרן הופעות וכו'.. זה היה מדהים... ממש התרגשתי ושמחתי
שנפלה בחלקי הזכות להיות הראשונה שכתבה עליה ביקורת...רגע היסטורי

MissPop

New member
../images/Emo45.gif אני גם זוכרת שקראתי את זה

יש לך עתיד

וואי ../images/Emo99.gif

אם היית קוראת את הכתבה שעשיתי לפורום על הופעת ההשקה של אוהד חיטמן היית צוחקת עלי חח את כותבת פשוט נהדר, יש לך עתיד בהחלט! אני בכלל תמיד אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת! תמשיכי

Rachel47

New member
|אמוהב|../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

וואיי..שנה
קראתי את הביקורת הזאת..ועוד 2 ביקורות שכתבת באתר את כותבת כל כך יפה
הביקורת מהממת נורא התרגשתי לקרוא אותה (ברצינות
) אייי הביקורת המפורסמת

עדי C

New member
זוכרת שקראתי ונהניתי מכל מילה../images/Emo23.gif

מקסים... טוב, זה לא שלא היתה לך סיבה
3 הדרנים... סחטיין

וואו..

ביקורת מהממת... את כותבת ממש יפה תמשיכי
האמת שאני איתך בקטע הזה ש"זאת שבמקומי" ו"על שפת הכנרת" צריכים להיות סנגלים... ואני גם חושבת שיש לך עתיד בכתיבה!!!

למרות שאני מאמינה בשיר לרוץ לרוץ

בתור סינגל... עד עכשיו כל מי שהשמתי לו את השיר לרוץ לרוץ גם עם הוא לא אהב את השירים של קרן התאהב בשיר וגם לדעתי האישית השיר להיט!!!

עדי C

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif "לרוץ לרוץ"../images/Emo99.gif

אני כ"כ כ"כ אוהבת את השיר הזה...
הלחן, המילים, העיבוד... הכל

Rachel47

New member
|../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

שיר נדיר..אבל בגלל הסגנון המיוחד שלו אי אפשר לדעת איך הוא יהיה בתור סינגל חוצמזה..שיש שירים שדווקא יותר נחמד שנשארים בדיסק..שלא מקבלים חשיפה אינטנסיבית ושרק המעטים שקונים מקבלים אותם..סוג של בונוס על הקנייה (נו אתם מבינים על מה אני מדברת
)

n i t z a n15

New member
את כותבת ממש יפה../images/Emo70.gif

איך ידעת בדיוק מה יהיה
פשוט מדהים
את פשוט חזית הכל מראש אה

אשכרה זה אותו דבר כמו לראות הופעה

שלה עכשיו הרבה לא נראה שהשתנה אותם שיחות אותן בדיחות איזה כיף לך- ראית את מיקי ורשאי לפני שנה

דווקא הרבה מאוד השתנה..

אני הייתי עד היום בכל ההופעות מאז אותה הופעה מדהימה לפני שנה ויש הבדל גדול מאוד בין קרן של לפני שנה לקרן של היום... והסיפורים כן השתנו.. חוץ מאחד אולי שניים

לא כותבת את זה מנקודה רעה

לא בכדי לפגוע פשוט כל הסיפורים העלת זה דברים שגם היא אמרה בהופעה האחרונה איך את רואה את ההבדל בין שתי ההופעות?

שני קטעים משם היא אמרה בהופעה...

מה משם את זוכרת שהיא אמרה בהופעה? מעניין לשמוע.. כי אני די זוכרת כל מה שנאמר בהופעות.. אבל תצטטי לי מהביקורת שלי. מה היא אמרה בהופעה האחרונה ותראי שאין יותר משני קטעים זהים...

למעלה