לפני שנה בדיוק

יש לי תחושה

שאת לוקחת את מה שכתבתי למקום לא נכון לא התכוונתי לפגוע בנוגע לשאלתך: הקטעים שאני זוכרת מההופעה הם : והיא מספרת שתמיד היה לה חבר, היא חייבת שמישהו ישן איתה בבית, כשחבר אחד הלך השני כבר נכנס, תמיד היה אחד בסטנד ביי, היא מספרת על הדרך שלה להתחיל עם בחורים שכוללת לרוב את שירי יהודה עמיחי... ואחרי הפרידה האחרונה היא החליטה שהיא רוצה לבד, אבל לא לגמרי לבד, היא החליטה לעבור על המספרים בנייד ('שדרך אגב, התרסק היום') ומצאה את השם איתי, וזה לא חשוב שהם לא בקשר הדוק, היא שלחה לו SMS אם בא לו לבוא לפסטה, כן, היא שמה הרבה שום בפסטה לראות את רצינות הבחור, היה נחמד, אך למחרת בבוקר הוא נעלם, אחרי דיכאון מה, היא החליטה שזה הזמן להיות לבד וחגגה את הפרידה עם כתיבת אחד השירים היפים ביותר ששמעתי "איתי שוב, לא כתבתי את מנקודה של שליליות אני בטוחה שהיא התפתחה אם מבחינה של ביטחון וכו' אני האחרונה שאכתוב משהו רע על קרן...

למה את חושבת שאמרתי שכתבת משהו

שלילי? ממש לא.. רק ניסיתי להראות שזה לא נכון... במקרה בהופעה האחרונה היא סיפרה את שני הסיפורים האלה שהיא לא סיפרה מאז תמונע באף אחת מההופעות שהיו בצוותא.. יעידו כל אלה שהיו בהופעות בצוותא בלבד... ושוב זה בדיוק שני סיפורים.. אחד על איתי ואחד על יהודה עמיחי (שזה לא ממש סיפור, רק שורה), שבצוותא, היא סיפרה סיפור אחר על זה... היו עוד הרבה סיפורים בהופעה ההיא אבל מן הסתם לא סיפרתי את כולם, רק מה שזכרתי בלהט הרגע, זה היתה הופעה שלא חשבתי בכלל להתרכז בה...חחח.. אבל היה קשה שלא.. וזכרתי את רוב הסיפורים, אבל לא כתבתי את הכל.. כי זה נשמע אחרת כשקרן מספרת וכשאני כותבת.. בכל מקרה זה הכל.. ממש לא לקחתי את זה למקום שלילי... את בוחרת לראות שלקחתי את זה למקום שלילי, זכותך. אבל תדעי שזאת נקודת הראייה שלך, ממש לא המקום שממנו באתי.. אני באה ממקום מאוד חיובי... מצדי שקרן תדקלם את אותו טקסט כל הופעה, מה אכפת לי (ממחר...), אני נהנת תמיד, גם כשיש את אותם סיפורים וגם כשיש סיפורים שונים... ויש גם וגם...

אז זו היתה כנראה

פרשנות לא נכונה שליאת בתכלס מצליחה להביע את המטרה יותר ברור ממה שאני מנסה-" מצדי שקרן תדקלם את אותו טקסט כל הופעה, מה אכפת לי (ממחר...), אני נהנת תמיד, גם כשיש את אותם סיפורים וגם כשיש סיפורים שונים... ויש גם וגם..."העיקר שמיקי ורשאי יהיה שם

hilali1

New member
מה שקרה כאן בשנה הזו ../images/Emo9.gif

מאחלת לשתיכן עוד שנה מלאה בהופעות, שירים והרבה מוזיקה טובה... מקסים

../images/Emo51.gif לכולם

לקרוא שוב את הביקורת הזאת.. החזיר אותי לאותו ערב מדהים... ותודה לאוהד חיטמן
שאם לא הוא כנראה לא הייתי בהופעה הזאת.. ואם לא הוא.. מצב שגם לא הייתי מחר במקום המדהים שאני הולכת להיות בו.. אז תודה אוהדי!!!
.. מסתבר שיש לי הרבה על מה להודות לו.... בהזדמנות... לילה טוב לכולם

בלונד 16

New member
נוסטלגיה

אני רואה שאת יודעת לכתוב גם נוסטלגיה יפה אני מאוד אוהב נוסטלגיות תודה

למעלה