מזל טוב, בהצלחה!
פ פינקילושה New member 13/5/04 #19 מזל טוב, בהצלחה!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif
O OpticalIllusion New member 13/5/04 #21 סתיוי../images/Emo12.gif פורום משלך.... כיף כיף... בהצלחה KIDO...
S S h a d o w f a x New member 14/5/04 #25 מזל טוב סתיו!!!!!!!!!!!!!!!! חחח קפצתי להגיד לך מזל טוב. הייתי נשארת אבל אני לא רואה את הסידרה ואת הסידרות בת שלה (לפחות אני יודעת את זה). ב-ה-צ-ל-ח-ה!
מזל טוב סתיו!!!!!!!!!!!!!!!! חחח קפצתי להגיד לך מזל טוב. הייתי נשארת אבל אני לא רואה את הסידרה ואת הסידרות בת שלה (לפחות אני יודעת את זה). ב-ה-צ-ל-ח-ה!
ע עכבר מלאך New member 14/5/04 #27 אני גם! אני גם! סתיוי יפתי ) אני מצהירה בזאת שאני לא רואה חוק וסדר, רק כשאני אצל סתיו והיא רואה בכולופן יפתי, בהצלחה לך ומזל טוב לך, אני אבוא לבקר... עוד לא יצא על-אמת, אבל תסתפקי בזה בנתיים, אני מניחה?
אני גם! אני גם! סתיוי יפתי ) אני מצהירה בזאת שאני לא רואה חוק וסדר, רק כשאני אצל סתיו והיא רואה בכולופן יפתי, בהצלחה לך ומזל טוב לך, אני אבוא לבקר... עוד לא יצא על-אמת, אבל תסתפקי בזה בנתיים, אני מניחה?
N Nimst New member 14/5/04 #29 כמובן שאסתפק (אבל אוף, למה גילית להם שאת לא רואה חוק וסדר?) תשארי קצת בכל זאת
E Ez sLeeP New member 14/5/04 #28 סתיו'ש יקירתי, אין כמוך. באמת אחד מן האנשים שאני יותר מעריך. מזל-טוב על קבלת הפורום, ועל העמדתך בראשו. מאחל לך הצלחה עצומה, וקונפליקטים (פנימיים וחיצוניים כאחד) מעטים ככל האפשר. בהצלחה!
סתיו'ש יקירתי, אין כמוך. באמת אחד מן האנשים שאני יותר מעריך. מזל-טוב על קבלת הפורום, ועל העמדתך בראשו. מאחל לך הצלחה עצומה, וקונפליקטים (פנימיים וחיצוניים כאחד) מעטים ככל האפשר. בהצלחה!
ה הרומנטיקן האחרון New member 14/5/04 #30 מזל טוב מתוקה ../images/Emo23.gif החזון הפך למציאות, והנה את ייסדת ומנהלת את פורום "חוק וסדר". המון מזל טוב אהבותי
מזל טוב מתוקה ../images/Emo23.gif החזון הפך למציאות, והנה את ייסדת ומנהלת את פורום "חוק וסדר". המון מזל טוב אהבותי
H heaven is here New member 14/5/04 #31 מזל טוס סתיו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif יאא מנהלת מגניבה שכמותך, המון מזל טוב ! מי ייתן ותחסמי רבים סתאאם.. המון בהצלחה!
מזל טוס סתיו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif יאא מנהלת מגניבה שכמותך, המון מזל טוב ! מי ייתן ותחסמי רבים סתאאם.. המון בהצלחה!