גלעד!!

Katy Cat

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif גלעד!!

מחר יש לגלעד שלנו יום הולדת 18! אז קדימה, אני רוצה לראות שרשור ברכות ארוך ארוך! את הברכה ממני תקבל כבר בחיים האמיתיים, ולא בפורום..
המון מזל טוב!

The WizardMan

New member
מזל טוב ! ../images/Emo49.gif ../images/Emo47.gif

הרבה מזל טוב שיהיה לך בהצלחה עם הלהקה עם הבנות ועם הבנים (?!) בכל מקרה שיהיה יומולדת
.

^NB^

New member
קרא לך הומו,

אישית לא הייתי מוותר ומזל טוב.

Glass Prison

New member
תודה קטי:)))))))

אני רואה שלא יכולת לחכות למחר :))))))))))) תודה תודה תודה תודה תודה!!!

RevitallicA

New member
מזל טוב קוקי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

המון הצלחה, המון בריאות והמון מזל

Compulsive

New member
../images/Emo124.gifמזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו תהיה אזרח רשמי
הרבה מזל טוב, ובהצלחה

Compulsive

New member
לא...

אבל גם אני שמעתי את זה. אולי זה ברק? והזכיר לי שבאמת הרבה זמן לא שמעתי סיסטם=/

Glass Prison

New member
ייייישששששששש!!!!

אני גאה להיות אזרח רשמי!!!!! מגניב ביותר.... תודה לך תום!!!! תבוא לשחק כדורסל מדי פעם....

Compulsive

New member
../images/Emo13.gif

כבר המון זמן לא שיחקתי כדורסל.. בעצם מאז ששברתי את הקרסול... נבוא נבוא. אתם משחקים כל שישי באילון עדיין?

Glass Prison

New member
אמ.....אנחנו לא משחקים

כדורסל אנחנו לא משחקים כל יום שישי מה פתאום......

בראוניז

New member
וואלה גלעד מזל טוב

אני זוכר את הימים שניגנו באורגן ביחד (בגיל 5) ושספרנו את הגולים ושג'ולי קצב דקרה אותךם עם העיפרון באצבע!!!(כמעט הלכה לך הקריירה אה?) כמו אתמול (ת'אמת אני סתם אומר אני זוכר קצת) ועכשיו אתה בן 18 אתה כבר יכול להתחתן וזה סבבה לך מזל"ט

Glass Prison

New member
רסמי...הימים היפים

של הבית ספר יסודי... חוץ מאותו מקרה מצער עם העיפרון באצבע.. ואם אתה זוכר גם המקרה שליאב הכניס לי עפרון לעין.. ושנדקרה לי האוזן מעפרון.. אבל הקטע עם הכדורגל וזה... היה מגניב.. גם היינו "מתחרים" בציונים וכאלה.. היה מגניב ביותר.. אני זוכר... תודה לך גיל... המון תודה... להתחתן? מחר אני מתחתן!

בראוניז

New member
כן רק חבל שהיום כבר אין תחרות

אתה לוקח אותי בהרבה אחי :) נזכרתי עכשיו גם פתאום שכץ עשה איץנו שיחה באודיטריום והוא התעצבן שאתה לא בא לק"ש בגלל אמא שלך לולללל

Darakan

New member
ואותי לקחו לשיחה לחדר מנהלת

בגלל זה. ניסו לעשות לי שטיפת מוח. איזה מרד עשינו

Darakan

New member
בסופו של דבר אני שמח

עם מה שיש לי בק"ש. זה שכץ דיקטטור לא ממש מזיז לי.

למעלה