גלעד!!

Glass Prison

New member
תודה לך אישי היקר...

והאמת... כשאתה היית בגילי (חה חה חה)... אני לא רוצה לדעת מה עשית... ועוד לבריטים

Uv Kruvi

New member
גבר...!!!!

מזל טוב אחי!!! עד 120 וחיים טובים, והצלחה בהכל!!! ותבוא לשחק איתנו כבר! :) חחחח... מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

Uv Kruvi

New member
גבר...!!!!

מזל טוב אחי!!! עד 120 וחיים טובים, והצלחה בהכל!!! ותבוא לשחק איתנו כבר! :) חחחח... מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

Glass Prison

New member
אולי אם תשחקו פעם אחת

מתי שאני יכול לשחק... אז אני אבוא לשחק כדורסל איתכם... אקרע אתכם קצת... ותודה אחי!!!

Lion of Zion

New member
-._.-אשכנזי שלי-._.-../images/Emo47.gif

ג'יל!!!!! מזל טוב לך!!!!!!!!!!!
עד 120 ועשרים ס"מ!!!!!!!!
זהו, אתה זקן! 18!!! עכשיו אם אתה שוב אונס קטינה, אתה בכלא!!! זה ברור?! אבל סוף סוף אתה יכול לשתות!
(כן....רק אתה.......חחח) או לשתות כל בוקר כוס אורז!!! (המבין יבין) אז גלעד, שתהיה לך הצלחה בהכל! אל תשכח שיש לך אצבעות מזהב- תממש את הכשרון שלך ותגיע גבוה! כי כשרון כמו שלך זה דבר נדיר...... אל תשכח מי לימד אותך את מה שאתה יודע! (אההם!!) הרבה הרבה בריאות! אושר ואושר!!! (כן! עושר זה לא הכל בחיים!) ועכשיו קטע קצת אומנותי: (לדעתי רק גלעד יבין) גילקרוב למה ערבי....? עוד לא אכלתם בוקר?! דודו אלמליח, סתם מישהו מהשכונה שלי...(לא מצאתי כלום...) בקיצור! תזהר מברוזים! והכי חשוב!!!!!!!!! שלעולם לא יהיו לך טחורים. אוהב אותך כל כך!!!!! Nimrod Jack

Glass Prison

New member
נמרודי!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ תודה תודה תודה על הברכה שלך!@!!!! הרסת אותי עם האותיות של השם שלי.... זה פשוט ענק!!!!!! תודה לך על הכל... מת עלייך!!! תגיד... 120 ס"מ... זה לא קצת... כואב?

Lion of Zion

New member
תראה, 120 ס"מ זה בהחלט יכול לכאוב

אני, באופן אישי, נורא נהנה מזה.......

j a m i t

New member
אהובי !

נשמה... מזל טוב! אני ממש לא יודע מה לכתוב עכשיו ... אתה יודע כבר שאני מעריץ אותך ! ואתה אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי מימיי ! אז, אני רק מאחל לך אושר, אני מאחל לך שבאמת כל מה שתרצה לעשות תעשה ללא מעצורים וגורמים אחרים ... אני מאחל לך שתמצא לעצמך את אהבת חייך ואני מאחל לה למצא אותך אפילו יותר. עברנו ביחד דרך ארוכה עם מטרה מרכזית- אנולה, עברנו מכשולים רבים ודרך ארוכה עוד לפנינו ! התחברנו ואפשר לשמוע את זה. אני אוהב אותך ופשוט רוצה שתהייה מאושר ! זה הכל... לא לקחת ללב כי זה לא בריא!!! שקט, שלווה ואהבה- מעמית.

Glass Prison

New member
עמית....

תודה רבה לך על מה שרשמת.. זה מרגש האמת.... ו... אין לי מילים כל כך כדי להגיד... אבל.... פשוט תודה על הכל... ואני מקווה שמה שאחלת לי באמת יתגשם.. ויתממש... ותזכור... אף אחד לא יעצור את אנולה ג'י... גם לא הצבא!!! אנחנו נשארים ביחד!!! יש לנו יעד להגיע אליו!

סבגבג

New member
ממממ..

מזל טוב גלעד ואם כבר... אז גם מזל טוב לעדרי שנולדה גם היא ב-22.2

למעלה