לדור מזל רע
L L i R o N u S h New member 20/8/03 #21 |מזל טוב| דור../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
מ מ ת ה ע ל ב נ ח ה New member 20/8/03 #25 ../images/Emo175.gifדוררררררררררררררררררררררררררר מתה עלייך מושלמת חמודה שלי המון המון המון ,מושלמת שלי שיהיה לך המון המון בכל דבר שתעשי מלולי..
../images/Emo175.gifדוררררררררררררררררררררררררררר מתה עלייך מושלמת חמודה שלי המון המון המון ,מושלמת שלי שיהיה לך המון המון בכל דבר שתעשי מלולי..
מ מ ת ה על פ ל י פ ה New member 20/8/03 #27 ../images/Emo70.gifדווווווווווווווווררררררררררררר|! המון המון .... אני מאחלת לך את כל העושר והאושר שבעולם!!!!!!! עד 120!!!!!!!! תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת...... מתה עליייייייייייייייך
../images/Emo70.gifדווווווווווווווווררררררררררררר|! המון המון .... אני מאחלת לך את כל העושר והאושר שבעולם!!!!!!! עד 120!!!!!!!! תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת...... מתה עליייייייייייייייך
B Blody Angel New member 21/8/03 #29 דור יא מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממממממממזזזזזזזזזזזזללללללללללללללל טטטטטטטטוווווווווווווובבבבבבבבבבבב דורוש נשמה מזל טוב עד 229393975443 מילניומים ופי אלף יותר!!!! שיהיה לך כל מה שבא לך ושתגלי לי כבר מאיפה את לאאאב יו כ שלי!!!
דור יא מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממממממממזזזזזזזזזזזזללללללללללללללל טטטטטטטטוווווווווווווובבבבבבבבבבבב דורוש נשמה מזל טוב עד 229393975443 מילניומים ופי אלף יותר!!!! שיהיה לך כל מה שבא לך ושתגלי לי כבר מאיפה את לאאאב יו כ שלי!!!
ח חולה על בנחמין New member 21/8/03 #30 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
° ° M A Z I ° New member 21/8/03 #31 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifדווווווווווווררררר../images/Emo65.gif מזל טווווווווףףףףףף שמה שתרצי תקבלי במיוחד תזהרי עם האונס של הארגנטיאי מואההה תופיםםם((מזלללל טוףףףף)תחגגי ובגדול מושלמת אחתת לובב יאא ב מזי בה ביי
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifדווווווווווווררררר../images/Emo65.gif מזל טווווווווףףףףףף שמה שתרצי תקבלי במיוחד תזהרי עם האונס של הארגנטיאי מואההה תופיםםם((מזלללל טוףףףף)תחגגי ובגדול מושלמת אחתת לובב יאא ב מזי בה ביי
ג גל המשוּגעת New member 21/8/03 #32 ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo25.gifדורוש../images/Emo25.gif דורושש מזל-טוב יאוו בובבעעעע המון מזל-טוב המון אושר ושמחה בחיים סורי שלא כתבתי עד עכשיו פשוט העכבר שלי החליט להתקלקל אבל לא משנה שתצליחי בכל מה שרק את רוצה והעיקר שת-מ-י-ד תהיי מרוצה מחכה כבר לראות אותך אזז בובעעע מה כבר אפשר לאחל לילדה כ"כ מתוקה המון כייף ובהצלחה בהכל אוהבת הכי בעולם, גל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo25.gifדורוש../images/Emo25.gif דורושש מזל-טוב יאוו בובבעעעע המון מזל-טוב המון אושר ושמחה בחיים סורי שלא כתבתי עד עכשיו פשוט העכבר שלי החליט להתקלקל אבל לא משנה שתצליחי בכל מה שרק את רוצה והעיקר שת-מ-י-ד תהיי מרוצה מחכה כבר לראות אותך אזז בובעעע מה כבר אפשר לאחל לילדה כ"כ מתוקה המון כייף ובהצלחה בהכל אוהבת הכי בעולם, גל
° ° R I N A T ° New member 21/8/03 #33 דורו'ששששששש יאאא חמודה סליחה שאיחרתי פשוט לא הייתי פה עכשיו חזרתי טוב לא משנה .. חולה עליךך מתוקה המון המון המון אושר ועושר ושוב בהצלחה עם הארגנטינאי :O אנד לוב יא בובהההההה מושלמתתתתתת ! התגעגעתיייי !
דורו'ששששששש יאאא חמודה סליחה שאיחרתי פשוט לא הייתי פה עכשיו חזרתי טוב לא משנה .. חולה עליךך מתוקה המון המון המון אושר ועושר ושוב בהצלחה עם הארגנטינאי :O אנד לוב יא בובהההההה מושלמתתתתתת ! התגעגעתיייי !
י ילדה סוכר 3 New member 21/8/03 #34 ../images/Emo49.gif|מזל טוב דור!!!../images/Emo60.gif../images/Emo65.gif
ר רונוש פלוס בנחה New member 22/8/03 #35 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif דורוש מזל טוב בובע
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif דורוש מזל טוב בובע