?

רותם טל

New member
מזל טוב לשקדוש../images/Emo171.gif

היום יומולדת...היום יומולדת..
היום יומולדת לשקד היקרה...
הופ הופ טרללה, גדלת לנו בשנה...
אז מה נאחל לה
ים של
-ות ואוסף של
-ות ועוד כמה
מוחצים.. שיהיה המון כייףףףף ושמח.. ועוד הרבה בריאות ואהבות.. אפלטוניות וגם רומנטיות תהני !! מרותם

שקדדד תנחשי מי בא לביקור ? ../images/Emo140.gif

כן זה אמיר קפצתי לביקור קטן מפורום נערי החוף אילת.... באמת אחלה פורום יש כאן

Silviya Bamper

New member
../images/Emo65.gifששקדה תבוא...../images/Emo65.gif

נרים אותה על כיסא 18 פעמים נרקוד מסביבה בתופים ובמחולות נשיר שירים נעשה בלגן נאכל ממתקים
ואז היא תקפוץ בין החישוקים ותשיר "הופ הופ טרלהלה גדלתי בשנההה"
ואחרי כל השטויות... יבוא כמובן ה
איזה כיף יהיה, שקדה בואי מהר ו... נתחיל במסיבה! עוד מזל טוב קטן ממני
לימור

NaDaV18

New member
בגלל שנראה לי ששקד חוגגת עכשיו

מי מתנדב רוצה חושק לעשות לנו עדכון שבועי?

ש ק ד ב ת

New member
איך אתם מורידים לי דמעות של אושר.

כובשים אותי באהבה שלכם, באושר שלכם, באור שלכם.. וההילה הקורנת לא תחדל לזהור אוהבת לספוג לתוכי את המילים שלכם לילות מוזרים...באים והולכים.... אבל מי שאתם בפנים...נשאר אותו הדבר.... הרגישות, התבונה, וטוב הלב הנפלא הזה... אמרתי שאוהבת אותכם כבר ? אז אני כבר בת 17,לא מעכלת,לא רוצה,לא רוצה להיוות כל-כך גדולה,לא רוצה להתבגר. תודה לכל אחד מכם,ומסרון קטן מחכה לכל אחד ואחד מכם. לילד ויערית אני מודה לכם המון המון בפומבי וזה רק בגלל שאינכם רשומים ואיני יכולה לשלוח לכם מסר אישי
שקד

moon light boy

New member
מזל טוב על הניק!! ו...

עכשיו כבר אחרי 12 בלילה.. אז כבר יש לה יומולדת כי ה- 3.8 כבר הגיע!! מזל טוב לשקדוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו אוהבים אותך!!
ורותם.. כנסי לצ´אט..

NaDaV18

New member
מזל טוב !!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שקד!! המון -
שתעי רק אושר,ותהני מהחיים, את אחלה! נדב

yanivca

New member
נדב.... ../images/Emo7.gif

גנבת לי את התכנון...
כבר עשיתי אחד כזה שלם ויפה, ופתאום אנירואה שאתה כבר עשית אחד משלך...

NaDaV18

New member
את האמת ש..

אני ראיתי שמישהו עשה כבר כזה משהו אבל לא עם מזל טוב,אלא ברוכה הבאב. לקח לי שעתיים לעשות-ואני לא צוחק פתאום שרת תתפוז נפל,ולהתחיל הכל מחחדש-זה היה סיוט. אבל בסוף עשיתי את זה-גם ככה אני לא מרוצה. תמיד אתה יכול לעשות ברכה אחרת "17", "יום הולדת שמח" או כל דבר אחר.. וסליחה יניב, פעם שנייה היוום שאני אומר סליחה לאנשים פה.

נשואה3

New member
../images/Emo39.gifיום הולדת שמח לשקד

אז קפצתי לרגע מ"פורום הגדולים",לאחל לך מזל טוב: שקד שקד נראית את אחרת אבל לנו יש רק שקד אחת ואני לא מכירה אותך אבל מתוך הקריאה באינטרנט אני מרגישה הרבה אהבה אליך דעי לך שקד שבכל מקום בעולם שואלים עלייך מתפללים לשלומך הכאב שלך הוא של כולנו אני מאחלת לך מכל ליבי שביום הולדתך הבא הכל יראה אחרת ותרגישי טוב יותר אמן! תתחילי להכין את יום הולדת ה- 18 שלך כבר מהיום הרבה אהבה תהיי חזקה ותזכרי שגם בחולשה יש עוצמה ממני נשואה

yanivca

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

אם אתה לא מרוצה, אז קבל את מה שעשיתי לך במסרים... ובקשר ל"17"... עוד שניה...

yanivca

New member
שקד, darling... ../images/Emo13.gif

שמח לך, חומד
יומהולדת שמח לך, חמודה

NaDaV18

New member
יניב..

אז אני רואה אתה חזק בקטע לקח לך מעט זמן יחסית אלי לעשות את תזה קבל ח"ח. ותיבת המסרים שלי ריקה-לצוך העניין

kingdom

New member
גם אני הגעתי מהגדולים

שקד יום הולדת שמח אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים אל העולם אם מתגלגל הגל בצחוק עד השמיים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם אם בעולם צחוקם של ילדים נשמע עדין אם יש בו ליצנים וקרקסים ואגדות אם שיכורים רבים יש בו יש רבים אך לא מיין אם שירי ערש יש ויש חולמי חלומות צריך רק לחייך, רק לאהוב לא לפחד ולא לכאוב צריך רק לחייך צריך לפקוח העיניים צריך לצחוק ולחייך כי אין כל ברירה אדם הולך בעיר והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב לוטפת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל, והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך חשוב צריך רק לחייך, רק לאהוב לא לפחד ולא לכאוב צריך רק לחייך צריך לפקוח העיניים צריך לצחוק ולחייך כי אין כל ברירה (חווה אלברשטיין) שקד ידידתי , יום הולדת שמח, שהחיוך הנצחי שלך תמיד ישאר! מאחל לך את הכי טוב שבעולם, כל שתבקש לו יהי ואפילו יותר מזה... ידידך, ערן

spidi2

New member
ערן, תודה על השיר המקסים...

אני נכנסתי מהפורום גרושיםגרושות, לבקשתה של רותם הנהדרת. טוב שיש חברים כמוך רותם.. וקראתי את השיר הנפלא שהבאת, חייבת להודות שגנבתי לך אותו (אומנם שמרתי לך את זכויותיך...) והעתקתי אותו בפורום שלנו. פשוט נפלא. תודה.

למעלה