?

kingdom

New member
ספידי,אחלה

גם אני חושב שזה שיר יפה והשבחים הם לחווה אלברשטיין
אני רק כמוך שמעתי וכתבתי את המילים

yanivca

New member
אם היה לך מושג כמה עבדתי בשביל

שיום אחד אני אעשה את זה במהירות
בקיצור, תודיע לי מה אתה חושב על מה ששלחתי לך במסרים.

נופ פר

New member
מזל טוב לילדת המו´מולדת

ואני רציתי להיוית הראשונה שתגיד מזל-טוב. אבל נראה לי שפספסתי את המועד, אז נכון רובכם לא מכירים אותי,כי אני לא בת להורים גרושים. אבל אני מכירה את שקד רציתי לאחל לך: שיהיה לך רק הצלחה בחיים , בריאות , נחת ושלווה , שתצליחי בכל דרך אשר תבחרי לצעוד בה אני מאחלת לך שחייך יהיו מוקפים באהבה , הדדיות , ואושר , ועושר! ותמשיכי להיות כמו שאת. חייבת להגיד שיש לכם אחלה של מנהלת! הרבה מזל טוב, שלך, נופר

היום יום הולדת היום יום הולדת....

לשקד´וש שקד ממי שיהיה לך חיים נפלאים שתמשיכי להיות ילדה נהדרת כמו שאת ושכל המשאלות שלך יתגשמו... אז תזכרי שאני וכולנו כאן בשבילך
ספיר

yanivca

New member
לוח משדרים יום שישי 3.8.2001:

ערוץ 1 06.30 מהדורת חדשות בערבית 06.45 בוקר טוב, ישראל. דליה מזור. 08.00 המחשב שלי. סדרה מצוירת. 08.20 קרולין וחבריה. סדרה מצוירת. ערוץ 2 06.00 סיפורי מישמיש. ש.ח. 06.34 מוזיקה. 06.43 הבוקר. ירון לונדון, אקטואליה. 08.00 רבקה מיכאלי. בילויים, תרבות ופנאי. ערוץ 3 07.00 ריקי לייק. תכנית אירוח. ש.ח. 07.45 קליפים. 07.55 ימי חיינו. אופרת סבון. פרקי השבוע החולף בש.ח. 11.35 צעירים חסרי מנוח. אופרת סבון. פרקי השבוע החולף בש.ח. 15.15 השנים הכי יפות. סדרת דרמה. ש.ח. ערוץ הילדים 06.00 חבורת פינג. מצויר. 06.30 שעת הפיטפוזים. 06.35 הרפתקאות הדוב פדינגטון. מצויר. 06.50 אליוט הצבי. מצויר. ערוץ 8 06.00 אביב בכדור-הארץ. אל תבזבז, אל תרצה. ש.ח. 07.00 הפתרום האלגנטי. ש.ח. 07.30 מעבר ל-2000. ש.ח. 08.00 פלויד בצרפת. בורגונדי. ש.ח. אמרת לי לא לזרוק, אז לא זרקתי :) מקווה שתהני לדעת מה היה שנה שעברה ביומהולדת שלך. יניף

yanivca

New member
אני אתן לה לענות על זה.

שקד, זה מעניין אותך מה היה לוח המשדרים ביומהולדת שלך שנה שעברה

לשקד מזל טוב לך ../images/Emo65.gif

הגעתי מהפורום השכן בזכות ילדה מקסימה שאוהבת אותך ושמה רותם טל לא הכרתי את הפורום הזה ואולי באמת גם אבוא לבקר ועד אז המון איחולי מזל טוב ועד 120 כ-20

*יערית

New member
מה כבר ילדה גדולה?../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif|בלון

כל כך מאושרת מהדרך שאתם עושים זאת.. רגע ...רק אתמול גם לי מלאו 18..ואוטוטו התגייסתי לנח"ל.. רק אתמול נשקו לי בפעם הראשונה.. רגע..רק אתמול סיימתי בגרויות.... רגע ..רק אתמול....הבנתי..... שלהיות בוגר זה לא בגיל....זה בנפש....ואת שקד....ילדה בוגרת ועם זאת ילדה גדולה...כולה בת 18
מקדישה לך עם הרבה מזל טוב...הרבה הרבה אהבה שתיהייה מנת חלקך כל ימייך, והלוואי וכל מה שעברת יהייה השיעור הגדול לקראת החיים שצפויים לך. בלונים בלונים.....

spidi2

New member
מזל טוב...../images/Emo65.gif

מתה על השם שלך שקד... (לבן הבכור שלי קוראים כך... וזה שם נפלא לאנשים נפלאים).... שיהיה לך הרבה אושר, אושר ועוד הרבה אושר.... כי זה מכיל בתוכו הכל. אהבה, הצלחה, עושר, מזל, תענוגות הכלללללל!!!

העקשנית

New member
לשקד הלביאה! ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתזכי להרבה אהבה, אושר ועושר, שיהיו לך חיים נפלאים, ושתממשי לפחות מחצית ממה שאת מקווה להגשים בחייך-כי זה בטח המון דברים....... שתמשיכי לנהל כאן את הפורום הזה בהצלחה. זהו-שיהיה לך המון
בכל מעשייך.
שתזכי לשנה הבאה, עד מאה כ-20 שנה
מזל טוב

missundaztood

New member
לשקדית, ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הילדה מלאת התקווה והחזקה ביותר שאני מכירה. השארי כמו שאת, כל כך שונה, כל-כך אחרת כל כך ילדה כל כך בוגרת הישארי כמו שאת - ותמשיכי להשתנותבכל רגע נתון, להתפתח. רציתי לאחל לך מזל-טוב, המון-המון מזל טוב, אך אינך זקוקה למזל, את חזקה, מדהימה ומלאת תקווה, את בוראת דברים בכוחך מבלי להסתמך על גורל או מזל. "ה לא חוכמה לצחוק כששמש ואביב והרבה חברים מסביב. צריך לדעת לחייך גם כשעננים ורטוב וקר, ולבד, ועצוב. זה לא חוכמה לאהוב את אלה שהולכים אחריך בתלם ישר, שחושבים… שאומרים… שעושים איתך תמיד… את אותו הדבר. צריך לדעת לקבל גם את הלא מוכר, והשונה, והאחר, והמוזר. כי יש אנשים שהם יפים רק עמוק עמוק בפנים." ואת, מקסימה שכמותך, ממשיכה לחייך ולהתעודד גם כשקצת קשה, מעודדת את כולם ותמיד נצאת שם, זאת אומרת-כאן, בתוכנו בליבנו.
אני כל-כך אוהבת אותך בצורה כל-כך מיוחדת כמו שאני לא אוהבת ואהבתי אף אחד. אוהבת המון ולא מוצאת את המילים, מה לאחל לכזו ילדה מקסימה, שכבר הפכה לנערה, בחורה, אישה צעירה. לנערה שמאירה כל מקום שאליו היא מגיעה וממלאת את ליבנו בתקווה. כבראמרתי לך שאני אוהבת אותך? כנראה שכן, אבל לא מספיק. אני אוהבת אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך מאוד אני אוהבת אותך מאוד מאוד אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד
שיהיה לך יום הולדת שמח ועוד המון ימי הולדת שמחים כמו היום ואף יותר כבר נגמרו לי כל המילים והמילים עומדות על קצה הלשון והן נדחפות , ומתערבבות ולבסוף אני משתלטת על כולם והן שותקות "איןלי כח להמשיך. לפעמים גם בשירים אין טעם לסיים."
הגר

../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב לשקד היקרה שתיהיה לך שנה נהדרת, המון אושר ושלווה.

Silviya Bamper

New member
../images/Emo124.gifשעת סיפור../images/Emo124.gif

לפני כ17 שנה אי שם בארץ רחוקה התעופפה לה החסידה כשבמקורהּ חבילה אך לא הייתה זו חבילה רגילה
זו הייתה חבילה מיוחדת במינה חבילה גדושה בקסם ובחן ישר יכול לדעת זאת כל מי שמתבונן
. בחבילה שכנה לה ילדה תינוקת יותר נכון
עמוסה בהמון כישרון. החליטו מקבלי החבילה על שם מתאים שקד קבעו כי כמו הילדה, הוא מקסים. גדלה וגדלה הילדה והפכה לנערה פשוט מקסימה. כיום 17 שנה אחרי כשאני, המספרת אוהבת אותה לגמרי הנה שלל איחולים לילדה ששמה חיוך על כל פנים.
מזל טוב ושאר הברכות כבר כולם אמרו אילו ברכות עוד לי נשארו
כנראה שאאלץ לחזור אחרי הדברים כי בסה"כ זה מה שמאחלים... שהאור בחייך שקד, לא יפסיק להאיר לעולם תמיד תדעי שאת אהובה
כאן ושם
, על כולם לכבוד היומולדת מזל טוב אאחל וכמובן, הלוואי שמתנות לא תפסיקי לקבל
אז מה אם זה נהיה כמו ברכה של מישהו בן שלוש החרוזים מתחילים לאבד עניין ולגלוש.
אושר, אושר, אושר! זה מה שצריך ואיתו גם איזה בעל חתיך...
גם בריאות זה חשוב ביותר אני אתחיל לסיים ומהר... מאחלת לך את כל מה שאי פעם רק אפשר למרות שזה כבר די מאוחר. ומספיק רגע עם החרוזים.. כי זה כבר הפסיק להסתדר לי... שיהיה לך את היומולדת הכי שמח שיש בעולם. שקד תדעי תמיד תמיד שאני אוהבת אותך...
שוב מזל טוב... באהבה ע נ ק י ת
לימור.

ticki

New member
../images/Emo49.gif ?

Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid Although we know theres much to fear We were moving mountains Long before we knew we could, whoa, yes There can be miracles When you believe Though hope is frail Its hard to kill Who knows what miracles You can achieve When you believe somehow you will You will when you believe

למעלה