לשקדית, ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
הילדה מלאת התקווה והחזקה ביותר שאני מכירה. השארי כמו שאת, כל כך שונה, כל-כך אחרת כל כך ילדה כל כך בוגרת הישארי כמו שאת - ותמשיכי להשתנותבכל רגע נתון, להתפתח. רציתי לאחל לך מזל-טוב, המון-המון מזל טוב, אך אינך זקוקה למזל, את חזקה, מדהימה ומלאת תקווה, את בוראת דברים בכוחך מבלי להסתמך על גורל או מזל. "ה לא חוכמה לצחוק כששמש ואביב והרבה חברים מסביב. צריך לדעת לחייך גם כשעננים ורטוב וקר, ולבד, ועצוב. זה לא חוכמה לאהוב את אלה שהולכים אחריך בתלם ישר, שחושבים… שאומרים… שעושים איתך תמיד… את אותו הדבר. צריך לדעת לקבל גם את הלא מוכר, והשונה, והאחר, והמוזר. כי יש אנשים שהם יפים רק עמוק עמוק בפנים." ואת, מקסימה שכמותך, ממשיכה לחייך ולהתעודד גם כשקצת קשה, מעודדת את כולם ותמיד נצאת שם, זאת אומרת-כאן, בתוכנו בליבנו.
אני כל-כך אוהבת אותך בצורה כל-כך מיוחדת כמו שאני לא אוהבת ואהבתי אף אחד. אוהבת המון ולא מוצאת את המילים, מה לאחל לכזו ילדה מקסימה, שכבר הפכה לנערה, בחורה, אישה צעירה. לנערה שמאירה כל מקום שאליו היא מגיעה וממלאת את ליבנו בתקווה. כבראמרתי לך שאני אוהבת אותך? כנראה שכן, אבל לא מספיק. אני אוהבת אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך מאוד אני אוהבת אותך מאוד מאוד אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד
שיהיה לך יום הולדת שמח ועוד המון ימי הולדת שמחים כמו היום ואף יותר כבר נגמרו לי כל המילים והמילים עומדות על קצה הלשון והן נדחפות , ומתערבבות ולבסוף אני משתלטת על כולם והן שותקות "איןלי כח להמשיך. לפעמים גם בשירים אין טעם לסיים."
הגר