ברוכה הבאה!על תשכחי להביא חברים!
A Arana Active member מנהל 10/2/04 #18 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif העוגיות ליד האח, כוסות השיכר על המדף (החביות כבר מגיעות ) תרגישי בבית!
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif העוגיות ליד האח, כוסות השיכר על המדף (החביות כבר מגיעות ) תרגישי בבית!
Y Y. Welis New member 10/2/04 #19 תודה, אחי לשם... וברוכים הבאים כולכם. מקוה שתהנו כאן ותבלו ותעשו לשמו של הפורום, אמן! זה הכל בשבילך, לירון...
תודה, אחי לשם... וברוכים הבאים כולכם. מקוה שתהנו כאן ותבלו ותעשו לשמו של הפורום, אמן! זה הכל בשבילך, לירון...
T ThisIsJustME New member 10/2/04 #21 וואוווווווו ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif לירון מזל טוב לפתיחת הפורום איזה כייייייף שסופסוף יש פורום לסרטים של שרה"ט וחוצמזה שלומות לכולם, אני שירה ואני חולה על שר הטבעות!
וואוווווווו ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif לירון מזל טוב לפתיחת הפורום איזה כייייייף שסופסוף יש פורום לסרטים של שרה"ט וחוצמזה שלומות לכולם, אני שירה ואני חולה על שר הטבעות!
י יסמין טרוגובוף New member 11/2/04 #29 היי! ../images/Emo24.gif היי!! יאיי! מזל טוב על פתיחת הפורום, סוף סוף תפוז החליטו להיות חכמים אני רואה ולפתוח פורום לסרטים!! אניביל אני רואה שאת גם מנהלת כאן, ואוווווווו, חח סתאם.. זה היה די צפוי.. (זאת מחמאה, אל תדאגי! ) והמ.. אני מכירה כאן כל מיני מפורום אורלנדו בלום, אבל אשמח להכיר כאן את כל השאר.......... ושוב על פתיחת הפורום!!
היי! ../images/Emo24.gif היי!! יאיי! מזל טוב על פתיחת הפורום, סוף סוף תפוז החליטו להיות חכמים אני רואה ולפתוח פורום לסרטים!! אניביל אני רואה שאת גם מנהלת כאן, ואוווווווו, חח סתאם.. זה היה די צפוי.. (זאת מחמאה, אל תדאגי! ) והמ.. אני מכירה כאן כל מיני מפורום אורלנדו בלום, אבל אשמח להכיר כאן את כל השאר.......... ושוב על פתיחת הפורום!!
פ פינקילושה New member 11/2/04 #30 ../images/Emo24.gifשלום! אהה, אממ, כן, גם אני חדשה! מזל טוב על פתיחת הפורום!
T Tashi Of Puppe†s New member 11/2/04 #32 שטו? כה?. מה?.. וואט?.../images/Emo32.gif מתי זה קרה? זה במורחב או משהו?.. או שפשוט לא שמתי לב שזה קרה אחרי צפיות רבות בסרט?
שטו? כה?. מה?.. וואט?.../images/Emo32.gif מתי זה קרה? זה במורחב או משהו?.. או שפשוט לא שמתי לב שזה קרה אחרי צפיות רבות בסרט?
G Galadriel 3000 New member 11/2/04 #42 זה היה במורחב של אחוות הטבעת- גלאדריאל הביאה להם את הגלימות ואת כל המתנות שלהם וזה.
מ מורי פיש New member 11/2/04 #34 הלו כולם! ../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif אני מור, בת 15 וחצי ממבשרת ציון ואני שמחההה מאוווד שנפתח פורום לסרטי "שר הטבעות"! איזה פאן! אז מזל טוב לפורום, וימים מהנים!
הלו כולם! ../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif אני מור, בת 15 וחצי ממבשרת ציון ואני שמחההה מאוווד שנפתח פורום לסרטי "שר הטבעות"! איזה פאן! אז מזל טוב לפורום, וימים מהנים!
R RaviDJ New member 11/2/04 #35 מזל טוב על הפורום החדש! ../images/Emo49.gif בהצלחה עם הפורום ויש פה אחלה מנהלת
O OB4ever New member 11/2/04 #38 שלומות אני חדשה היי קוראים לי דניאלה אני עוד חודש בת 15.... אאאאאא...ואני גרה במודיעין..מתה על שר הטבעות ושרופה על לגולאס... שלום לירון
שלומות אני חדשה היי קוראים לי דניאלה אני עוד חודש בת 15.... אאאאאא...ואני גרה במודיעין..מתה על שר הטבעות ושרופה על לגולאס... שלום לירון