בריטני ואנסטסיה המלכה

DIRRTY

New member
../images/Emo26.gifהכי אין סיכוי../images/Emo36.gif

זה משחק חמוד שהמצאתי הרגע כל אחד כותב כאן מה הכי אין סיכוי למשל "הכי אין סיכוי שבריטני תתגלה שאמא האובדת של אנסטסיה" או "הכי אין סיכוי ששרית חדד תופיע על עטיפת האלבום הבא של אנסטסיה" קדימה לשרשר

123 123 123

New member
בריטני חוזרת ובגדול!!!!

בריטני ספירס הולכת לחזו ובגדול.... בריטני כרגע בתהליכי סיום עבדוה על האלבום החדש שלה שצפוי לצאת בסוף אוקטובר תחילת נובמבר... באלבום הפיקו וכתבו מפיקים מהשורה הראשונה: פאף דדי, נפטונס, גיא צ'אמברס, מובי, רדני ג'רקינס, המטריקס ועוד הרבה טובים...... הקליפ החדש יצולם בלוס אנג'לס בתאריכים 20-21 באוגוסט ויצא לשידור בתחילת ספטמבר. בטקס ה-VMA הקרב ובא, בריטני צפוייה להופיע עם הסינגל החדש כפי שעשתה עם Slave 4U... לא מזמן בריטני התראיינה למגאזין W ובו התוודתה על כך שהיחא לא בתולה מג'אסטין. ובקרוב גם תוציא ספר שבו תכתוב בריטני על היחסים בניהם ולמה הם נפרדו... בקיצור אנחנו עוד הולכים לשמוע מבריטני והרבה.... ושאף אחד לא יגיד שהיא פרשה כי הי הולכת לחזור ובע-נ-ק!!! אז..... britney Rulezzzz!!!!!! ממני: מעריץ שרוף של בריטני...

DIRRTY

New member
הכי אין סיכוי

שלימור לבנת תכנס לכיתה שלי ותכניס את אנסטסיה לכיתה לדואט שאורכו 7 דקות

FreakOfNature

New member
צ'מע, פה זה לא המקום לפרסם את

הבלונדינית חסרת הקול... אנחנו בפורום פה שונאים אותה...

K © B I

New member
חסרת קול?

בגלל זה היא מכרה פי 100 בערך מאנסטסיה, חוצמזה אני אוהב את אנס' אז אני לא רוצה לרדת עליה... אתה בטח בנאדם חסר חיים...

A.L (boy)

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

טלנובלות נצפות הרבה יותר מסדרות בריטיות - זה אומר שהן טובות יותר? טיטניק הרוויח הרבה יותר מהפסנתרן של פולנקי - זה אומר שהוא טוב יותר? ברטיני נמכרת יותר מאנסטסיה - זה אומר שהיא טובה יותר? לא! בריטני, הילדה האמריקנית הקטנה והטובה, עוצבה ונעטפה באריזת צלופן כמתנה לבנות 12 ולבנים חרמנים, עם צליל פופי קליט והמון המון יחצנות. אנסטסיה (שהיא אגב, גדולה יותר מבריטני) פילסה את הדרך שלה לעולם המוסיקה בכוחות עצמה, היא לא צריכה להיעזר באמצעים אלקטרוניים כדי שהקול שלה יישמע יותר טוב, היא כותבת חלק מהשירים שלה, וההופעות שלה חמות יותר מההופעות הגרנדיוזיות הקרות והמרוחקות של בריטני.. אתה לא יכול להשוות בכלל בין הקולות שלהן כי בריטני, כמה שהיא לא תרצה, בחיים לא תגיע לגובה, לעוצמה ולייחודיות שיש בקול של אנסטסיה. מעטים (פרט לזמרות שחורות) יכולים לבצע את השירים שלה (תחשוב על בריטני מנסה לבצע את I'm Outta Love...), ועדיין לא יגיעו לרמה שהיא מבצעת אותם. תעשה לי טוב - אל תשווה! רייטינג הוא לא מדד לאיכות. תכל'ס.

DIRRTY

New member
../images/Emo12.gifקובי../images/Emo35.gif..קובי../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבחור הקטן מפורום בריטני שתמיד קופץ לבקר בפורום Xטינה אגילרה מה שלומך

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני בעד לגרש לצמיתות את A.L Boy מהפורום! הוא העלעה את הרעיון שבריטני תבצע את השיר היפה ביותר של א... של המלכה
!!! איכס! זה כמו להציע ששאול יהלום יהיה קפטן נבחרת הקירקט הלאומית
זה כמו להציע שמארי קארי תגיש תכנית על מדע בערוץ 8
זה כמו להגיד שאחמד טיבי יחתום על מנוי להארץ
זה כמו להציע שג'ים קארי ילמד חינוך מיני
זה כמו להציע שלחמסה יהיהיו שירים טובים
מה קרה לך
באמת מה הקשר בין אנסטסיה, המחט המושלמת, לבין בריטני, התחת המחומצן... א. לבריטני היו הרבה אלבומים. ב. מכל המעריצי בריטני שפגשתי, אף אחד לא חושב שיש לה קול יפה (קול יפה= קול שאפשר לשיר איתו, לקובי...) ג. בריטני מוכרת יותר כי היא בובת מין מתנפחת חסרת נשמה ואישיות שמהרגע שהיא נולדה היא מסתובבת בין פרוטקציות ותוכננה במיוחד להיות פופ-גירל חמודה וקטנה. איך אפשר להעריץ מישהו כ"כ לא אמיתי? מה מיוחד ויפה בבריטני חוץ מהציצים המשתנים שלה
ד. אנסטסיה שולטת כי יש לה עוצמה בקול ושמחת חיים ופרסונליטי שאין לאף אחת אחרת. אז נכון שבכיתה ה' לכל הילדים היה את הדיסק של בריטני, אבל גם יש הרבה ערבים, ואף אחד לא אומר שהם טובים, נכון
ולבוי- הכל היה בצחוק, למי שלא הבין את ההומור שלי..
והזמינו לי את הדיוידי קולקשן של המלכה
למה יש לי הרגשה שזה הולך להיות גדווווולל
נשיקות לכולם וסופשבוע שמח..... ממני.

FreakOfNature

New member
תגיד לי, איבדת את השכל שלך../images/Emo35.gif

אי-אפשר להשוות בכלל בין שתיהן, הנה הסבר: קודם כל, אני לא מתווכח על כך שבריטני כוכבת ענקית, אבל מה שכן:
בריטני פרצה בשנת 1997. שנתיים לפני אנסטסיה.
לבריטני יש 3 אלבומים, לאנסטסיה רק שניים.
בריטני כיוונה את עצמה לאירופה ולאמריקה. אנסטסיה לעומת זאת ניסתה את כוחה קודם באירופה.
אנסטסיה לא מככבת כל יום בצהובונים בכדי לעשות לעצמה יחסי ציבור, לעומתה בריטני (הפצלוחה) ספירס אימצה את זה כאסטרטגיה ראשית. בלי הצהובונים בריטני לא הייתה מגיעה לחצי ממהצלחה שיש לה היום. בנוסף, אין מה להשוות גם בתחום הכישרון של השתיים. לבריטני יש קול רגיל לחלוטין, פשוט, לא עוצמתי ולא מרגש. לעומתה, לאנסטסיה יש קול עמוק וחודר, עוצמתי חזק. נכון, לא כולם אוהבים אותו, אבל בכל זאת, זה לא סתם משהו. ובקשר לזה שבריטני מכרה פי 100 אלבומים מאנסטסיה, זה לא כ"כ נראה לי. אנסטסיה מכרה קרוב ל-15 מיליון אלבומים, רובם באירופה. ועוד משהו, אנסטסיה הרבה יותר בוגרת מחברתנו השרלילה.

TheImpactBoy

New member
עוד פעם אתה!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לך לפורם של הברבי מזוייפת שלך ותעזוב אנשים בשקט!

שווה ביותר! ../images/Emo68.gif

הכי אין סיכוי שאנסטסיה תעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים
תיכנסו גם למשחק שלי!

FreakOfNature

New member
הכי אין סיכוי ש../images/Emo26.gif

לא יודע מה, אבל הייתי צריך להצטרף מתישהו לשרשור, לא

NoWords

New member
../images/Emo28.gifהכי אין סיכוי ש....

אנסטסיה תבקר בסוריה
חח אני גרועה בדברים האלה אבל תמיד טוב לנסות..

FreakOfNature

New member
הכי אין סיכוי ש...

הקול של אנסטסיה לפתע יישמע כמו בריטני ספירס (בעעעעע... חס וחלילה...)

למעלה