בריטני ואנסטסיה המלכה

Golden apple

New member
הנה משהו מעורר...

בריטני לא תגיב בשיר על לcry ne a river . של ג'סטין טימברלייק "אני בטוחה שהעולם גם לא רוצה לשמוע את כל החרא שיש לי להגיד על ג'סטין". היא עבדה עם כולם ממובי, לקטי דניס (Cant get you out of my head של קיילי) לפי דידי, בריטני הלכה ויצרה חתיכת אוסף לוהט של מקצבי ג'ונגל, ראפ סקסי, נשימות כבדות ה28 לאוקטובר 2003, מועד יציאת הדיסק החדש של בריטני!! המגזין ELLE ציין זאת בכתבתם על בריטני קרדיט-logonbritney.com

FreakOfNature

New member
זה לא מזיז לנו../images/Emo70.gif

בריטני בשבילנו היא כמו צפרדע מקרקרת, אולי אפילו פחות ממנה... אז די כבר לפתוח לנו הודעות עליה

לאנסטסיה יש קול מדהים, והיא נשית

יפה וסקסית. לא שמעתי מישהו שאומר על בריטני כישרונית.
מה שאתה קורא קול גברי, נחשב אצל אחרים לכישרון. שים לב- כישרון: כשרון, כישרון. ז' [מן כשר] 1, סגולה טבעית באדם המכשירה אותו למקצוע מסויים, לחשיבה, ללימוד, ליצירה, וכו': "כי-יש אדם שעמלו בחכמה ובדעת ובכשרון" (קהלת ב כא). פלוני מצטיין בכישרון לציור. אדם בעל כשרונות מעולים. 2, יכולת, יעילות: "כשרון המעשה" (קהלת ד ד). "המהנדס בצע את התכנית בכשרון רב. - [כשרון- כשרונות] -אתה מוצא משהו כזה בבריטני
חוצמזה, כתבת שאתה אוהב את אנסטסיה, אז תפסיק עם ההתגרויות הילדותיות שלך, ואל תחזור יותר לפורום.

the power of indeed *applauding* u

אהבתי אהבתי ואהבתי את התגובה שלך אליו!!! כל הכבוד!!! קרעת אותי מצחוק.. ענננננק!!! חחחחח צודק מאה אחוז וכל הכבוד על הציטוטים! גב' ספירס היא עוד בורג במכונה משומנת היטב ליצירת להיטים זולים וקליטים יש לה לא רק אנשים שכותבים לה את השירים, גם שאומרים לה מתי לנשום ואיך. עצוב... וסתם אני מציינת משהו לא ככ קשור אבל לפחות אה.. ה"יריבה" שלה גב' אגילרה יש לה קול... אין לי מילים.. חוץ מ- ואווווו היא עושה לי צמרמורת שהיא שרה... זהו..

יא אללה איתך../images/Emo70.gif

לא מעניין אותנו מבריטני, אתה לא מבין שראפ סקסי ונשימות כבדות זה הדברים היחידם שהיא יכולה לעשות? היא מבססת את הקריירה שלה על סקס ושום דבר חוץ מסקס, אין לה קול או אישיות מעניינים, היא לא עברה שומדבר בחיים שלה חוץ מהגדלות חזה, היא גדלה להיות נערה מתוקה שעושה פופ קליט רק כדי למכור. צא מזה
וזה שאתה לא מגיב למה שאומרים לך, כנראה אומר שבפנים אתה יודע שזאת האמת ולכולם- אל תענו לו יותר.

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gifצודק

לדעתי בריטני חמודה אבל חוץ מהזילזול במיוזיק שלה היא מזלזלת בעצמה היא מגיע לאחד הרעיונות שאמורים לאציל לה את הקריירה שיכורה חושפת סודות מחדר המיטה עם ג'וסטין (לא מדברת על המיוזיק אלה על הסקס) וחבל היא לא בן אדם רע היא פשוט לא מעריכה את עצמה

Golden apple

New member
חשוב../images/Emo70.gif

ãåáãáðéú (ICQ#234535191) Wrote: נערה בת 13 מנתניה נעדרת מאז אמש מביתה. המשטרה מבקשת את עזרת הציבור אחר חיפושיה של ליאנה אברמובשתיאורה" גובהה כמטר 60 שיער ג'ינג'י עיניים חומות,מבנה גוף בינוני. לבשה ג'ינס וכפכפים וורודים. כל היודע על מקום המצאה מתבקש לפנות לתחנת המשטרה הקרובה לביתו. אנשים,תנסו להפיץ את זה כמה שיותר. לטובת הילדה. טנקס.

טוב אז...

דבר ראשון עוד פעם לא הייתי בפורום הזה סוף השבוע... למה זה תמיד קורה דווקא לי??? לא חשוב... דבר שני כל הכבוד למי שהצליח להסית את השרשור הזה לבריטני!! ועכשיו אני משבית השמחה מחזיר את השרשור לרעיון המקורי שלו... טוב, אז "הכי לא יכול להיות ש"... אנסטסיה וג'ניפר לופז יעשו דואט, חחח סתם סתם... שאנסטסיה ואמינם יעשו דואט, משהו מתנגד???

DIRRTY

New member
../images/Emo5.gif

אנסטסיה ואמינם
ממש לא
אני ממש שונא את אמינם

DIRRTY

New member
../images/Emo5.gifבריטני ואנסטסיה המלכה../images/Emo47.gif../images/Emo5.gif

המריבות,תככנים, מזימות ועוד וזה לא במשחק החיים

למעלה